Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pokud jste schopní vylovit z paměti nějaký informace ke včerejšku (tím nemyslím kvalitu piva nebo pozápasových steaků), pošlete mi to během dne na e-mail, který je v kontaktech. Že neuhádnete, polik poznámek včera vzniklo

Zdar,chtěl jsem to říci až po zápase,ale třeba to bude pro některé motivační.Dostali jsme od nejmenovaného fanouška asi 30 steaků,podle výkonosti budou jednotlivci odměněni více kusy,někteří možná nedostanou nic!!!

Trochu opožděně gratuluji všem oslavencům a dnes navíc našemu borci kola Jarkymu.P.S.Jarky až povezeš na trénink ten beton nebo maltu tak se stav já ti do kolečka něco přihodím.

Rád bych jako první pogratuloval čerstvě zvolenému borci kola a nejlepšímu našemu střelci Jarkymu a tím si zajistil i výběr prvního a největšího kusu flákoty ,kterou jistě za naši námahu přinese

Zvýšíme vstupný

Kdo je bude platit ????

Podle informace na stránkách OFS přijede zítra jako hlavní rozhodčí někdo delegovaný krajem, jako asistenti jsou pánové Štancl a Muharem. Tři rozhodčí v Syrovátce... Ono se u nás hraje něco důležitýho

Vejdou se tam do kabiny vůbec všichni tři

Chybí tady rubrika inzerce

Jinak když už se Aleši ptáš,nemám...

Nemáte někdo zbytečné, funkční autorádio, které bych za rozumnou cenu odkoupil ?
Na tréninku se vždy zapomenu zeptat.

Petře, ty dostaneš jako poslední, nebýt Aleše, tak jsme to ani nezjistili a byli bývali o hladu

104 a občerstvení nech na trénik. V sobotu budou klobásy.

Pěkně se tam náš střelec vyjímá

Já zapomněl vložit odkaz:
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/kralovehradecky/hradec-kralove/souteze.asp?soutez=5

Načnul jsem Ti druhou stovku. A v sobotu přijdu dřív a pomůžu Ti chystat hřiště na zápas. To kdyby ses pochlapil a něco jsi přines za výhru (doufám teda, že už to udržíš, druhej má 37

Jo a tohle Tě zajímalo: aktuální kolo a tabulka na www.fotbal.cz, když si klikneš napravo doDalších informací, máš tam pár statistik. Ty se ale stejně zastavíš u střelců

Ty vole on mi to malej Pája vyžral

A je tam rovná 100

Kdo může přijďte dříve,jednotlivci ze služby jsou na sobotu vytížěni!!!

Ještě 5 hlasů a je tu rovná 100ka

Tak jsem načal novou padesát a jedééém

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 11
V uterý každý výdělečně aktivni donese 30 ,- na elixír mládí našim trenérum, jinak