Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil IGNORant | 15.10.2010 6:19
Dal bych místo "jo" spíš "ano" ale i tak bych jel-s Dobřenicema to byla vždycky vynikající sranda( ale taky makačka)
Osobní profil petr_slonek | 14.10.2010 23:02
Dal jsem na stránky anketku. Zkuste nad tím zapřemýšlet, odpovědět a napsat o tom případně do diskuse, v anketě nepoznáme, kdo se už vyjádřil.
Když o tom byla řeč, někteří absolventi podobných akcí mluvili o tom, že se taková věc dá pořídit tak za patnáct set, dva tisíce. To je samozřejmě jen hrubý číslo, záleží na místě, aktivitách... A není v tom počítaná případná útrata v hospodách, což bývá jedna z nejvyšších položek
Osobní profil petr_slonek | 14.10.2010 22:49
Zapomněl jsem Ti k tomu dneska říct, že jsem na vojně absolvoval poddůstojnickou školu v Chrudimi a patřil jsem mezi čtyři, kteří na konci udělali zkoušky takovým způsobem, že nás povýšili do hodnosti svobodníka . A jedna ze zkoušek bylo pořadový cvičení i velení při nich. Takže Ty, kterej máš pokud vím modrou knížku, jsi jedinej řadovej voják, kterej bude cvičit . Ála Tě bude prohánět před kabinama a já za nima . Počkej, až dostaneš povel zakopat se v tom pískovišti . A jestli budeš mít kecy, budeš se zakopávat, až tam bude kluziště
Osobní profil IGNORant | 14.10.2010 7:43
Klíčenku od kabin dostaneš,neboj, a s tím zároveň i povinost chodit na noční zásahy se mnou a Álou a protože to je potřeba dobře natrénovat,bude Aleš pořádat i náhodná noční pořadová cvičení na tankodromu před kabinami...
Osobní profil petr_slonek | 14.10.2010 7:13
Tý jo, tak já dostanu klíčenku od Mercedesu ... A meďour by k tomu nebyl ? Joska ale ať si ho nechá, toho nechci
Osobní profil selaldias | 13.10.2010 20:52
Klíčenka je připravena, můžeš si ji kdykoliv u nás vyzvednout nebo Ti ji osobně doručim.
Osobní profil petr_slonek | 13.10.2010 14:26
Nikam nejdu, ještě mi nebyla přidělená klíčenka. Takže bych vešel dovnitř, vám by přišla SMS o narušení budovy a tentokrát bych dostal na hubu já
Osobní profil IGNORant | 13.10.2010 10:36
Upozorňuju,že jsme byl také v pohotovosti (pod duchnou) a držel Álovi palce a říkal jsme si ,že jestli se mu tam nedej bože něco stane-bude se mi s tím pocitem hůř usínat a v tu chvíli jsem usnul Beru si k posteli maskáče,připravím AK a příště jdeme ve dvou!
Osobní profil selaldias | 13.10.2010 10:21
Takže dnes v noci mám za sebou první zásah v kabinách. V 00,02 hod jsem obdžel SMS o narušení klubovny. V 00,29 hod jsem ulehal s pocitem dobře vykonané práce. Zloděj spacifikován a uzavřen v kabinách. Můžeš pro něho Petře během dne dojet a vypustit. Jinak pro další zásahy vyžaduji obecího psa, baterku a plat za noční hlídání.
Osobní profil petr_slonek | 12.10.2010 23:19
Jedna informace k víkendu - i když to bude vypadat, že připomínám zbytečnost. Hraje se V SOBOTU !!!
Doufám, že pánové Juričkovci jsou jediní, kteří se do Roudnice chystali v neděli. Oba se se mnou o tom tak vášnivě dohadovali, že jsem se málem nechal zviklat
Osobní profil petr_slonek | 12.10.2010 23:11
Koukám, že ty dva góly a ta paráda při druhým Lukášovi na nominaci do Borce kola nestačila. Přitom tam je jeden, kterej dal dva góly taky, ale jednoho z penalty, je tam dokonce i jeden, co se trefil jen jednou ...
Lukáši , pro nás jsi jasným borcem kola Ty. Tak šup, na příští trénink zajišťuješ něco na zub .
Kdybych nepřišel, hoďte mi porci domů
Osobní profil petr_slonek | 12.10.2010 0:59
Opravil jsem v odkazech stránky Kobylic, ty původní na "estránkách" už nějakou dobu nefungují. Nedávno jsem našel a doplnil Sendražice. Problém je odkaz na Boharyni, tam to mám daný jen na podzimní ukončení sezóny, jinak je potřeba projít "Spolky a kluby - TJ Boharyně - Podzim 2010" a vybrat si zápas. Jsou tam jen fotky některých utkání, žádný referáty. Máte ještě někdo nápad, co do odkazů přidat? Můžeme to nějak zaktualizovat. Na některých stránkách jsem myslím viděl odkaz na fotbalový tréninky, můžeme tam přidat týmy v jiných okresech, krajích, ligový... Zkuste něco vymýšlet, přes zimu můžeme tvořit.
Osobní profil PITRYS | 07.10.2010 21:33
Hezky řečeno(eee...napsáno).
Osobní profil petr_slonek | 06.10.2010 22:31
Jenže to je ten hlavní důvod, proč jsme nedali góla. Jeden lepší střelec vedle druhýho - Milan, Jarky, Lukáš... A Ty se jim válíš po balónu
Osobní profil IGNORant | 06.10.2010 22:06
To mám zase pózy...Může mě někdo vysvětlit jak jsem dokázal před gólmanem udělat takovou kličku jako na fotu č.13 ? To neumí asi ani Ronaldo Divím se ,že jsme se dokázal rozplést do konce zápasu...
Osobní profil martinhruska | 06.10.2010 19:13
Opravdu hezké momentky,foto č.24 další šance,Milanova hlavička do boční sítě.
Osobní profil petr_slonek | 06.10.2010 18:08
Radime, tohle je to, o čem jsem mluvil včera: zkusil jsem napsat do vyhledávače Malšovice, jestli nemají stránky, ale našlo mi to nějaký Malšovice u Děčína. A zkusil jsem pustit tu písničku, co tam mají nalevo pod znakem vloženou: http://www.malsovicefotbal.estranky.cz/

Nějak mi připomíná hymnu, co mají Kobylice :
http://www.fckobylice.cz/clanky/nase-hymna/

Podobnost bude čistě náhodná
Osobní profil petr_slonek | 06.10.2010 17:53
Hezký fotky, Lenko a Kubo .
Koukám, že jste chytily naše šance - dvojka a trojka je ta Lukášova tyčka, třináct a čtrnáct pokus velký čtyřky o dorážku . A kdepak jsou moje hlavičky ?
Osobní profil tb.barker | 06.10.2010 10:36
Dane, tady máš tu kulturní vložku v prahy http://www.youtube.com/watch?v=wCDw3FX8n_k
Osobní profil IGNORant | 04.10.2010 9:23
Za mírný úplatek ( ) ti s tím Petře klidně helfnu

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery