Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil IGNORant | 24.05.2010 9:41
Přeji brzké uzdravení našemu kapitánovi,který prováděl zřejmě stavediging přes ostnatý drát
Osobní profil tb.barker | 24.05.2010 9:35
Tvůj příspěvek je k hokeji?
Osobní profil PITRYS | 23.05.2010 19:54
No to vám to trvalo.....trošku slušnej výsledek.Ale samozřejmě "kongratulejšn" a hlavně Marťasovi,že se konečně kousnul.
Osobní profil čihury | 23.05.2010 19:09
Kluci gratuluji a děkuji za vítěstvi a hlavně že se už chytil Martin na slavojjjjjjjjj
Osobní profil martinhruska | 23.05.2010 12:43
Diky za gratulace. Jinak Péťo to co bude chybět v lékarničce tak se pokusím přinést.Ještě zde musím poděkovat za sobotní dopoledne Petrovy a Pájovy(byl již po třetí) hodně mi na stavbě helfli.
Osobní profil petr_slonek | 23.05.2010 11:32
Pánové, pár organizačních věcí:
1) většina z vás doufám zaznamenala, že v úterý se znovu jede od šesti do Nechanic. Já potřebuju, abyste po skončení počkali tak deset minut, potřebuju vysvětlit a probrat to, co jsem vám poslal na e-mail, protože jak jsem zjistil, tak ti, kteří se o tom se mnou bavili, to nepochopili...
2) zápas za tři týdny proti Kratonohám jsme přeložili na neděli!!! Už to v pátek schválilo i STK. Kdyby se hrálo v sobotu, nebyl by Lukáš Tužil, já, myslím že ještě někdo mluvil o tom, že je v sobotu pryč.
3) podle zprávy STK mají ten den rozhodčí provést kontrolu lékárniček a výsledek kontroly napsat do zápisu. To znamená závady rovná se pokuta. Takže při nejbližším tréninku (snad do čtvrtka hřiště proschne) se na to podíváme, protože si do těch věcí každej leze jak chce a potřebuje. Budeme mít čtrnáct dní na to, abychom chybějící věci doplnili. Doufám, že toho je minimum
Osobní profil petr_slonek | 23.05.2010 11:20
Jojo, souhlas . Užij si to za odměnu v práci .
Osobní profil IGNORant | 23.05.2010 9:40
Marťas- gratuluju k hatricku Good job
Osobní profil Pavel M. | 20.05.2010 17:02
Jakou obuv si mám vzít do Nechanic? Můžu v kopačkách, protože já mám sálovky v Brně. A co oblečení, je to normálně venku?
Osobní profil petr_slonek | 20.05.2010 14:29
Ještě jede Renda. Vzpomněl jsem si, že jsme včera nevzali rozlišováky, vezmu ještě jeden balón. Takže když je to od 19,30, vezmu auto a budu asi v 19,10 u úřadu
Osobní profil cakyn20 | 20.05.2010 13:05
19,30 nechanice Aleš, Standa S. jede taky.
Hřiště zajednané.
Osobní profil tb.barker | 20.05.2010 12:46
Todle je na prd,řekni přesne v kolik a tolik to bude a hotovo. takhle v tom bude akorat bordel a nez se slezeme, bude to tejden
Osobní profil petr_slonek | 20.05.2010 12:23
Takže situace teď v poledne: tady na stránkách se k večeru po hokeji přiklání Radim, Lukáš, Standa Juriček, já. Pátej Čakyn. Rozeslal jsem pár SMSek, takže až večer by to bral i Beny, Milan, Jarky (jestli to stihne kvůli obkladačovi). Lukášovi Tužilovi je to fuk (takže taky večer ). Nebude Topa, Kozel, pokud vím, ani Fík. Nemám odpověď od Hrušáka a Standy Saidla, kteří jsou na trénink v kalendáři přihlášení (ale to ještě nevěděli o změnách místa i času). Nikde není nic o Alešovi?
Takže: devět lidí pro večer, tři nebudou, o třech nevíme (snad dopadnou). Aby někdo napsal že odpoledne, takovej není. Takže jde asi jen o to, v kolik. Čtvrt na osm? Nebo takhle: půl hodiny po závěrečným hvizdu na umělce. Co kdyby bylo prodloužení a trestný střílení
Osobní profil martinhruska | 20.05.2010 12:16
Jsem pro čas po hokeji.
Osobní profil IGNORant | 20.05.2010 9:55
Nemáš zač,Zbyšku. Bundy jsme ti včera vzal z kabin radši obě.
Jinak jsme chtěl ještě napsat,že si myslím (a možná nejenom asi já...),že výbor v tomhle složení a po té zmatené volbě asi nemá podle mě cenu.Bylo to moc narychlo,zmatený a hlavně by si měli lidi,kteří by to mohli ideálně dělat sahnout do svědomí,jestli ty důvody nejsou jen výmluva(není to časově náročnější,než když stejně po tréninku nebo zápase posedíme v kabině u pivka...) .Myslím si ,že by to měli dělat hlavně lidi zkušený jako právě Aleš, Fík, Milan nebo Danda-z nich někteří nebyli ani navrhnutý.(nic proti tobě Zbyšku ).Myslím,že by se mělo na sobotu zapomenout a nechat si to projít ještě hlavou a zkusit to znovu-víc v klidu- a líp... . Toť můj názor...dík.
Osobní profil tb.barker | 20.05.2010 8:35
po hokeji. děkuji za přání mládenci
Osobní profil standajuricek | 20.05.2010 6:23
Jel bych taky až po hokeji.
Osobní profil IGNORant | 20.05.2010 6:17
Po hokeji...
Osobní profil martinfikr | 20.05.2010 5:41
Čus, reakce na zaslaný mail, podle mého názoru - lichvářství, mimochodem, Zbyšku všechno nejlepší.
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 21:18
Co se týká mě, já bych radši ten hokej viděl a jel až po něm. Od půl osmý (nechávám si rezervu na prodloužení ). Ale když bude převládat názor jít od šesti, půjdu.

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz