Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 12.03.2010 8:31
Stav naší (vodní) plochy jsi hlásil správně. Právě volal vrchní osvětlovač, že po rozsvícení světel málem oslepnul, jak se záře halogenů odráží od vodní hladiny .
Příležitostně se dojdu kouknout, jestli nekecal. Pro jistotu si vezmu šnorchl .
Osobní profil martinfikr | 12.03.2010 7:32
Děkuji.
Osobní profil martinfikr | 12.03.2010 7:31
Ten pátek, byl samozřejmě myšlen recesí .Byla by tu možnost na přátelák před soutěží s D.Podnikem ( odborářská liga ).Někdo zřejmně z nich bydlí ve Lhotě a padl návrh, že po dohodě by se to mohlo pokud to povolí odehrát tam. Já za všechny jsem si dovolil konstatovat, že u nás by to hrát nešlo.Prosím trenérské duo nebo jiné kompetentní osoby ( masér(ka),správce areálu, oddílový lékařapod.), aby se v nejbližší možné době vyjádřilo k případnému termí nu daného utkání.
Osobní profil IGNORant | 12.03.2010 6:08
Já si samozřejmě brusle odnesu(abych si je třeba před mistrákem omylem nechtěl nazouvat ),ale jelikož mám opět koleno podlitý vodou(vypadá jako ovarový) a k tomu v krku zápasí proti bacilům Mach s Šebestovou-chystám se celý výkend vyležet,abych mohl zkusit v pondělí přijít na umělku . Horký čaj s rumem a na koleno pro změnu led-to je teda regenerace
Osobní profil petr_slonek | 12.03.2010 1:50
No jo, Dane, já si je pletu . Fíku, poslal jsem Ti e-mail. Až si ho přečteš, pochopíš, proč si myslím, že bychom to měli řešit jináč . Ostatní ať se spokojí s tím, že nemáme koupený párky, který se obvykle podávají .
A pokud se nebude o víkendu nic dít, navrhoval bych se domluvit a sejít na hřišti. Nevím v jakým stavu je hřiště, asi by to chtělo zase prokopnout strouhu, aby odteklo to jezírko, co se vždycky udělá u hráze. Bruslaři by si mohli konečně odtáhnout hokejky a v kabinách by se mohlo uklidit. Příští víkend jsme totiž ve Stěžerách, další víkend nevím co bude (dokážu si přestavit přáteláka) a pak se už hraje. U nás, takže to už by mělo být všechno načančaný, abychom nezakopávali o brusle
Osobní profil tb.barker | 11.03.2010 22:12
Doufám, že během referatu bude pívo a kofola zdarma a až se prejde k diskutovani, tak uz kazdej za svý
Osobní profil standas | 11.03.2010 22:02
Fíku to vypadá že bude výročka
Osobní profil PITRYS | 11.03.2010 18:18
Opravím Péťu....né jako Zeppelíni,ale ZZ-Top.
Osobní profil petr_slonek | 11.03.2010 17:24
Fíčku, já vím, že to myslíš dobře a že patříš mezi ty, kteří dělají a budou dělat - narozdíl od dlouhodobých teoretiků, za kterými bude vidět výsledek jejich práce, až budeme mít fousy jak Led Zeppelíni , ale tak jednoduchý to není. Jestli to dneska stihnu, pošlu Ti to e-mailem.
A slovo "úkoly" se píše "u" s čárkou, vole . Asi hned nějakej dostaneš, aby sis to vryl pod kůži
Osobní profil martinfikr | 11.03.2010 15:08
samozřejmě zdělí plán přípravných utkání před sezonou, něco se rýsuje, dnes jsem měl jeden kontakt na přátelák, tak by to bylo třeba vedět dopředu!
Osobní profil martinfikr | 11.03.2010 15:06
A trenér s asistentem ten ať nám.................!
Osobní profil martinfikr | 11.03.2010 15:04
Já navrhuji se v pátek podvečer sejít v místním restauračním zařízení a demokraticky zvolit výbor, který si určí ůkoly, plány a závazky, které by se měli plnit pro blaho hráčů a našich věrných fanoušků
Osobní profil petr_slonek | 11.03.2010 14:45
Asi jo, taky nic nevím. A když nic nebude, nevadí. Zas je potřeba udělat nejaký papíry za oddíl a výbor... ále nic. Zas bych se rozčiloval. Prostě mě se jaksi četba a sledování TV netýká.
Osobní profil IGNORant | 11.03.2010 12:13
Tak nám asi dal trenér po minulém hektickém týdnu o víkendu volno ne? Relaxace,vířivka,četba a sledování tv.
Osobní profil tb.barker | 11.03.2010 12:06
v pondeli zaznělo něco o výběhu v sobotu nebo v patek večer. tu stále nic. tak dopredu avizuji, že muzu v sobotu odpolko. Jinak balon dam do opravy zítra
Osobní profil petr_slonek | 09.03.2010 22:26
Doplnil jsem do kalendáře akcí jarní soutěžní utkání. V sekci "plán zápasů" jsem to opravil taky, došlo tam k pár drobným změnám (první dva zápasy už v 16,30 a ne v 17,00, poslední zápas v Lovčicích by se měl hrát v sobotu, ne jako obvykle v neděli).
Osobní profil petr_slonek | 08.03.2010 10:33
Vyjednejte si u Tullamóra, ať můžete bydlet v kuchyni
Osobní profil martinfikr | 08.03.2010 10:07
Kolečkový brusle můžu oprášit klidně taky, ale to by pak byla zajisté podívaná k pobavení u některých jedinců vč. mě.A hlavně by bylo třeba vyklidit patro na chirurgii, aby nás měli kam svážet .
Osobní profil petr_slonek | 08.03.2010 9:16
Je vidět náš věkový rozdíl, Lukáši. My starší si pod jménem Yul Brynner představíme kovboje, vy (nedávno ještě teenagerové) vidíte kokosa v ledovým korytu . Hele, snad ani nezkoušej říkat nahlas, kdo by mohl být ten dlouhovlasej Sanka ...
Osobní profil petr_slonek | 08.03.2010 9:06
Ani to nezkoušej, mohl bys dostat tím kovovým shrnovákem po hlavě . Podklad plochy už rozmrznul a vzhledem k tomu, že přes den nemrzne, se to už nezatáhne. Můžou Ti to vysvětlit místní junioři, kteří se jednou nabídnuli, že to nastříkají. Jenže to napustili jak rybník a zatímco na vrchu se udělala vrstva ledu, spodek odtekl skrz písek ...
A nezapomeň, že už nejsou sněhový mantinely, takže souboje v rozích by byly nebezpečnější . Navíc jste pokud vím měli jen jeden puk, to byste museli pozvat omladinu, aby vám ho házeli zpátky jak při Davis Cupu .
Prostě považujte hokejovou sezónu za ukončenou . Nebo si kupte kolečkový brusle

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz