Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já mám Fíku foto tomboly v mobilu

Hospodu beru

Vzhledem k tomu, že dnes začíná připrava, tudíž kdo nebude omluven u treneru či na internetu, bude zapsán do knihy hříchů

Chtělo by to nějaké foto z plesu?Pokud tedy někdo nějaké cenzurované záznamy vlastní?

V tom případě mám plán na sobotní večer jasný

Na pátek se přihlásil Čakyn, když by mu to nevyšlo, tak já.

V pátek nemohu-druhý den ráno brzo vstávám a jedeme "válčit",ale v sobotu otevřu pro příznivce tvrdé punk-metalové muziky

V tom případě si můžeš zopáknout " šichtu" hned teď v pátek.

Tož já bych si nějaké ty drby určitě rád přečetl,třeba až budu mít zase tak náročnou "šichtu" jako byla teď v sobotu

Připrav z toho referát. A mohl bys vždycky před zápasem předčítat jednu kapitolu na naladění atmosféry. Teda jedině v případě, jestli se slávistům nebude dělat špatně

Přátelé kamaradi, jak jistě víte, nedavno vyšla kniha REBEL - osobní zpověď Tomáše Řepky a já sem hrdým majitelem. Knihu jsem již přečetl a pokud by si někdo z Vás rád chtěl dopřát opravdu nevšední počtení z fotbalové kuchyně a zakulisí, dejte vedět, rád zapůjčím

Děkuji všem, kteří se aktivně účastnili na přípravě fotbalového plesu. Zvláštní poděkování patří Janě Saidlové za skvělou práci spojenou s prodejem lístků. Díky všem dárcům cen do tomboly. Přeju hezkou zábavu.

děkuji

I já oboum Jarkovákům vše nej.

Renek má pro nás připravených 10 párů bažantů na ples...

vse nejlepsi Zdenkum

Sobotní fotbálek super účast dá se říc skoro 100% jen tak dál a hlavně i na výběhy jak již psal Aleš.

Co se týká tomboly, tak kdo co máte, doneste mi to do středy, jo? Ať se to dá ve čtvrtek nachystat a dovézt na místo, až se bude chystat sál.

Jen bych poznamenal, že je ještě několik volných míst na ples. Místa jsou na balkon.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 8
Ale ten co by "bral hospodu" měl tuším půjčený poslední pětimegový výkřik od kozlika.