Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
martinfikr | 25.11.2010 19:42
Pitný i stravovací základ je na brigádu zajištěn.
Pitný i stravovací základ je na brigádu zajištěn.
cakyn20 | 25.11.2010 14:07
Čau pánové
Volal jsem do Nechanic
Hřiště je v sobotu i neděli volné, tak co půjdem
prohnat kosti od příští soboty.
Čau pánové
Volal jsem do Nechanic
Hřiště je v sobotu i neděli volné, tak co půjdem
prohnat kosti od příští soboty.
IGNORant | 25.11.2010 6:20
Hochu hochu,je krize... Ale věřím že ty jako KAPITÁN a tahoun přes tyhle věci (ikdyž minule jsme se s tebou táhli my s Jarkym ) určitě zajistíš dostatek pitiva pro žíznivé brigádníky Jídlo zajistím já-respektive-už tam je připravené
Hochu hochu,je krize... Ale věřím že ty jako KAPITÁN a tahoun přes tyhle věci (ikdyž minule jsme se s tebou táhli my s Jarkym ) určitě zajistíš dostatek pitiva pro žíznivé brigádníky Jídlo zajistím já-respektive-už tam je připravené
martinfikr | 24.11.2010 14:45
Nazdar iniciatore ( Ignorante ),pokud budu moci přijdu v pátek,jsem jen zvědav jak zajistíš pitný režim zůčastněných brigádníků."Na sucho a s podáním pravé ruky"tak končila vláda komunistů!
Nazdar iniciatore ( Ignorante ),pokud budu moci přijdu v pátek,jsem jen zvědav jak zajistíš pitný režim zůčastněných brigádníků."Na sucho a s podáním pravé ruky"tak končila vláda komunistů!
cakyn20 | 23.11.2010 21:08
PŘÍJDU V SOBOTU
PŘÍJDU V SOBOTU
IGNORant | 23.11.2010 14:28
Ještě připomínka: schůze výboru zítra -ve středu- v 18h na hřišti.
PS ukáši,tím ses odsoudil k tomu že na zdi sparťanský znak naštěstí nebude..
Ještě připomínka: schůze výboru zítra -ve středu- v 18h na hřišti.
PS ukáši,tím ses odsoudil k tomu že na zdi sparťanský znak naštěstí nebude..
tb.barker | 23.11.2010 14:24
Trápí mě přechozená angína, takže bohužel
Trápí mě přechozená angína, takže bohužel
IGNORant | 23.11.2010 12:19
Nazdar úderníci-nastal konec válení se po gaučích-je potřeba přiložit taky ruku k dílu pro blaho Slavoje Proto VYHLAŠUJI dobrovolnou brigádu na pátek 26.11. v 17h a sobotu 27.11. v 9:00 (Samozřejmě není třeba chodit zároveň po oba dny). Je potřeba vymalovat klubovnu klubovými barvami (takže štětky ,válečky atd. sebou) před finální úpravou parket.V sobotu případné domalování klubovny,úklid a pak demontáž střídaček. Za výbor děkuji za každou pomocnou (a šikovnou) ruku...
Nazdar úderníci-nastal konec válení se po gaučích-je potřeba přiložit taky ruku k dílu pro blaho Slavoje Proto VYHLAŠUJI dobrovolnou brigádu na pátek 26.11. v 17h a sobotu 27.11. v 9:00 (Samozřejmě není třeba chodit zároveň po oba dny). Je potřeba vymalovat klubovnu klubovými barvami (takže štětky ,válečky atd. sebou) před finální úpravou parket.V sobotu případné domalování klubovny,úklid a pak demontáž střídaček. Za výbor děkuji za každou pomocnou (a šikovnou) ruku...
PITRYS | 21.11.2010 21:16
A řekl bych,že je na čase se valnou hromadou usnést na zákazu propagace jiných klubů než je Slavoj na těchto stránkách.
A řekl bych,že je na čase se valnou hromadou usnést na zákazu propagace jiných klubů než je Slavoj na těchto stránkách.
PITRYS | 21.11.2010 21:10
Neříkej,že jsi to dokoukal celý......mě stačili 2minuty 37 a dál už to nešlo.
Neříkej,že jsi to dokoukal celý......mě stačili 2minuty 37 a dál už to nešlo.
PITRYS | 16.11.2010 21:14
Že se nestydíte......chudák holčička....mluvit to ještě neumí a vy ji takhle "zneužijete" chudáka malýho.Kdyby uměla tak vás s tím pošle do......vy víte kam.
Že se nestydíte......chudák holčička....mluvit to ještě neumí a vy ji takhle "zneužijete" chudáka malýho.Kdyby uměla tak vás s tím pošle do......vy víte kam.
martinhruska | 16.11.2010 13:34
K tomu se radši vyjadřovat nebudu,fandí tady někdo Votrokům?Co fotbálek nebude nějaký?
K tomu se radši vyjadřovat nebudu,fandí tady někdo Votrokům?Co fotbálek nebude nějaký?
Zbyňa1987 | 16.11.2010 13:14
No já myslim, že se tam občas najde zajímavej objekt A když si odmyslíš ten rudej dres, což je podle mě naprosto zbytečná věc! tak docela slušný. Lukáši ještě čekám odkaz na stránky fanoušků Michala Davida...ať máme tuhle zvrácenou propagandu kompletní.
No já myslim, že se tam občas najde zajímavej objekt A když si odmyslíš ten rudej dres, což je podle mě naprosto zbytečná věc! tak docela slušný. Lukáši ještě čekám odkaz na stránky fanoušků Michala Davida...ať máme tuhle zvrácenou propagandu kompletní.
IGNORant | 16.11.2010 6:18
Velebnosti a du blejt .Karolínka je hezká ,ale z té propagandy co tam je na těch fotkách je mi nevolno...Zlatej Mára se svou Slávií
Velebnosti a du blejt .Karolínka je hezká ,ale z té propagandy co tam je na těch fotkách je mi nevolno...Zlatej Mára se svou Slávií
tb.barker | 15.11.2010 22:47
Tak už i Karolínka Jarkovská ví, který klub je nejlepší. druhá fotka od konce http://www.tomasrepka.cz/foto-fanousci.html
PS: Dobře jsme to Fíku koupili
Tak už i Karolínka Jarkovská ví, který klub je nejlepší. druhá fotka od konce http://www.tomasrepka.cz/foto-fanousci.html
PS: Dobře jsme to Fíku koupili
selaldias | 13.11.2010 12:10
Nábytek je za garáží, můžeš si ho odvést.
Nábytek je za garáží, můžeš si ho odvést.
čihury | 12.11.2010 15:36
Aleši ještě se chceš zbavit toho nábytku napiš kdy a já to odvezu
Aleši ještě se chceš zbavit toho nábytku napiš kdy a já to odvezu
martinhruska | 12.11.2010 14:06
V sobotu večer mám na starosti prcka,ale na chvíli se utrhnu,alespoň na zapití nového syrováteckého občánka.
V sobotu večer mám na starosti prcka,ale na chvíli se utrhnu,alespoň na zapití nového syrováteckého občánka.
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 7
Vložil jsem dle pokynů trenéra do kalendáříku informativně fotbálek v Nechanicích. Záměrně na sobotu i neděli s časem jen fiktivním.Podle počtu ohlášení případných adeptů se rozhodne den a přizpůsobí se čas."C"