Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
petr_slonek | 09.06.2010 16:51
Já tam jedu zítra zas. Nějak jsem se jim zalíbil . Třeba si ji zítra vezmou ...
Já tam jedu zítra zas. Nějak jsem se jim zalíbil . Třeba si ji zítra vezmou ...
KuLe | 09.06.2010 16:23
martinfikr | 09.06.2010 16:07
Neberu,já měl dnes to samé,ale líná huba holé neštěstí!Kdyby jsi se vrátil zpět na pokladnu jako já,hodil ukřivděný výraz u pokladny,přidal pár frází o sociálních případech apod., tak ti ty 3 pětky baba vrátí ani nemrkneš.Mám teď na poplatek Slavoje?!
Neberu,já měl dnes to samé,ale líná huba holé neštěstí!Kdyby jsi se vrátil zpět na pokladnu jako já,hodil ukřivděný výraz u pokladny,přidal pár frází o sociálních případech apod., tak ti ty 3 pětky baba vrátí ani nemrkneš.Mám teď na poplatek Slavoje?!
petr_slonek | 09.06.2010 15:33
Dneska mě poslali v nemocnici v kartotéce zaplatit regulační poplatek, a když jsem tu poukázku dával doktorce, tak mi řekla, že jsem platil v pondělí, takže dnes nemusím. Bereš tyhle poukázky místo hotovosti ?
Dneska mě poslali v nemocnici v kartotéce zaplatit regulační poplatek, a když jsem tu poukázku dával doktorce, tak mi řekla, že jsem platil v pondělí, takže dnes nemusím. Bereš tyhle poukázky místo hotovosti ?
martinfikr | 09.06.2010 15:10
Javor
Javor
IGNORant | 09.06.2010 7:43
a Tullamore Dew = 30,-Kč na hlavu Fíkova pokladnička je přístupná jen jednou za čas jako korunovační klenoty v Praze a ta chvíle bude zřejmě ve čtvrtek,že ?
a Tullamore Dew = 30,-Kč na hlavu Fíkova pokladnička je přístupná jen jednou za čas jako korunovační klenoty v Praze a ta chvíle bude zřejmě ve čtvrtek,že ?
martinfikr | 09.06.2010 6:48
Nezapomínejme na své povinnosti prohra = Tullamore Dew!!!
Nezapomínejme na své povinnosti prohra = Tullamore Dew!!!
petr_slonek | 08.06.2010 23:23
Hele všimnul sis, jak stojíme na dvojce vedle sebe, že máš větší panděro než já ? Jsme oba natočení stejným směrem, ale Tvoje břicho je na slunečním světle o něco víc ozářený než moje !
Hele všimnul sis, jak stojíme na dvojce vedle sebe, že máš větší panděro než já ? Jsme oba natočení stejným směrem, ale Tvoje břicho je na slunečním světle o něco víc ozářený než moje !
IGNORant | 08.06.2010 17:00
Dle fota č.32 a 33 je vidět ,že se ve vápně těžko něco vymýšlelo,když vám soupeřův obránce seděl doslova na hřbetě..
Dle fota č.32 a 33 je vidět ,že se ve vápně těžko něco vymýšlelo,když vám soupeřův obránce seděl doslova na hřbetě..
tb.barker | 08.06.2010 15:28
Chlápek jde do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit něco,
po čem celý život toužil - sportovní auto.
Udělá to a hned vyrazí na dálnici, když se za nim náhle objeví policejní auto.
Chlápek si pomysli: "Mám Ferrari, ujedu mu jako nic!" - 160, 180,
220.
Pak si pomyslí: "Přece se nezabiju" a zastaví.
Policajt k němu dojede a říká: "Už jsem slyšel úplně všechny výmluvy, ale
dnes mám dobrou náladu, takže, když mi řeknete něco, co ještě nikdo
nezkoušel, nechám vás jet."
Chlápek povídá: "Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem a já
myslel, že mi ji vezete zpátky".
"JEĎTE!!!!"
Chlápek jde do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit něco,
po čem celý život toužil - sportovní auto.
Udělá to a hned vyrazí na dálnici, když se za nim náhle objeví policejní auto.
Chlápek si pomysli: "Mám Ferrari, ujedu mu jako nic!" - 160, 180,
220.
Pak si pomyslí: "Přece se nezabiju" a zastaví.
Policajt k němu dojede a říká: "Už jsem slyšel úplně všechny výmluvy, ale
dnes mám dobrou náladu, takže, když mi řeknete něco, co ještě nikdo
nezkoušel, nechám vás jet."
Chlápek povídá: "Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem a já
myslel, že mi ji vezete zpátky".
"JEĎTE!!!!"
petr_slonek | 08.06.2010 7:06
No jo, vidíš to. Kromě Ivety Tužilový slavíme i my ! Tak to jsme si dali v neděli pěknej dárek . Tak nám teda přeju všechno nejlepší
No jo, vidíš to. Kromě Ivety Tužilový slavíme i my ! Tak to jsme si dali v neděli pěknej dárek . Tak nám teda přeju všechno nejlepší
KuLe | 07.06.2010 7:51
Přejeme vše nej ke svátku. Ať žije Slavoj!
Přejeme vše nej ke svátku. Ať žije Slavoj!
IGNORant | 07.06.2010 6:20
Pivo prý zajistí Fík & spol vrámci svého životního jubilea Děkujeme kapitáne
Pivo prý zajistí Fík & spol vrámci svého životního jubilea Děkujeme kapitáne
IGNORant | 07.06.2010 6:18
Já myslím Petře,že se dohodlo většinovou menšinou po tréninku to udělat po posledním zápase v Lovčicích,protože další týden by chybělo dalších pár lidí.Takže bych to neřešil-dal to sem jako daný termín-divočák je vyjednaný
Já myslím Petře,že se dohodlo většinovou menšinou po tréninku to udělat po posledním zápase v Lovčicích,protože další týden by chybělo dalších pár lidí.Takže bych to neřešil-dal to sem jako daný termín-divočák je vyjednaný
petr_slonek | 07.06.2010 1:10
Zdržel jsem se nějak v kabinách, tak mi někdo dejte vědět, jak jste se na tu posezónní rozlučku domluvili. Ještě jsem totiž nedorazil domů a už jsem byl odchycen kvůli tomu, že se jedni mistní lidi ptají na možnost oslavy narozenin. Co jim mám říct?
Zdržel jsem se nějak v kabinách, tak mi někdo dejte vědět, jak jste se na tu posezónní rozlučku domluvili. Ještě jsem totiž nedorazil domů a už jsem byl odchycen kvůli tomu, že se jedni mistní lidi ptají na možnost oslavy narozenin. Co jim mám říct?
IGNORant | 04.06.2010 12:37
Jsem pro pozápasavé sezení-z Lovčic na hřiště a oslava...
Jsem pro pozápasavé sezení-z Lovčic na hřiště a oslava...
petr_slonek | 04.06.2010 7:22
Včera proběhla krátká diskuse o tom, kdy udělat posezónní posezení . Z těch, co tam byli, bylo nejvíc lidí pro to, aby se to udělalo hned po posledním zápasu. Prostě z Lovčic rovnou na hřiště (nachystalo by se to už v týdnu a před zápasem, pak by se nějak zajistilo, kdo by zůstal a nachystal to). Další termín se nabízel pátek 25.6. . Rozmyslete se (a zajišťujte si už teď volno), v neděli se musíme domluvit. Kdo nebude, napište aspoň sem nebo vzkažte, jak to vidíte.
Je potřeba to v neděli rozhodnout, čas letí.
Včera proběhla krátká diskuse o tom, kdy udělat posezónní posezení . Z těch, co tam byli, bylo nejvíc lidí pro to, aby se to udělalo hned po posledním zápasu. Prostě z Lovčic rovnou na hřiště (nachystalo by se to už v týdnu a před zápasem, pak by se nějak zajistilo, kdo by zůstal a nachystal to). Další termín se nabízel pátek 25.6. . Rozmyslete se (a zajišťujte si už teď volno), v neděli se musíme domluvit. Kdo nebude, napište aspoň sem nebo vzkažte, jak to vidíte.
Je potřeba to v neděli rozhodnout, čas letí.
IGNORant | 02.06.2010 13:51
Co jsem si všimnul,tak Fík na ten trezor používá šperhák... (prý zvyk je zvyk ,ale aspoň je v pravých rukou ).
Dneska jsem se chystal do Libčan na derby s Kratonohama(áčka) a když sleduju počasí venku,tak to asi nejspíš zase odloží...
Co jsem si všimnul,tak Fík na ten trezor používá šperhák... (prý zvyk je zvyk ,ale aspoň je v pravých rukou ).
Dneska jsem se chystal do Libčan na derby s Kratonohama(áčka) a když sleduju počasí venku,tak to asi nejspíš zase odloží...
tb.barker | 02.06.2010 9:46
Panové, ve čtvrtek doneste peníze, dorovname pokuty. Fíku, vem prosím kličky od trezoru
Panové, ve čtvrtek doneste peníze, dorovname pokuty. Fíku, vem prosím kličky od trezoru
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 5
Jelokož jsem tak trochu od fochu a tak trochu tomu i rozumím ,tak vám vy kedlubny můžu jen napsat,že když po vás ten poplatek u MUDR.Chocholouška nechtějí, určitě vám ho vezmou v pokladně a vyplatí zpátky...