Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zapomněl jsem napsat, že Libčaňáci už ke konci tolik neběhali, protože mají asi alergii na popel ze sopky Eyjafjallajökull (fujtajbl

Hezký referát

Za tónů písně "jednou přece v prachu lehnou, červi se rozlezou, bič boží je vyžene"

U čeho já to budu psát? Tohle byl předposlední díl

Čauvec Marťas, brácha ti přijde pomoct a já uvidim podle toho jestli budu doma,ale pokusim si to zařídit,abych taky přišel. Zatim čau

Marťas,já bohužel v sobotu nemohu

Lukáši, není čas. Jak psal večer Radim - byli jsme na hřišti uklízet, taky jsme rozhodili nějakou trávu, jestli se chytne. Přišli jsme domů v osm. A musím si sehnat informace - Fanda po gólech odjel a nikdo se už neobtěžoval něco napsat.

ještě bych dal do sekce odehrali jsme referatek ze soboty a do sekce Fotogalerie fota tez ze soboty

Zdar bando,chtěl bych Vás všechny poprosit zda-li by se mezi vámi nenašel 1 nejlépe 2 dobrovolníci,kteří by mě na sobotní dopoledne přišli pomoci na stavbu.Jednalo by se o to,že mi má přijet mix s betonem do "ztraceného bednění"a já ho potřebuji kolečkama rozvést do něj.Jídlo a pití zajištěno.

Já bych jim dal čtrnáct dní nepodmíněně

Video jsem překopíroval do sekce TV Slavoj, až se budete chtít pochlubit, ať to složitě nehledáte.

Jo a ještě něco-dneska jsme byli s Petrem uklízet kabiny a za 1.Nebyly umyté zápasové balony (jsou jak prase) / 2.Nebyly vylité flašky s pitím(opět) / 3.Nebyl zamčený sklípek na lajnovačku. Abyste si tu službu neprodloužili

Tys měl být Lukáši herec

A ani se nezakoktal

Pěkně to tam Lukáš řekl....být v záběru hned po "Hašanoj" a "Horvátoj" to se jen tak někomu nepoštěstí.

Tarantino vse zpracoval, zde se muzete podivat: http://www.youtube.com/watch?v=8XYW2yy6oRw

Lukáši (myslím Tužila

Sem s tím Tarantino

tak material mam jiz u sebe :-) snad to bude co nejdrive, je to ve formatu dvd, tak se to musi upravit, aby to slo dat na internet. ale kdo pak budete chtit, tak to muzu dat treba na flešku, at se doma můžete chlubit návštěvám (-:

Mám to nahraný na videu .Byla to hned první zpráva a mluvil tam jenom Lukáš.

Taky jsem to zkoušel a jak píše Péťa mají tam jen obyč. zprávy,ale sportovní ne.Brácha to viděl a říkal,že tam mluvil jenom jeden(Lukáše nezná),ale Aleš to nebyl,asi ho šmikli.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 7
Myslím samozřejmě Fandovy poznámky...