Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Připomínám alkoholikům a příznivcům rezavého moku, že dnes jsou prostrory, kde mohou svůj koníček provozovat - otevřeny!!!!

Omlouváme se za úterní organizační nedostatky a chaos. A abysme to aspoň trochu napravili tak od čtvrtka bude po trénincích již klubovna (a hlavně výčep s pivem) pravidelně otevřena.
P.S. Kniha hříchů někam zmizela, takže peníze sebou.

No někdy začít musí.

Luky, ty jdeš v sobotu na pivko??????

V pátek 11.3. otevřeno.

Hlásím ,že jsem soustředění ve zdraví přežil

Pro ty co mají službu - dresy ze včerejšího zápasu jsou pověšené na šňůře, ale vyprány nejsou.

Informace pro zvědavce

Rohoznice - Syrovátka 2:2 (0:0). Góly Martin Hruška, Zdeněk Jarkovský. Oni vedli, my jsme stav otočili, nakonec ale zápas skončil remízou, asi i spravedlivou. Škoda řady zahozených šancí, ale na první zápas venku to snad nebylo špatný

V kalendáříku akcí jsou nasázený termíny jarních mistovských zápasů. Rozpisy přinesu na trénink.
První dvě kola jsou od 16,30, třetí kolo je volno. Neděle jsou jen dvě - ve Stěžerách a v Libčanech. A jako obvykle je mimořádnej termín v Převýšově - tentokrát v sobotu 14,00

Dáme to taky

http://fotbal.sport.cz/clanek/183313-video-bomba-v-argentinske-lize-v-jedinem-utkani-padlo

Zítra otevřeno na pivko od 18:00.

Jak si kdo ustele, tak si také lehne,pane Knížek!Připomenu ti Škopkovou: " já ho nevožrala,on chlastal sám"!!!

Mám bohužel domácí vězení,takže s vámi do "krakonošova"

Dneska jdeme dělat od 16.00 hod dřevo na topení. Kdo nemáte co dělat

Vzhledem k tomu, že doposud nebyli uhrazeny pokuty,tak tímto vyzívám dlužníky,aby to napravili!!!Může se stát,že za týden se dlužná částka zvojnásobý!!!

Přátelské utkání s Rohoznicí je od 15,00 hod na jejich hřišti. Sraz ve 14,30 hod tamtéž.

Jen počkej, darebáku. Příště Tě v brance nebudu šetřit jako minule

Tak vydíš Péťo,to nebylo kvůli počasí

Dobrá zpráva pro ty, kteří se dnes neomluvili. Trénink byl zrušen kvůli počasí. Takže jste ušetřili.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 13
Chci jenom upřesnit Martinovu informaci, je otevřeno i v sobotu a to nejenom pro alkoholiky (viď Lukáši).