Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Centr na první gól šel zleva, tam se měl pohybovat Lukáš Kober. Nemůžu za to, že si tam necháš lítat druhýho Lukáše

Někdy si to zkuste sepsat sami. Večer mi volali kvůli výsledku ze Lhoty a já dal sotva do mobilu dohromady střelce gólů. Bez papíru s poznámkama dávám těžce dohromady i sestavu a střídání, kdo za koho šel

V referátu sem zmíněný 3x, ale teda 2x o tom nevím

Hele, v poznámkách je napsáno: "Dan - Jarky - Lukáš - Hruška 0:1 (akce na jeden dotek)". Tak si to dejte aspoň na dva, ať to Čakyn stačí psát

Peťo,nechci Lukášovy Koberovýmu brát právě připsaný kanadský bod za asistenci,ale nevím,jestli se Lukáš Tužilu nebude dožadovat autorského práva na centr při mém prvním gólu.Jinak jako vždy pěkné čtení.

Textík je vloženej, tak ještě tréninky pro nedočkavce

Mastím referátek, šťourové, tak neotravujte s rozpisem tréninků

Hele, doufám, že je po pozápasovým rozboru utkání taky vypráno

To pozápasové posezení u nás na hřišti po zápase venku je myslím dobrý nápad-hodný následování

Dejte tam Lukášovi rozpis tréninků

treninky doplni kdo,co???

Pokud někdo hledá výsledek: Prasek - Syrovátka 1:5

fotky doplněny

Topo, fotkýý

Zbyšku netahej sem ty vaše Týmobajlský hlášky a radši to napiš pro nás "vobyčejný" česky.....jinak by taky nikdo nemusel uklízet.Latinský slovník to nebere,tak nevím kde jsi tu starogermánštinu vzal.

Úkol předem splněn asistente.Zapisovatelé mají u mne malé plus,protože kdo nebyl na zápase a čte jen referát,nepozná,že jsem se tam motal jako MAĎAR V KUKUŘICI a kopal se za uši

Lukáši,nestačilo by ,aby to bylo prostě jen v pořádku? Takhle ti rozumí akorát "skoro doktor" Láďa Šlechta

gratuluji k vítězství

Kapitáne, rozpis služeb a docházky byl úspěšně aktualizován, vytisknut a zítra bude naistalován do kabin. Osobně se postarám, aby vše bylo Asu lumanate in orbit

Referátek je vloženej. A na tabulku se taky kouká pěkně, ne

Kluci děkuji vám za včerejší výhru aby nám to vydrželo dokonce sezony

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 9
No Petře,já bych si teda na referát netroufl páč ten můj by vedle tvého vypadal dosti tristně.Nejsem vůbec slohový typ.