Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 21:16
Ještě něco - když bude pršet nebo po dešti, nešlo by se asi ani na umělku, podle některých se to pěkně klouže. Ale snad to vyjde, když jsme nebyli ani v úterý.
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 21:12
DŮLEŽITÁ VĚC KVŮLI ČTVRTKU:
Na hřiště se fakt nejspíš jít nedá (šmajdali jsme tam s Radimem a stojí tam voda), takže zbývá možnost Nechanice. Hřiště jedině kdyby zítra nepršelo, pak by se snad nějaký místo našlo...
Hokej je od 16,15, odhadem tak na dvě a půl hodiny. Takže jsou dvě možnosti: buďto jet v obvyklej čas od šesti (a vynechat kus hokeje) nebo jít třeba až od čtvrt, možná od půl osmý. To zas třeba může vadit jiným, že je to dlouho - ale do tělocvičny jsme taky chodili v sedm a nevadilo to.
Potřebujeme co nejvíc názorů - zítra musíme během dopoledne podle nich některou možnost vybrat a zas ji sem napsat, abyste se to zpátky dozvěděli, od kolika by se šlo. Takže pište, co byste radši brali.
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 17:21
Asi jo. Když se dostanu domů dřív, ozvu se Ti. Ale mrzí mě, že je to takhle narychlo. Měli by to udělat ti, kteří nejvíc vedou řeči o tom, že je klubovna málo využitá. Nevíš kdo ty kecy měli nejvíc ? Zkus zavzpomínat, necháme je to stěhovat zpátky. Možná dojdou k názoru, že je to blbost. Jo a vezmeme asi míč a Zbyškovi tu bundu, má zítra svátek
Osobní profil IGNORant | 19.05.2010 16:07
Tak se radši sejdem dnes večer a uklidíme to,kdoví jak to zítra bude... Takže dnes v 19h???
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 15:20
http://hokej.sport.cz/hokej/ms2010/cesky-tym/169350-budou-hrat-hokejiste-ctvrtfinale-odpol

Vidíš, to mě nenapadlo. Kdyby hráli Rusáci až v osm, je tou dobou v Moskvě deset a ve vzdálenějších místech ještě víc. Takže budou chtít hrát možná odppoledne.
Podle toho textu by mělo být za hodinu rozhodnutý.
Osobní profil IGNORant | 19.05.2010 14:40
No nazdar,tak to nevim jak to všechno zkusíme zítra zkloubit
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 14:38
Co se týká hokeje, původní plán byl, že naši mají hrát zase od čtyř, takže tak do půl sedmý. Ale v poledne jsem něco zaslechnul, že to ještě není jistý. Záleží prý na Rusákách, ti mají právo si vybrat, protože jsou vítězové skupiny. Ale kdy to bude jistý, to netuším.
Osobní profil IGNORant | 19.05.2010 14:29
Jsem taky radši pro Nechanice(ale nevim jak je hokej ?!?) A jak píše Petr,musí se vyklidit klubovna!!!
Ale jsem spíš pro zítřek třeba před odjezdem,dnes nemohu
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 13:17
Nechanice. Ono ani v keckách není kam jít, jak je všechno namočený... Na hřišti jsem před chvílí byl, koukal jsem se jen zvrchu .
Potřebuju ale vystěhovat věci z klubovny, o víkendu tam je sešlost. Myslel jsem si že se to udělá po některým z tréninků, ale když nejsou... Jestli máte čas dneska třeba na sedmou (až se dostanu domů) nebo zítra třeba v půl pátý (aby se v půl šestý jelo), můžeme to udělat. Ale nebudu to dělat sám zítra po osmý večer, až se v Nechanicích skončí.
Osobní profil tb.barker | 19.05.2010 12:55
jsem pro nechanice. Jen pokud se tedy pojede, poprosil bych nekoho, kdo by me v kabinach vzal bundu. Mam tam dve. jedna je cervana, druha modra. Díky
Osobní profil cakyn20 | 19.05.2010 12:46
Zase prší, na hřišti to nepujde. Volal jsem do Nechnic a hřiště je volné, stačí p. Kalouskovi zavolat hodinu předem, tak se domluvte nebo pište kdo je pro. Po případě kecky a můžem běhat po okoli.
Osobní profil petr_slonek | 19.05.2010 9:31
Poslal jsem vám něco na e-mail (těm, kteří ho v soupisce mají). V klidu si to přečtěte a buďto mi odepište nebo o tom dáme řeč třeba zítra nebo v sobotu. Jestli to někomu nepřijde (mohl jsem na někoho zapomenout), ozvěte se, pošlu to znova.
Osobní profil petr_slonek | 18.05.2010 11:25
Podle mě to je kombinace počasí a hokeje . Spíš přemýšlejte komu dát vědět, kdo sem nechodí. Ono zrušit to dopoledne... Posílám SMSku Benymu, Kozlovi (i když ten chodí hlavně ve čtvrtek), Milanovi a Standovi Juričkovi. První dva nechodí na net skoro vůbec, další dva pochybuju že se sem odpoledne podívají. Přemýšlejte komu dalšímu.
Osobní profil IGNORant | 18.05.2010 11:13
Tak si půjdem aspoň zaběhat??? Nebo se budem válet doma...
To jako kvůli nezpůsobilému hřišti?
Osobní profil martinfikr | 18.05.2010 10:54
Trenink je trenerem dnes zrušen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osobní profil petr_slonek | 17.05.2010 19:54
Ty vole víš co jsem si vyslechnul už o poločasu od Jindry Košťála a několika dalších ? Tak abych to nemusel znova vysvětlovat
Osobní profil PITRYS | 17.05.2010 17:07
Péťo - excelentní popis bodla......takhle ho nepopisujou určitě ani v žádných fotbalových manuálech.
Osobní profil petr_slonek | 17.05.2010 9:07
Koukám, že se povedlo nafotit můj mimořádný příspěvek do listiny střelců. Jen nevím, proč se Standa na č. 22 a Pavel na č. 23 smějou. No tak to bylo bodlem, no . Je to rychlý, bez nápřahu (takže i překvapivý) a kdo si pamatuje tělocvičnu, tak mnou i často využívaný . To je výsledek našich debat s Ríšou Grofem - člověk občas sám neví kam to poletí, natož aby to tušil brankář. Ale vždycky je to rána
Osobní profil Topa | 17.05.2010 8:42
gratuluju k vítězství a foto vloženo
Osobní profil petr_slonek | 16.05.2010 22:11
No, první... Roudničtí byli ještě o něco rychlejší
http://sokol-roudnice.webnode.cz/news/a21-kolo-iv-tridy-sk-b-2009-10-slavoj-syrovatka-tj-s

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz