Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Tullamore.Dew | 08.09.2010 10:15
Já zas děkuji Jarkymu za občerstvení, v tom fofru jsem se zapoměl navečeřet a postupný úklid, výbor a fotbal byla vyčerpávající záležitost .
Já zas děkuji Jarkymu za občerstvení, v tom fofru jsem se zapoměl navečeřet a postupný úklid, výbor a fotbal byla vyčerpávající záležitost .
IGNORant | 08.09.2010 9:25
Dando,teď když už ti fachá ten komp,myslíš že dovalíš na stránky ty fotky z dětského dne a ze sobotního zápasu? Díky...
Dando,teď když už ti fachá ten komp,myslíš že dovalíš na stránky ty fotky z dětského dne a ze sobotního zápasu? Díky...
selaldias | 08.09.2010 9:23
Vždyť víš co pijeme
Vždyť víš co pijeme
cakyn20 | 08.09.2010 8:54
Děkuji Pepovi a Alešovi že to za mě vzali.
Děkuji Pepovi a Alešovi že to za mě vzali.
IGNORant | 03.09.2010 21:57
No sláva Dando...
No sláva Dando...
PITRYS | 03.09.2010 16:54
Tak konečně mám jakž-takž zprovozněnej comp a můžu v klidu na stránky Slavoje a vrhnu se na ty fotky.
Tak konečně mám jakž-takž zprovozněnej comp a můžu v klidu na stránky Slavoje a vrhnu se na ty fotky.
petr_slonek | 30.08.2010 23:22
http://okresniprebor.nova.cz/clanek/novinky/kdo-kope-za-sj-houslice.html
http://okresniprebor.nova.cz/clanek/novinky/kdo-kope-za-sj-houslice.html
PITRYS | 30.08.2010 19:43
Fotky by byly,ale nešlape mě pořád comp,tak je nemám jak stáhnout. Snad zítra a v týdnu je dám Topovi.
Fotky by byly,ale nešlape mě pořád comp,tak je nemám jak stáhnout. Snad zítra a v týdnu je dám Topovi.
IGNORant | 30.08.2010 8:40
Dando,až bys měl možnost nějak fotky z dětského dne administrátorům-nevim jestli ještě někdo fotil
Dando,až bys měl možnost nějak fotky z dětského dne administrátorům-nevim jestli ještě někdo fotil
PITRYS | 27.08.2010 20:03
Hoši to je mazec....kde můžou tak chlastat? To je někde z Octoberfestu,nebo co.
Hoši to je mazec....kde můžou tak chlastat? To je někde z Octoberfestu,nebo co.
IGNORant | 27.08.2010 10:32
Tak takhle přesně Lukáši uvidíš v sobotu Aleše
Tak takhle přesně Lukáši uvidíš v sobotu Aleše
Topa | 26.08.2010 15:34
take se připojuji ke gratulaci
take se připojuji ke gratulaci
IGNORant | 26.08.2010 14:12
Já jsem to zařídil tak,že jsme koupili s Vlaďkou pytel bramboráčků a měla by nám je přinést zkusit usmažit na nové pánvi,jestli to půjde.A Adeptů na žrádlo po tréninku je tady víc,nemýlím se Zbyňku? První gól,to se hodí zajíst...
Já jsem to zařídil tak,že jsme koupili s Vlaďkou pytel bramboráčků a měla by nám je přinést zkusit usmažit na nové pánvi,jestli to půjde.A Adeptů na žrádlo po tréninku je tady víc,nemýlím se Zbyňku? První gól,to se hodí zajíst...
petr_slonek | 25.08.2010 23:29
Zařídil sis to Radime pěkně, že za Tebe Lukáš dělá večeři ... Jen si říkám, že jestli je smažil dnes večer u televize, budou od slz pěkně rozmáchaný a přesolený . Ale i to je řízek, takže všechno nej
Zařídil sis to Radime pěkně, že za Tebe Lukáš dělá večeři ... Jen si říkám, že jestli je smažil dnes večer u televize, budou od slz pěkně rozmáchaný a přesolený . Ale i to je řízek, takže všechno nej
PITRYS | 25.08.2010 20:57
Všechno nejlepší k svátku......a Zbyška prosím tě zabij až po řízečkách.
Všechno nejlepší k svátku......a Zbyška prosím tě zabij až po řízečkách.
čihury | 25.08.2010 16:33
Radime vše nej a at ti to kope
Radime vše nej a at ti to kope
IGNORant | 25.08.2010 14:00
Děkuji,ale kde že jsou ty časy .
A ještě něco pro administrátory: to sakra nemůžete nějak nepřístojné příspěvky( a hlavně fotky) CENZUROVAT?!?
Jestli tohle Zbyšku stíháš vyrábět o přestávkách na svačinu....???
Děkuji,ale kde že jsou ty časy .
A ještě něco pro administrátory: to sakra nemůžete nějak nepřístojné příspěvky( a hlavně fotky) CENZUROVAT?!?
Jestli tohle Zbyšku stíháš vyrábět o přestávkách na svačinu....???
tb.barker | 25.08.2010 13:02
Drahý oblíbenče, vše nejlepší ke svátku tady je mála pozornost http://www.2i.cz/05ff94be6d
Drahý oblíbenče, vše nejlepší ke svátku tady je mála pozornost http://www.2i.cz/05ff94be6d
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 8
Včerejší trenink byl opravdu prvoligový ! jen tak dál