Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
PITRYS | 05.05.2010 18:03
Prosím administrátory aby překontrolovali adresu u fotek,nejde mi to otevřít a píše ať si zjistím správnou adresu u nějakého Google Pičasa. Všechny ostatní jdou......to je nějaký podezřelý.
Prosím administrátory aby překontrolovali adresu u fotek,nejde mi to otevřít a píše ať si zjistím správnou adresu u nějakého Google Pičasa. Všechny ostatní jdou......to je nějaký podezřelý.
KuLe | 05.05.2010 17:56
Děkujeme za pochvalu. Jsme rádi že se fotky líbí.
Děkujeme za pochvalu. Jsme rádi že se fotky líbí.
IGNORant | 05.05.2010 12:29
Opět pěkné momentky Fotografové se stále zlepšují
Opět pěkné momentky Fotografové se stále zlepšují
Topa | 05.05.2010 7:54
foto dodáno
foto dodáno
IGNORant | 05.05.2010 7:48
A sakra, to budeme muset dojíst to uzený...
A sakra, to budeme muset dojíst to uzený...
petr_slonek | 05.05.2010 7:46
Už ne
Už ne
IGNORant | 05.05.2010 6:13
Ve čvrtek máme volno? Paráda....
Ve čvrtek máme volno? Paráda....
petr_slonek | 04.05.2010 16:01
Ono je to už na vrchní stránce Seznamu i na Centrum, ale stejně sem ten odkaz dám:
http://www.youtube.com/watch?v=2o11EmrQiGY&feature=player_embedded
Ono je to už na vrchní stránce Seznamu i na Centrum, ale stejně sem ten odkaz dám:
http://www.youtube.com/watch?v=2o11EmrQiGY&feature=player_embedded
petr_slonek | 04.05.2010 10:47
Někdo si zapamatujte tohleto, já to třeba do odpoledne zapomenu. Zpráva ze Stěžer:
Ahoj, jeden mic se zakopnul tam do te vysoke travy do svahu. byl to bilej adidas rosairo. Je mozne ze ho kluci pak dali na stridacku,ale nevim. Podle me by tam mel nekde byt od branky kousek doleva kdyz se na ni divas z penalty.
Někdo si zapamatujte tohleto, já to třeba do odpoledne zapomenu. Zpráva ze Stěžer:
Ahoj, jeden mic se zakopnul tam do te vysoke travy do svahu. byl to bilej adidas rosairo. Je mozne ze ho kluci pak dali na stridacku,ale nevim. Podle me by tam mel nekde byt od branky kousek doleva kdyz se na ni divas z penalty.
petr_slonek | 04.05.2010 0:39
Sepsáno, vloženo. Včetně poznámky o Lukášovi Koberovi, aby mu v práci věřili, že na zápasu byl
Sepsáno, vloženo. Včetně poznámky o Lukášovi Koberovi, aby mu v práci věřili, že na zápasu byl
IGNORant | 03.05.2010 15:20
Já nevim jak to nakonec dopadlo,bohužel...
Já nevim jak to nakonec dopadlo,bohužel...
petr_slonek | 03.05.2010 8:04
Jak to dopadlo s tím míčem na hrázi, co šel na začátku zápasu hledat Standa? Psal jsem mu ještě večer SMSku, ale neodpověděl. Nevíte někdo, jestli ho našel?
Jak to dopadlo s tím míčem na hrázi, co šel na začátku zápasu hledat Standa? Psal jsem mu ještě večer SMSku, ale neodpověděl. Nevíte někdo, jestli ho našel?
petr_slonek | 02.05.2010 22:43
Dobrá práce, pánové . Znovu vydřený, ale počítá se to
Dobrá práce, pánové . Znovu vydřený, ale počítá se to
IGNORant | 30.04.2010 8:35
Někde možná najdu ploutve a šnorchl,ale hloubkové potápění není moje hobby
Někde možná najdu ploutve a šnorchl,ale hloubkové potápění není moje hobby
petr_slonek | 30.04.2010 8:18
Včera proběhla debata o tom, že bychom se v úterý sešli dřív a zkusili něco udělat s vodou. Co jde nebo nejde udělat, jak to vyřešit a co vzít s sebou, o tom můžeme debatovat dneska večer a v neděli.
Píšu to sem proto, aby o tom věděli i ti, co včera nebyli - kalendářík akcí se na květen překlopí až zítra
Včera proběhla debata o tom, že bychom se v úterý sešli dřív a zkusili něco udělat s vodou. Co jde nebo nejde udělat, jak to vyřešit a co vzít s sebou, o tom můžeme debatovat dneska večer a v neděli.
Píšu to sem proto, aby o tom věděli i ti, co včera nebyli - kalendářík akcí se na květen překlopí až zítra
tb.barker | 29.04.2010 14:49
tak se simuluje v lize mistrů, kdo včera koukal.....: http://www.youtube.com/watch?v=Cso-41NcVU8&feature=player_embedded
tak se simuluje v lize mistrů, kdo včera koukal.....: http://www.youtube.com/watch?v=Cso-41NcVU8&feature=player_embedded
IGNORant | 29.04.2010 12:06
Myslíš tu "rychlost" Čaky? Jsem jen rád ,že komunikační kanál tentokrát nezamrznul
Na fotkách č.10,17,31 a 32 je jasně vidět ,že jsem se snažil hrát na tělo a vodil se s útočníkem Převýšova i za ručičku-aby to pak pan rozhodčí náležitě docenil
Myslíš tu "rychlost" Čaky? Jsem jen rád ,že komunikační kanál tentokrát nezamrznul
Na fotkách č.10,17,31 a 32 je jasně vidět ,že jsem se snažil hrát na tělo a vodil se s útočníkem Převýšova i za ručičku-aby to pak pan rozhodčí náležitě docenil
cakyn20 | 29.04.2010 11:32
Radime nejseš troch jedovatej
Radime nejseš troch jedovatej
IGNORant | 29.04.2010 8:13
Pěkné a ta rychlost... Lukáši,hned na první fotce vidíš,jak správný oblíbenec přichází na zápas.
Pěkné a ta rychlost... Lukáši,hned na první fotce vidíš,jak správný oblíbenec přichází na zápas.
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 9
Moje chyba, omlouvám se. Poprosím Topu aby to napravil.