Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
petr_slonek | 28.07.2010 22:44
Taky gratuluju. A závidím.....
Taky gratuluju. A závidím.....
martinfikr | 28.07.2010 14:01
Jako "bývalý" kapitán a postrach všech útočníků a rozhodčích se připojuji také,hlavně zdraví.P.S.Už ji máš Jarky přihlášenou ve Spartě!!!
Jako "bývalý" kapitán a postrach všech útočníků a rozhodčích se připojuji také,hlavně zdraví.P.S.Už ji máš Jarky přihlášenou ve Spartě!!!
PITRYS | 28.07.2010 13:06
Tak kedlube - gratulace. A už se těšíme
Tak kedlube - gratulace. A už se těšíme
IGNORant | 28.07.2010 11:55
Dane Jarkymu!
Dane Jarkymu!
PITRYS | 28.07.2010 11:22
Napište někdo komu.......Jarkymu?
Napište někdo komu.......Jarkymu?
IGNORant | 28.07.2010 9:12
Ikdyž jsem už posílal SMSku - taky se připojuji
Ikdyž jsem už posílal SMSku - taky se připojuji
selaldias | 28.07.2010 9:09
Gratuluji novému otci k narození dcery Karolíny !!!!!
Gratuluji novému otci k narození dcery Karolíny !!!!!
petr_slonek | 28.07.2010 7:11
Protože jsme před sebou měli pešuňk a koleje ...
Ve čtvrtek proběhne obdobná akce. Někteří doplnili po zápasu tekutiny a ..... zmizeli
Protože jsme před sebou měli pešuňk a koleje ...
Ve čtvrtek proběhne obdobná akce. Někteří doplnili po zápasu tekutiny a ..... zmizeli
IGNORant | 28.07.2010 6:14
Včera provedli "financové" zátah,že bych neunikl ani kdybych měl dřevěné ski
Včera provedli "financové" zátah,že bych neunikl ani kdybych měl dřevěné ski
petr_slonek | 27.07.2010 22:47
Koukám na ty fotky ze Ždánic... Pánové, DVAKRÁT!!! jsem vám dal příležitost vyfotit, jak dávám góla. Vyfocený to není ani jednou ... To si mylíte, že je budu dávat pořád nebo co ?
Koukám na ty fotky ze Ždánic... Pánové, DVAKRÁT!!! jsem vám dal příležitost vyfotit, jak dávám góla. Vyfocený to není ani jednou ... To si mylíte, že je budu dávat pořád nebo co ?
tb.barker | 27.07.2010 16:52
Do 17:20 farám , pak skočím na metro a frčím
Do 17:20 farám , pak skočím na metro a frčím
PITRYS | 27.07.2010 16:39
Pořád jsme u toho samého ,akorát jinak řečeného. A už dělej,zapíchni to tam a mazej do Syrky.
Pořád jsme u toho samého ,akorát jinak řečeného. A už dělej,zapíchni to tam a mazej do Syrky.
IGNORant | 27.07.2010 14:25
Kdybyste radši vy dva "mudrcové" přemýšleli co nadefraudovat na sobotní turnaj...
Kdybyste radši vy dva "mudrcové" přemýšleli co nadefraudovat na sobotní turnaj...
tb.barker | 27.07.2010 13:55
defraudace : trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo si přisvojí cizí věc nebo jinou majetkovou hodnotu, která mu byla svěřena, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou... A pojmem fraud je označovana osoba, co ma dluh. tááák, jabko a hrušky
defraudace : trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo si přisvojí cizí věc nebo jinou majetkovou hodnotu, která mu byla svěřena, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou... A pojmem fraud je označovana osoba, co ma dluh. tááák, jabko a hrušky
PITRYS | 27.07.2010 13:44
Nic nemíchám...i na vašich stránkách uvádíte,že slovo fraudy má základ v angl. a znamená podvod nebo zpronevěru, což počeštěný "defraudace" znamená taky......a tím pádem si to pořád vyprošuji. A kofolu s pívem bych teda rozhodně nemíchal a už vůbec bych sem netahal Řepu.....ten jde aspoň na koberec,ale ty bys mohl jít na asfalt.
Nic nemíchám...i na vašich stránkách uvádíte,že slovo fraudy má základ v angl. a znamená podvod nebo zpronevěru, což počeštěný "defraudace" znamená taky......a tím pádem si to pořád vyprošuji. A kofolu s pívem bych teda rozhodně nemíchal a už vůbec bych sem netahal Řepu.....ten jde aspoň na koberec,ale ty bys mohl jít na asfalt.
tb.barker | 27.07.2010 9:01
To ne, defraudace je něco jiného. Nemíchej kofolu s pívem Fraudi jsou Ti, kteří 8.7. kdy začla připrava k dnešnímu dni nemaji uhrazeny své pohledávky. Vy jste si vydělali o víkendu, takže ještě nejste po splatnosti A vyřizovat si nic nebudem, stačí že Řepa jde na koberec
To ne, defraudace je něco jiného. Nemíchej kofolu s pívem Fraudi jsou Ti, kteří 8.7. kdy začla připrava k dnešnímu dni nemaji uhrazeny své pohledávky. Vy jste si vydělali o víkendu, takže ještě nejste po splatnosti A vyřizovat si nic nebudem, stačí že Řepa jde na koberec
PITRYS | 27.07.2010 8:38
Že by od slova "defraudace"?To si ale takovéto označení vyprošuji a divím se,že se neozve Péťa. To si odpoledne vyřídíme.
Že by od slova "defraudace"?To si ale takovéto označení vyprošuji a divím se,že se neozve Péťa. To si odpoledne vyřídíme.
tb.barker | 27.07.2010 7:54
Novodobé označení pro Finační kriminalitu i u nás je takové oddělení
Novodobé označení pro Finační kriminalitu i u nás je takové oddělení
petr_slonek | 26.07.2010 22:52
Po fotbalu zas chvíle pokecu - především o nadcházejícím víkendu, jo? Tekutiny zajištěny
Po fotbalu zas chvíle pokecu - především o nadcházejícím víkendu, jo? Tekutiny zajištěny
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 6
Jinak taky děkuju čerstvému otci a kamarádům z mokré čtvrti(viď Fíku a Ládine ) za klidnou včerejší noc .Příště mě ale spíš zavolejte a já půjdu slavit s váma,protože se v tom stejně spát nedá a tak ať z toho aspoň něco mám