Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Děkuji.

Ten pátek, byl samozřejmě myšlen recesí

Já si samozřejmě brusle odnesu(abych si je třeba před mistrákem omylem nechtěl nazouvat

No jo, Dane, já si je pletu

A pokud se nebude o víkendu nic dít, navrhoval bych se domluvit a sejít na hřišti. Nevím v jakým stavu je hřiště, asi by to chtělo zase prokopnout strouhu, aby odteklo to jezírko, co se vždycky udělá u hráze. Bruslaři by si mohli konečně odtáhnout hokejky a v kabinách by se mohlo uklidit. Příští víkend jsme totiž ve Stěžerách, další víkend nevím co bude (dokážu si přestavit přáteláka) a pak se už hraje. U nás, takže to už by mělo být všechno načančaný, abychom nezakopávali o brusle

Doufám, že během referatu bude pívo a kofola zdarma a až se prejde k diskutovani, tak uz kazdej za svý

Fíku to vypadá že bude výročka

Opravím Péťu....né jako Zeppelíni,ale ZZ-Top.

Fíčku, já vím, že to myslíš dobře a že patříš mezi ty, kteří dělají a budou dělat - narozdíl od dlouhodobých teoretiků, za kterými bude vidět výsledek jejich práce, až budeme mít fousy jak Led Zeppelíni

A slovo "úkoly" se píše "u" s čárkou, vole

samozřejmě zdělí plán přípravných utkání před sezonou, něco se rýsuje, dnes jsem měl jeden kontakt na přátelák, tak by to bylo třeba vedět dopředu!

A trenér s asistentem ten ať nám.................!

Já navrhuji se v pátek podvečer sejít v místním restauračním zařízení a demokraticky zvolit výbor, který si určí ůkoly, plány a závazky, které by se měli plnit pro blaho hráčů a našich věrných fanoušků

Asi jo, taky nic nevím. A když nic nebude, nevadí. Zas je potřeba udělat nejaký papíry za oddíl a výbor... ále nic. Zas bych se rozčiloval. Prostě mě se jaksi četba a sledování TV netýká.

Tak nám asi dal trenér po minulém hektickém týdnu o víkendu volno ne? Relaxace,vířivka,četba a sledování tv.

v pondeli zaznělo něco o výběhu v sobotu nebo v patek večer. tu stále nic. tak dopredu avizuji, že muzu v sobotu odpolko. Jinak balon dam do opravy zítra

Doplnil jsem do kalendáře akcí jarní soutěžní utkání. V sekci "plán zápasů" jsem to opravil taky, došlo tam k pár drobným změnám (první dva zápasy už v 16,30 a ne v 17,00, poslední zápas v Lovčicích by se měl hrát v sobotu, ne jako obvykle v neděli).

Vyjednejte si u Tullamóra, ať můžete bydlet v kuchyni

Kolečkový brusle můžu oprášit klidně taky, ale to by pak byla zajisté podívaná k pobavení u některých jedinců vč. mě.A hlavně by bylo třeba vyklidit patro na chirurgii, aby nás měli kam svážet

Je vidět náš věkový rozdíl, Lukáši. My starší si pod jménem Yul Brynner představíme kovboje, vy (nedávno ještě teenagerové) vidíte kokosa v ledovým korytu

Ani to nezkoušej, mohl bys dostat tím kovovým shrnovákem po hlavě

A nezapomeň, že už nejsou sněhový mantinely, takže souboje v rozích by byly nebezpečnější

Prostě považujte hokejovou sezónu za ukončenou

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 6
Stav naší (vodní) plochy jsi hlásil správně. Právě volal vrchní osvětlovač, že po rozsvícení světel málem oslepnul, jak se záře halogenů odráží od vodní hladiny
Příležitostně se dojdu kouknout, jestli nekecal. Pro jistotu si vezmu šnorchl