Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A jsem zvědavej ,jakej dres si v sobotu na zápas navlečeš?

Lukáši hrozný...Marek Veselý se z toho musí obracet v..... ehm "na gauči"

Lukáši, možná tomu nebudeš věřit (to by Ti bylo podobný

Jaktože nezmínil? Koukni se na referátek o Kratonohách, tam to je

Takže oba konec lenošení, jasný

Kouknu dneska do Hradeckých novin a Slavoj nejlepší ze všech na domácím stadionu a nikdo se ani nezmíní.Doufám,že vám to vydrží a budete pokračovat v dobrých výkonech.Hned,jak mi to vyjde dodám tašku pro další hvězdy Slavoje.Ať se daří.

ja zas nerozumím tomu, jak to, že pokladník klubu nema srovnane sve hříchy za pozdní příjezd do Lužce, nezaplatil výpalné na tulamorku...

Takový sucho a Radim má vodu v kolenu. To nechápu

Asi odvoláme Fíka z dovolený

V osvěžovně jsi to přehnal

jako Spartička přiject nemůže koukám, to je mi povedená soutěž, Baník též ne, Místo K jako Kofola je tam nějáké G

Tak já jsem setřel v sobotu,ale jestli mám službu-nevím (ikdyž někdo se snaží tvrdit že jo)?!? A jelikož nebylo na hřišti v úterý co pít-jako jeden z prvních jsem prchal do místní osvěžovny doplnit tekutiny iontovými nápoji.
Jinak bychom museli taky změnit(konečně

Teď je článek o začínající Gambrinus lize. Kromě zajímavý informace, že naše liga je tak atraktivní, že bude nejspíš vysílaná na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku

Generální partner soutěže, společnost Gambrinus, pak představil unikátní projekt, který spojí český profesionální fotbal s fotbalem výkonnostním. Jmenuje se Kopeme za fotbal a přihlásit se mohou kluby III. a IV. třídy a okresního přeboru. Nejlepší týmy si pak mohou vybrat ligové mužstvo, s nímž si zatrénují a zahrají modelovaný zápas, nebo ligového kouče, pod nímž si chtějí zatrénovat.
Přihlásíme se, ne

Já nikdy nic nevím.(Vono je někdy lepší nic nevědět)

Já bych se zeptal, ale nešlo to. Přijel jsem později (i když včas

že by se styděl?

Taky jen takovou otázečku,proč jsi se na to nezeptal včera na tréninku,když tam byli všichni fundovaní (odborníci)?

Mám takovou drobnou, lehce provokativní (tak jak je mým zvykem, když chci něco připomenout

o víkendu 31. 7. - 1. 8. jsme vždycky pořádali pouťák. Kdysi ještě v červnu jsem zaslechnul, že se nebude konat jako každoročně zápas bývalí hráči proti současným, ale že to bude jinak. Takže někdo něco zajišťuje? Já jen, že je to už od nejbližšího víkendu za čtrnáct dní a i když jsem byl zatím na všech třech akcích, neslyšel jsem o tom ani slovo. Možná už je všechno zařízený - tím líp, aspoň to mám bez starosti.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 14
Myslíš Radime,že si troufne přes Hradec v rudým?