Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Slavojáci, do nové sezony vám přeju vše nejlepší, splnění nevyřčeného přání a cíle, ale hlavně pohodu, prima partu a radost z toho co děláte. Slavoj do toho!!!

Radim si stěžuje, přitom tam ty mravence určitě nanosil v těch svých maskáčových hadrech, co se v nich nedávno týden válel po lesích při airsoftu

Good job

Fikus přežil, nevím jak mravenci.

Fíku věřím ti,ale bacha na to kdo bude vítěz.....i když teď už víme kdo tam jde,tak s identifikací kostřičky by neměl být problém.

Zbraně hromadného ničení jsem dnes zakoupil!!!

Dokud nezmizí mravenčí invaze z kabin,odmítám se zůčastňovat slavojáckých akcí.Včera mě napadli už i na mém protekčním místečku pod oknem.

Budou na sobotu paparazzi?

Dost dobrý, Dane...

Akorát nevím jestli chytal.

Právě se mi dostal do ruky dokument dokazující účast naší rodiny ve Slavoji už od počátku jeho vzniku(viz.HISTORIE).Tady je doklad našeho děda z roku 1932. http://www.youtube.com/watch?v=O0nqeed-JQg

tak tak

Dobrý trénink včera,pochvala všem hráčům, kteří to bez mluvení odmakali a také trenérům,kteří trenink takto pestře propracovali.

Děkuju všem za důvěru, že se nikdo nepřihlásil k účasti na aktivu a musel jsem tam opět já. Než se zas bude mluvit o výboru, tak bych upozornil, že není daná podmínka, kdo tam jede. Tím chci říct, že tam může jet kterýkoliv hráč. Letos byly tři akce - dvakrát OFS a jednou ČSTV. Musel jsem na všechny tři. A mám pocit, že jsem neviděl na všech třech akcích ani jednoho člověka jinýho oddílu, vždycky se prostřídali

Taky bych zůstal,ale zrovna jak na potvoru jsem byl autem a bez

Dane, jen takovej krátkej vzkaz, aby sis mohl přečíst, kdy základní jedenáctka dorazila domů

Ale vy u toho neusínáte,že musíte ráno vstávat!!!

Radime, ty deláš ( poustíš) vyrvál na každém treninku

Ahoj kamarádi děkuji za gratulaci.Když budete hodný tak něco možná i přivezu.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 12
Dík za přání. Myslím, že dnešek ukázal, že by to mohlo jít a že si sezónu můžeme užít tak, jak píšeš