Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
IGNORant | 18.04.2010 11:19
super...
super...
tb.barker | 18.04.2010 10:23
zitra to dostanu na dvd, tak do uterka to tu mate.
zitra to dostanu na dvd, tak do uterka to tu mate.
IGNORant | 18.04.2010 9:57
Nikde jsem záběry ze včerejšího natáčení neobjevil . Takže kdyby se někomu poštěstilo,hoďte sem odkaz,jinak budeme muset říct Filipovi
Nikde jsem záběry ze včerejšího natáčení neobjevil . Takže kdyby se někomu poštěstilo,hoďte sem odkaz,jinak budeme muset říct Filipovi
PITRYS | 17.04.2010 21:57
První gratulace ke třem bodům...první půlka nic moc,ale na druhou už byla radost koukat.
První gratulace ke třem bodům...první půlka nic moc,ale na druhou už byla radost koukat.
standajuricek | 16.04.2010 20:41
Bohužel jsem v praci .Ani nevím jestli stihnu zápas.Přinejhorším příjdu na .
Bohužel jsem v praci .Ani nevím jestli stihnu zápas.Přinejhorším příjdu na .
IGNORant | 16.04.2010 20:40
Sorráč,zítra dopoledne nestíhám...takže hráznýho dělat bohužel nemohu...
Sorráč,zítra dopoledne nestíhám...takže hráznýho dělat bohužel nemohu...
petr_slonek | 16.04.2010 17:35
Potřeboval bych zítra ráno pár dobrovolníků. Teď jsem vyryl řadu drnů, aby se dostala pryč ta voda z kaluže u hráze. Jinak je totiž hřiště docela slušný. No a ráno je potřeba ty drny narovnat zpátky, táta po pak přejede válem.
Přitom se dá nachystat to co minule - nalajnovat, dát sítě... Prostě kdo může tak plus mínus na desátou
Potřeboval bych zítra ráno pár dobrovolníků. Teď jsem vyryl řadu drnů, aby se dostala pryč ta voda z kaluže u hráze. Jinak je totiž hřiště docela slušný. No a ráno je potřeba ty drny narovnat zpátky, táta po pak přejede válem.
Přitom se dá nachystat to co minule - nalajnovat, dát sítě... Prostě kdo může tak plus mínus na desátou
petr_slonek | 16.04.2010 11:15
V neděli večer má prej zase začít pršet... Na příští týden je proto na úterý a čtvrtek zamluvená umělka v Nechanicích.
V neděli večer má prej zase začít pršet... Na příští týden je proto na úterý a čtvrtek zamluvená umělka v Nechanicích.
KuLe | 16.04.2010 11:13
To jsou Lukáši ty párečky a kofola.
To jsou Lukáši ty párečky a kofola.
petr_slonek | 16.04.2010 11:11
On jim prej chybí jeden balón a podle diskuse na stránkách Prasku jsme v podezření, že jsme ho omylem odvezli. Včera jsme v kabinách koukali, ale nikde není. Když tu fotku vidím, napadá mě... Žes ho spolknul ? Teď už je to fotka 28, Topa to opravil.
On jim prej chybí jeden balón a podle diskuse na stránkách Prasku jsme v podezření, že jsme ho omylem odvezli. Včera jsme v kabinách koukali, ale nikde není. Když tu fotku vidím, napadá mě... Žes ho spolknul ? Teď už je to fotka 28, Topa to opravil.
tb.barker | 16.04.2010 10:37
Takovej lavor.....
Takovej lavor.....
petr_slonek | 16.04.2010 0:12
V Chlumci končí u áčka trenér Zackl. Copak to, toho zná Čakyn, možná sem tam ještě někdo z nás. Ale namísto něj nastupuje Hypius. To je ten ze Lhoty?
V Chlumci končí u áčka trenér Zackl. Copak to, toho zná Čakyn, možná sem tam ještě někdo z nás. Ale namísto něj nastupuje Hypius. To je ten ze Lhoty?
petr_slonek | 16.04.2010 0:09
Jo a Dane, co jsi to tam natáčel (fotka 61)? Když se s tou kamerkou motal Čakyn mezi námi před zápasem, tak jsem si říkal, že točí nějaký úchylárny o tom, jak se převlíkáme . Teď vidím, žes Ty pokračoval i při zápasu. To bude nějakej studijní materiál ?
