Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pohodová hudba je samozřejmostí( podle informaci by měl být hudební undergroud pryč

Kdyby jsi Radime fotil v sobotu tak už se mi minimálně hrnou nabídky z armády nebo rovnou z Hollywoodu,takových parakotoulů dotažených i nedotažených,to bych se na fotbal už v....l!

Čas příchodu iniciátora je hlášen na 19:00, v jeho případě můžeme počítat klidně s půl hodinovým spožděním.

Myslíš, kouzelnej prášek Dando?Slovo sjíždět nevím jestli bylo optimálně vhodné?S pověřením čerstvého fotříka M.J. jsou všichni hráči zváni na zapití Anežky v sobotu na místním již z části zazimovaném hřišti.Čas zatím hostitelem není upřesněn.

A hlavně ať nesjíždí nic bílýho......taky všechno nej.

Našim Martinům vše nejlepší a obvzlášť zdraví

Fotky z ukončení sezóny opět luxusní,vidím že to nikdo nepochválí...

Asi nejlepší referát Petře

Co to je za strašnou ikonku Lukáši???

Nebo kdo neuhradí,může pít na novopečeného otce

Tak Aleš měl pravdu, během včerejška naše stránky přešly na novejší prohlížeč, který již neukazuje čísla fotek a přepínají se pomocí šipek

Tos to dal teda brzo

V rámci reorganizace klubovny bude volná hnědá obývací stěna u zdi k remízku. Pokud o ní má někdo zájem, může si ji odvést v nejbližším možném termínu t.j.: ve čtvrtek. Dále, pokud tam někdo má nějakou věc, kterou si pouze odložil, ať tak učiní v tom samém termínu.

Fotka 43: může mi někdo vysvětlit, co jsem udělal? Já mu vyškubnul svoji ruku, aby mě nedržel, udělal jsem krok dozadu a dám to hlavou o zem do brány. Ten bránící hráč je přede mnou, já mám ruce ještě za sebou. Je vidět, že jsem do něj nestrkal, nevrazil, nelezu mu na záda... No - taky je na další fotce vidět, že rozhodčí stál pár kroků za mnou. A podle mě tam ve výhledu nikdo nepřekážel

Lukáši já myslím, že jsem ji viděl i v Hypernově. A dobrá byla, tak se pro ni v pátek můžeš stavit.

Kdyz dnes objenáte, do patku snad dojde

Vložil jsem do kalendáříku trénink, doufám že všichni přítomní (takže je to zpráva hlavně pro ty, co nebyli), že se půjde jen ve čtvrtek! Bylo by vhodný přijít v co nejhojnějším počtu, třeba i kvůli domluvě na páteční večer.
Referátek je vloženej, částečně chválím zapisovatele poznámek (částečně proto, že to chce psát i akce domácích

Do kaledáříku akcí jsem doplnil pátek 5. listopadu , termín rozlučky. Takže si zajistěte volno, ať se posedí a popije.
Jedna důležitá věc, která je zmíněná i kalendáříku:je to akce pro hráče, realizační tým, jejich manželky, milenky a podobně. Plus některé zvlášť pozvané osoby. Přestože se to má konat v největších současných prostorách, které jsou v obci k dispozici (zasedačka Obecního úřadu), víc se nás do té místnosti prostě nevejde. Loni se nás tam smáčklo asi něco přes čtyřicet, a to měl Čakyn Josku část večera na klíně

Prostě pokud máte někdo příbuzných jako Hujer, tak ty si pozvěte na někdy jindy, ty tam nepustíme

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 11
Taky byste měli ten rypák pořád namočenej v pivu