Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vše nejlepší Milane k dnešnímu svátku

O dnešní dohrávce není na stránkách Libčan doteď nic, Převýšov stránky neprovozuje, na OFS nic není. Našel jsem jen zmínku na stránkách Ohnišťan, že "Převýšov dohrávku vyhrál a rozhodne se v sobotu". Výsledek tam není. Takže se rozhoduje Ohnišťany - Stěžery a Roudnice - Převýšov. Pro nás to znamená, že jinak než třetí už být zřejmě nemůžeme. I kdybychom vyhráli a Převýšov prohrál, máme stejně bodů, vzájemný zápasy 2:1 a 0:1 (to je ta vymyšlená penalta), skóre mají +40 (bez dneška), my +27. To ale neznamená, že se na ten poslední zápas vykašleme nebo ho odchodíme, jasný? Zapomeňte na nějaký omluvenky. A odmaká se to tak jako celou sezónu!

Nevím kdo jste viděli zprávy, ale teď jsem našel dvě dnešní informace na www.fotbal.cz:
1) první kolo ligy se hraje Hradec - Sparta
2) píšou o tom, že se do ligy vrací Karel Piták. Táta ho v neděli zaslechnul během našeho zápasu, jak mluví o jednáních s Jabloncem. Přesně tak to dopadlo.

To budou mít u Fíka jednou radost až otevřou album a tam místo dětiček budou naše staré ,senilní , rozervané obličeje

To nebyl můj-to byl Fíka.

Na Danuv fotak sem fotil neco malo z druheho poločasu

Copak že nejsou vložený fotky? Na Picasa Googlu už jsou

http://picasaweb.google.cz/100303930695970033884/Kratonohy1362010#
Koukám že se povedlo zachytit Lukášův gól, i když ten míč je ještě v letu a ne v síti.
Ještě někdo tam měl myslím foťák. Dane, Ty?

Já doufal, že se s pokusem začne už včera. Ale chyběl Standa se svým bystrým okem, kterej by ho zase objevil, a chuť nějak se do toho pustit. Budeme to muset zkusit, než ten černej bezdomovec objeví celej opuštěnej squat

Nevadí,moje levačka je připravená poslat krtka za tím podzimním

U schodů a u zábradlí nalevo od schodiště se objevily tři krtince

Ti to nestačí v TV?

Jestli uvidím, že něco takovýho neseš, tak mi OKAMŽITĚ vrátíš ty špunty do uší, co jsi ode mě loni dostal

Nepořídíme pro náš fanklub? http://www.army-eshop.cz/store/goods-B99941G-trubka-vuvuzela-modra.html

Jelikož mám Petře před tebou takový náskok v soutěži o největšího anorektika

Moc negratuluj, až nezpychneme, a zítra ať Tě vidím na fotbálku

blahopřeju k vítězství

Hele jak to včera nakousl Péťa-my jsme fakt z 12 domácích zápasů celé této sezóny ani jednou neprohráli a jen jednou remizovali!!!

Včera část mého příbuzenstva, která přijela z větší dálky, začala zvažovat návštěvu dnešního derby. Mají to přece jen kus cesty, takže to třeba nedopadne. Ale jestli se během zápasu ozve "Slavoj pičo", poznáte, kteří to jsou, a pochopíte, z které části republiky přijeli

Lukáši, měl bys doma ubrat ledničce. Po poslední tréninkový fázi včerejšího večera

Jo ale pamatuju si, kolik jsem toho vypil. Takže jestli mi budeš tvrdit, že jsem vám pokazil víkendovou oslavu, protože vám kvůli mojí včerejší návštěvě došel předčasně alkohol, tak s tím na mě nechoď

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 9
Přidávám se k oblíbenci s gratulací a koukej přinést flašku ty nekopo.