Jo a Dane, co jsi to tam natáčel (fotka 61)? Když se s tou kamerkou motal Čakyn mezi námi před zápasem, tak jsem si říkal, že točí nějaký úchylárny o tom, jak se převlíkáme . Teď vidím, žes Ty pokračoval i při zápasu. To bude nějakej studijní materiál ?
petr_slonek | 16.04.2010 0:02
Byl jsem u toho, když to Topa vkládal na stránky. A když začal nadávat, že se to kouslo . Tak to pustil znovu, a žvanili jsme a žvanili..... Prostě: kdo si toho má všimnout, že tam je něco dvakrát ?
Byl jsem u toho, když to Topa vkládal na stránky. A když začal nadávat, že se to kouslo . Tak to pustil znovu, a žvanili jsme a žvanili..... Prostě: kdo si toho má všimnout, že tam je něco dvakrát ?
IGNORant | 15.04.2010 20:32
No konečně,super... hele ty fotky jsou dvakrát pro ty ,co mají stereo monitory?
Jo a Lukáši,foto č.47 tě usvědčuje z nadměrné žravosti...
No konečně,super... hele ty fotky jsou dvakrát pro ty ,co mají stereo monitory?
Jo a Lukáši,foto č.47 tě usvědčuje z nadměrné žravosti...
Topa | 15.04.2010 19:59
tak vám konečně přináším fotky pan trenér se uráčil přes rychlou spojku dodat podklady
tak vám konečně přináším fotky pan trenér se uráčil přes rychlou spojku dodat podklady
petr_slonek | 15.04.2010 12:57
Něco k sobotě:
Minuta ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla
Na základě rozhodnutí vlády ČR o vyhlášení státního smutku ve dnech 17.4.2010 a 18.4.2010 Vás žádám, aby všechna mistrovská utkání řízená OFS Hradec Králové, hraná v uvedeném termínu, byla zahájena minutou ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla.
Ing. Martin Zbořil, předseda VV OFS Hradec Králové
Důležité sdělení pro rozhodčí OFS Hradec Králové:
Postup pro rozhodčí: Minuta ticha se provádí před zahájením utkání.Mužstvo, které prohrálo losování, provede zahajující výkop.Rozhodčí ihned zapíská a všichni zůstanou stát cca jednu minutu. Poté rozhodčí dá signál píšťalkou pro ukončení minuty ticha a dále bude pokračovat opět zahajovacím výkopem.
Zbyněk Novotný, předseda KR OFS Hradec Králové
Něco k sobotě:
Minuta ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla
Na základě rozhodnutí vlády ČR o vyhlášení státního smutku ve dnech 17.4.2010 a 18.4.2010 Vás žádám, aby všechna mistrovská utkání řízená OFS Hradec Králové, hraná v uvedeném termínu, byla zahájena minutou ticha pro uctění památky obětí havárie polského letadla.
Ing. Martin Zbořil, předseda VV OFS Hradec Králové
Důležité sdělení pro rozhodčí OFS Hradec Králové:
Postup pro rozhodčí: Minuta ticha se provádí před zahájením utkání.Mužstvo, které prohrálo losování, provede zahajující výkop.Rozhodčí ihned zapíská a všichni zůstanou stát cca jednu minutu. Poté rozhodčí dá signál píšťalkou pro ukončení minuty ticha a dále bude pokračovat opět zahajovacím výkopem.
Zbyněk Novotný, předseda KR OFS Hradec Králové
IGNORant | 14.04.2010 11:03
Jooo a co foto z Prasku?
Jooo a co foto z Prasku?
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 6
Taky jsem do dvou do rána hledal na internetu... Normální Televizní noviny tam jsou, ale Sportovní už ne . Zatím se můžeme kochat tím, že je o tom zmínka u výsledků na stránkách OFS
Syrovátka - Libčany B 2:0 (0:0). Před početnou návštěvou se hrál běhavý fotbal, ve 2. půlce domácí získali mírnou převahu a 2 slepenými góly rozhodli o vítězství. Na utkání dorazila i TV NOVA, která
v sobotních sportovních novinách přiblížila i uctění minutou ticha polského leteckého neštěstí. Branky: Tužil, Pultar, 120 diváků, rozhodčí Koki.