Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Lenko, Kubo - první

A chrápej, když je sobota. Namísto aby ses vyspal na derby, mlátíš ve čtvrt na sedm ráno do klávesnice

Já nejsem skeptik, já jsem se právě podíval z okna v prvním patře směrem na západ

Nebuďte skeptikové, v Anglii prší celý rok a jakou mají ligu!!! Kopou to tam celý rok!

Jestli bude takhle dál,tak nám ani ta kupa písku nebude stačit...

Jestli bude takhle, tak bych se přimlouval za to, aby nás dorazilo víc. Bude potřeba vzít lopaty, kolečko a do největších kaluží vysypat část toho letos rychle ubývajícího písku.
Ale třeba bude ráno svítit slunce a bude třicet stupňů, takže to do odpoledne vyschne

Lukáš se jen v práci nudí, tak se rozhodl, že se naučí italsky

Co že to???

Machruješ že umíš cizí jazyky nebo máš něco s klávesnicí

Non ho nulla da dimenticare Radimo

Mě by zajímalo, jak to je možný, že do tý velký stěžerský brány to Filipovi ne a ne spadnout. A minulej víkend:
http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/kralovehradecky/nachod/souteze.asp?soutez=523O2A
Koukni se na poslední řádek nad tabulkou. A pak si smáčkni napravo v "dalších informacích" tabulku střelců.

Máš pravdu v obojím. Stačí

Jen tady člověk něco vytkne a už sem nikdo radši nepíše..

Lukáši,nezapomeň vzít odpoledne na trénink...(ty víš co!)

A ještě se mluvilo o tom,že po sobotním zápase zůstaneme VŠICHNI!!! hoďku a hneme s tím výborem

Konečně jsem se taky o tréninku zpotil...

Nešplhá, musím Radimovi dát za pravdu, je to potřeba, čas od času si máknout,fotbal hrajeme o víkendu!!!Mimo jiné prohrálo se, víme všichni co nás čeká!V sobotu dostatečný obnos peněz, 1x Tullamore( už je koupená ) a pokuty!!!!!

Nešplhej pak si dáme

Včera trénink-kvalitka...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 7
Zpráva z libčanských stránek o tom, proč se včera nehrál zápas naší skupiny:
V domácím prostředí podlehli dorostenci na náhradní ploše Malšově Lhotě 1:4.Na tutéž plochu ovšem hlavní rozhodčí nepustil naše béčko ani rezervu Lovčic a proto o tomto utkání bude jednat STK.Důvodem nesehrání je dle tohoto rozhodčího malá vzdálenost záchytné konstrukce míčů od hřiště???????