Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A pro všechny hráče: od teď toto považuju za placenou službu

Lukáš Kober mě požádal o doplnění referátku o tom, že v Převýšově byl, protože mu to v práci nevěří

Chlapci a dámy z T-Mobilu, považujte to tedy jako potvrzení o tom, že se Lukáš zúčastnil. Mimochodem, nebyl by nějakej miliónek na sponzorování

Ve čtvrtek 29 04 trenink na hřišti od 18 00 do 19 30 hod asistent trenéra.

Proč píšeš o střílení gólů a díváš se při tom na mě? Že Ty už hlady šilháš

Ty si aspoň všechno krájíš, ale já si dal večer kus bábovky (měkký, úplně čerstvý) a málem jsem si ji musel nadrobit. A ráno jsem si ke snídani dal lupínky s mlíkem, aby změkly

Takže nebuď drzej, nebo Tě nominuju do výboru. A uvidíš, jak rychle budeš schválenej. Už se o tom pár týdnů opět nemluví ve stylu "ať to dělá kdo chce, hlavně abych nemusel já"

Hele simulante,abys nedostal na pamětnou

Dneska jsem navštívil svoji zubolékařku. Opravila mi kromě té bolavé stoličky ještě jeden zub (prej že se trošku vyřádí, když už jsem po dlouhý době přišel

Koukám, dneska už 104 návštěv. Referátek jsem dal dohromady, teď ho vkládám.

foto 33 pěkné Fíku

foto doplněno a vše nejlepší dodatečně k svátku všem Jirkům a Markům

Hele, Topo, to se k Tobě fakt ještě fotky nedostaly? Podle příspěvku Kuby a Lenky je oni dva předali v úterý. Takže Čakyn jel domů v úterý, ve středu, ve čtvrtek... zatím

Koukal jsem na zápis z disciplinárky kraje - ten kovboj z Lázní Bělohrad dostal za to, jak Libčanskýmu Tušicovi zlomil nos, čtrnáct zápasů natvrdo

Otázka odbočení do Lhoty, předání flashdisku a návrat na státovku... pět minut

Zdravíme všechny, fotky byli předány již včera

Potká babka mladého fešáka a říká mu:
Když se mnou pomiluješ, dám ti mobil." Mladík zapřemýšlí, ale nakonec samozřejmě souhlasí, pomiluje se s babkou a
říká "no tak, babko, teď ten mobil..." Babka na to:
"... tak si chlapče piš, 605 091 ..."

jen jestli nemáš strach, aby zas nebyly vánoční stromečky

Tady jsem se dočetl,že strečink dělám celý život blbě

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/197962-strecink-pred-cvicenim-neprospiva-ale-skodi-tvrdi

Tím se nechci dotknout zúčastněných hráčů(i realizačního teamu)-tam všude včera kvalita samozřejmě byla

Podle Radima by bylo lepší jít zítra na hřiště, umělka prý nebyla nic moc... Napište, co vy na to. Zítra prej už pršet nemá, tak to snad nebude problém. No tak nebudeme po okrajích hřiště šlapat, no

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209567
Dnes: 5
Online: 5
zdravím, foto zavedeno můžete se kochat