Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil IGNORant | 13.07.2010 8:51
Dobrá muzika,viď Lukáši?
Osobní profil tb.barker | 12.07.2010 20:04
a to sem ti Radime chtěl svěřit nástěnku
Osobní profil tb.barker | 12.07.2010 19:56
.......
Osobní profil IGNORant | 12.07.2010 19:03
Tak tohle snad u nás nehrozí,nééé?
http://www.youtube.com/watch?v=00JWHtQcOg8&feature=related
Osobní profil tb.barker | 09.07.2010 9:45
poprosil bych učastníky zajezdu do Lovčic nechť v sobotu donesou 30 ,-, a vyberem i zbytek pokut, ať se začína s čistým stítem !
Osobní profil petr_slonek | 08.07.2010 7:18
Jestli se to týkalo Ždánic, tak je to takhle: nabídku na to, abychom přijeli, jsem dostal já. Proto jsem o tom napsal sem na stránky, abyste každej do diskuse napsali, jestli někde nelítáte po dovolených, a abych viděl, jestli jsme vůbec schopní se sejít. No a jelikož jsem slíbil, že dám vědět, jestli přijedeme, připadá mi ujetý, abych si sám sobě v diskusi odpovídal, jestli budu mít volno . A jestli je to myšlený tak, proč nejsem v kalendáříku akcí, tak ten jsem doplnil na stránky až potom, co jsem Ždánickým slíbil, že přijedeme a do něj se napíšu, až budu mít jistotu, že přijdu. Nemám peníze na pokuty
A co se týká dneška - ne že by nebylo potřeba uklízet uvnitř (i když hrubou práci provedl Lukáš s Vlastou, kteří vyhrnuli dveřma několik tun odpadků ), musíme řešit i jinej problém. Lukáši, zamluv nám na odpoledne dědu . I když vlastně jeho pracovní nástroj se už v pondělí ukázal jako nevyužitelnej
Osobní profil IGNORant | 08.07.2010 6:08
Bych řek tak- couch zjevně reaguje na ty Ždánice,že jsi scháněl lidi kdo bude,ale sám jsi se ještě nepřihlásil,že couchu? (děkuji náčelníku,že si se mě zastal ) A co se tejká té fachy kol té naší boudy i uvnitř,čuju že i kdybychom přišli všichni o dvě hoďky dřív-nedáme to po té pauze dokupy .
A proto: sluužžžbbbbááááááá
Osobní profil petr_slonek | 07.07.2010 22:20
Já nevím, proč se zajímáš zrovna o to, jestli přijdu já. Za posledních čtrnáct dní jsem každej den. A nepsal jsem se proto, protože bude nejspíš potřeba udělat nějaký práce okolo hřiště. Takže tam asi půjdu dřív (kdyby chtěl někdo pomoct, přijďte taky). A jestli to nestihneme udělat, tak ostatní propustíme z pracovního procesu a nějak to doděláme
Osobní profil cakyn20 | 07.07.2010 11:10
A Petře a proč ses ještě nepřihlásil sám?
Osobní profil čihury | 06.07.2010 18:47
ZDAŘ SLAVOJSKA BANDO, DRZIM VAM PALCE, ABYSTE LETOS POSTOUPILI A DOSTALI SE VEJŠ, NEŽ JSTE TEDKA. HRAJETE PĚKNEJ FOTBAL A LIDI SE SYROVATKY URČITĚ DRŽEJ PALCE JAKO JÁÁÁÁÁÁ. HODNĚ STĚSTI V NOVÉ SEZONĚ VAM PŘEJE ČERNEJ DÁBEL.
Osobní profil IGNORant | 05.07.2010 19:23
No konečně... Už mám na kopačkách pavučiny
Osobní profil čihury | 05.07.2010 13:29
VÁŽENÍ FOTBALISTÉ PO DNEŠNÍ DOHODĚ S TRENÉREM ZAČÍNÁME PŘÍPRAVU NA NOVOU SEZONU VE ČTVRTEK 8. 7. 2010 OD 18.00 HOD. NA HŘIŠTI SLAVOJE TĚŠÍME SE NA VÁS TRENÉŘI
Osobní profil martinhruska | 03.07.2010 20:07
V 1.kole Lovčice,máme jim co vracet.
Osobní profil petr_slonek | 03.07.2010 15:44
No tak když už je nás po přihlášení Dana a Vlasty na sobotu pět a na neděli sedm, turnaj ve Ždánicích jsem po dohodě s koučem zajistil .
Osobní profil petr_slonek | 03.07.2010 15:38
Koho z vás zajímá rozlosování:
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/kralovehradecky/hradec-kralove/souteze.asp?soutez=5
Podzim začínáme i končíme (zas je v plánu předehrát první jarní kolo už na podzim) proti Lovčicím. A jelikož nás je zase lichý počet, máme volno čtvrté kolo 28.8. - ideální termín na to, abychom zorganizovali dětský den na ukončení prázdnin .
Zatím nekoukejte na den utkání - kolaudace termínů a upřesnění, jestli se bude hrát v sobotu nebo v neděli, teprve proběhne.
Osobní profil PITRYS | 02.07.2010 22:41
Promiň,asi bych mohl kterýkoli den.
Osobní profil vlasta.michalek | 02.07.2010 13:27
oznamuji že 24.7. a 25.7. jsem doma...
Osobní profil petr_slonek | 01.07.2010 22:20
Koukám jak přibývají ohlasy. Že já se vůbec starám - není to věc trenérů, aby si sehnali lidi ? Anebo vůbec přáteláky ?
Osobní profil petr_slonek | 01.07.2010 17:46
V pondělí ráno jsem napsal o pozvánce na turnaj ve Ždánicích na termín 24. a 25.7. A že potřebuju do dneška vědět, jestli to dokážeme dát dohromady.
Výsledek: malej Pája napsal že může, Lukáš Kober mi poslal SMSku, že taky jo. Hrušák může jen v neděli, Radim taky jen v neděli, a ještě je to s otazníkem. To je všechno. Na stránkách je kolem sedmdesáti návštěv denně, takže sem chodí i ostatní.
Můžete mi teda vysvětlit, co je těžkýho na tom napsat "jsem na dovolený", "budu pryč" a podobně? Když někdo neodjede na víc dní, věřím, že si ten čas najde - jenže je to v půlce prázdnin a uprostřed dovolených. Ale jak to mám potvrdit nebo zrušit, když mám na sobotu dva lidi a na neděli čtyři, a ostatní nenapíšou nic???
Osobní profil petr_slonek | 30.06.2010 19:03
Říkal jsem si, že by nebylo špatný, kdybychom si takovouhle chobotnici pořídili :
http://fotbal.sport.cz/fotbal/ostatni/171519-video-chobotnice-ktera-se-neplete-ma-jasno-ne

Ale pak mě napadlo, že když nám bude věštit prohry a my budeme fakt prohrávat, tak je to na prd. Lepší je, když budeme mít ty naše dvě chobotnice, co se staví při zápasech do branky
!!!

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery