Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

super...

zitra to dostanu na dvd, tak do uterka to tu mate.

Nikde jsem záběry ze včerejšího natáčení neobjevil

První gratulace ke třem bodům...první půlka nic moc,ale na druhou už byla radost koukat.

Bohužel jsem v praci

Sorráč,zítra dopoledne nestíhám...takže hráznýho dělat bohužel nemohu...

Potřeboval bych zítra ráno pár dobrovolníků. Teď jsem vyryl řadu drnů, aby se dostala pryč ta voda z kaluže u hráze. Jinak je totiž hřiště docela slušný. No a ráno je potřeba ty drny narovnat zpátky, táta po pak přejede válem.
Přitom se dá nachystat to co minule - nalajnovat, dát sítě... Prostě kdo může tak plus mínus na desátou

V neděli večer má prej zase začít pršet... Na příští týden je proto na úterý a čtvrtek zamluvená umělka v Nechanicích.

To jsou Lukáši ty párečky a kofola.

On jim prej chybí jeden balón a podle diskuse na stránkách Prasku jsme v podezření, že jsme ho omylem odvezli. Včera jsme v kabinách koukali, ale nikde není. Když tu fotku vidím, napadá mě... Žes ho spolknul

Takovej lavor.....

V Chlumci končí u áčka trenér Zackl. Copak to, toho zná Čakyn, možná sem tam ještě někdo z nás. Ale namísto něj nastupuje Hypius. To je ten ze Lhoty?

Jo a Dane, co jsi to tam natáčel (fotka 61)? Když se s tou kamerkou motal Čakyn mezi námi před zápasem, tak jsem si říkal, že točí nějaký úchylárny o tom, jak se převlíkáme

Byl jsem u toho, když to Topa vkládal na stránky. A když začal nadávat, že se to kouslo

No konečně,super... hele ty fotky jsou dvakrát pro ty ,co mají stereo monitory?

Jo a Lukáši,foto č.47 tě usvědčuje z nadměrné žravosti...

tak vám konečně přináším fotky pan trenér se uráčil přes rychlou spojku dodat podklady

Něco k sobotě:
Minuta ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla
Na základě rozhodnutí vlády ČR o vyhlášení státního smutku ve dnech 17.4.2010 a 18.4.2010 Vás žádám, aby všechna mistrovská utkání řízená OFS Hradec Králové, hraná v uvedeném termínu, byla zahájena minutou ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla.
Ing. Martin Zbořil, předseda VV OFS Hradec Králové
Důležité sdělení pro rozhodčí OFS Hradec Králové:
Postup pro rozhodčí: Minuta ticha se provádí před zahájením utkání.Mužstvo, které prohrálo losování, provede zahajující výkop.Rozhodčí ihned zapíská a všichni zůstanou stát cca jednu minutu. Poté rozhodčí dá signál píšťalkou pro ukončení minuty ticha a dále bude pokračovat opět zahajovacím výkopem.
Zbyněk Novotný, předseda KR OFS Hradec Králové

Jooo a co foto z Prasku?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 9
Taky jsem do dvou do rána hledal na internetu... Normální Televizní noviny tam jsou, ale Sportovní už ne
Syrovátka - Libčany B 2:0 (0:0). Před početnou návštěvou se hrál běhavý fotbal, ve 2. půlce domácí získali mírnou převahu a 2 slepenými góly rozhodli o vítězství. Na utkání dorazila i TV NOVA, která
v sobotních sportovních novinách přiblížila i uctění minutou ticha polského leteckého neštěstí. Branky: Tužil, Pultar, 120 diváků, rozhodčí Koki.