Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tb.barker | 01.04.2010 13:22
April : Na strunu soucitu zahrál list Daily Mail. Publikoval zprávu o japonském běžci, který se účastnil Londýnského maratonu, ale protože dostal špatný překlad pravidel, domníval se, že nemá běžet 26 mil, ale 26 dní. Zpráva uváděla, že běžec ještě stále pobíhá po anglických silnicích a je prý k nezastavení. Všichni Japonci, kteří v té době pobývali v Anglii, raději nenosili sportovní oblečení, protože pokaždé se našel někdo, kdo jim šel ”vysvětlit tu hroznou chybu.”
Osobní profil petr_slonek | 01.04.2010 10:07
Něco se mi doneslo, že se možná v létě chystá nějaká reorganizace v soutěžích. Asi vznik dvou třetích tříd místo jedný, nevím co přesně. Ale snad by to mělo znamenat, že by postupovaly tři nebo čtyři mužstva nahoru do trojky. To by bylo dobrý ne ?
Osobní profil IGNORant | 30.03.2010 10:53
Máro,tak jsem slyšel že jako protřelý recidivista a fotbalový násilník budeš muset hledat nový tým na fandění,když ti teď tu slávii zakážou.To nesmíš rozbíjet okna u autobusu-fotku v těch želízkách náhodou nemáš? No budeš nám to muset hochu vysvětlit,maminky by nám taky mohli zakázat s takovým kriminálním živlem kamarádit-to víš-Slavoj-to je něco jako skautský oddíl
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 23:39
Tak jak jsme viděli poločas zápasu Ždánice - Máteřov 4:1, všechny góly dal Ondra Pleskot. Asi jim Renka necháme a vezmeme si jeho bráchu !
A ještě je pěknej výsledek Čivice (5.místo) - Křičeň (12.místo) 0:8 .
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 23:04
Góly Chlumec - Libčany (0:2):
http://www.youtube.com/watch?v=G9_CKu3hnOs
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 22:56
Hele, kdo tady ještě sedíte, pusťte si TV Barrandov. Dávají Majora Zemana, díl Studna. Jdu koukat na starýho Brůnu, jak se kymácí se sekyrou v ruce .
Ještě to dávají myslím v úterý večer. To bude dilema, jestli Ligu mistrů nebo tohle ještě jednou ...
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 22:53
Už jsem Ti to řek na místě - vypadalo to, že to, cos léčil od prosince, sis musel znovu dolámat .
Osobní profil PITRYS | 28.03.2010 22:43
Jakým divným způsobem?
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 22:23
Něco málo jsem sesmolil. Ale na příště sežeňte vrchního zapisovatele, těm dvěma loupežníkům se nechtělo psát a dostal jsem jen seznam gólů (a to je počmáranej celej list papíru )! Fando, kde jsi ?
Osobní profil petr_slonek | 28.03.2010 20:36
Koukám, jak teď navečer přibývají návštěvy stránek. Máte smůlu, ještě jsem nic nepsal. Tak se zatím vy, co jste včera nebyli, koukněte na tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=uppOoTXimwE
Osobní profil martinfikr | 26.03.2010 13:39
Čus, D.P. mají stále zájem o přátelský matsch o to dne 6.4.2010.Prosím realizační tým(coachy, hledače talentů, masérku, ledaře apod.), aby se k tomuto termínu vyjádřili,nebo se na nás D.P.v....e!
Osobní profil petr_slonek | 26.03.2010 8:27
Co jsem si tak všimnul, tak se široký okolí baví nad komentářema trenérů Malšovic a Dohalic, co se hrálo před týdnem. Vypadá to, že každý z nich byl na jiným fotbalu . Týká se to druhýho poločasu:
Daniel Svatoň, asistent trenéra TJ Sokol Malšovice: "Ve druhém poločase jsme měli hru plně pod kontrolou, místy jsme si vytvořili nad soupeřem až drtivý tlak, ale bohužel jsme neproměnili ani jednu z vypracovaných šancí."
Jiří Blecha, trenér TJ Sokol Dohalice: "Do druhého poločasu jsme šli s cílem se zápasem něco udělat. Soupeře jsme prakticky zamkli na jeho polovině, ale marně jsme dobývali branku. Několikrát byl míč mířící do sítě někým vykopnut, trefil břevno nebo tyč, případně brankář domácích vytáhl zázračný zákrok. Malšovice na Vaňka vyslaly první a jedinou střelu až tři minuty před koncem, jinak nic."
Osobní profil petr_slonek | 26.03.2010 8:14
Včera padnul návrh na douklízení v kabinách, v sobotu někdy odpoledne. Vím že se k tomu hlásil Čakyn (vrchní organizátor ), myslím Aleš, Fík... Berte to jako dobrovolnou akci, ale kdo byste mohli, ozvěte se Čakynovi, v kolik by se šlo. Příští víkend se už u nás hraje, tak ať máme nachystáno.
Osobní profil petr_slonek | 24.03.2010 23:36
Nevím jestli jste viděli včerejší úřední zprávu, kde už je rozpis utkání na první jarní kolo. Nám s Probluzí přijede pískat..................pan Jirka ze Stěžer.
To je jen tak pro informaci, ponechme si názory pro sebe, nevíme, kdo všechno naše stránky čte . Ale koukal jsem, jak skvělí lidi dělají na svazu. Ráno pana Jirku nadelegovali a teprve odpoledne mu disciplinárka povolila činnost . Ty delegace musí dělat jasnovidec
Osobní profil petr_slonek | 23.03.2010 21:37
Nedělní zápas je potvrzený

A napsal jsem i do kalendáříku k nedělní akci: je to generálka i pro Lenku a Kubu a vrchního zapisovatele Fandu. Tak jestli můžete, přijeďte taky
Osobní profil IGNORant | 23.03.2010 13:58
Tak zítra zase návštěva chirurgie . Koleno opět podlité krví,čeká mě další tahání .Vypadá to,že si hned tak nekopnu,teď záleží jestli mě tu bursu ,která se vždy zanítí budou muset z kolena odstranit
Osobní profil petr_slonek | 22.03.2010 23:23
Oprava: Jašinovi neříkali Černá chobotnice, ale Černý panter. Ale Pepa ho včera připomínal :
http://www.eurofotbal.cz/video/lev-jasin-2139/
Osobní profil petr_slonek | 22.03.2010 22:37
Upravil jsem kalendářík akcí tak, jak jsme se dnes domluvili v Nechanicích. Takže ve čtvrtek trénink + brigáda na hřišti, v neděli přátelák ve Vysoký nad Labem proti tamnímu B-mužstvu.
Osobní profil petr_slonek | 22.03.2010 22:19
To se vám to vyhrává, když máte v brance potomka legendárního Lva Jašina, kterýmu se přezdívalo černá chobotnice, co ? Aleši, dnes jsme objevili Tvýho konkurenta. Věkem je ještě skoro junior, a když zakopeme branky o půl metru, aby nebyly tak vysoký, aby ses začal klepat o fleka
Osobní profil cakyn20 | 22.03.2010 19:42
Koukám že máte docela moc humoru.
Ale je pravda ze jsem Alešovi ten prumer docela zkazil ale bez obrany se hrat neda.

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery