Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tb.barker | 08.03.2010 8:53
A já si myslel, že Yul Brynner byl Jamajský sprinter, co se nedostal na letní olympiadu, tak reprezentoval Jamajku v bobech na olympiadě v Calgary 88
Osobní profil martinfikr | 08.03.2010 7:59
Možná by bylo dobré, vzhledem k počasí, zapnout pomocné chlazení na místní ledové ploše a vzbudit rolbaře. Mohli bychom si hodit ještě závěrečný souboj hokejových titánů .
Osobní profil petr_slonek | 07.03.2010 23:58
Copak že jsem zapomněl na Chosého... Já málem zapomněl na Milana. Rozdělil jsem jména z filmu (Čakyn byl původně Chris), začal jsem psát text, a pořád mi něco nevycházelo. Pak mi to došlo: představil jsem si holou hlavu Yula Brynnera, porovnal si to s Čakynem... A hned mi došlo, že je něco špatně - že chybí Milan ! Ještěže v té osadě šéfoval ten Hilário. Kdybych měl Jirkovi přidělit osobu toho starce, tak bych vypadnul ze sestavy ...
A všimnul sis, jak jsem se krásně do té základní sestavy dostal? Pochaválil jsem pár zákroků, pomlčel jsem o těch třech gólech jesličkama a je to .
Osobní profil tb.barker | 07.03.2010 18:31
chtělo by se to vyjadřit k zitřku, at když tak Bernardo muze vzit svou malou kavalerii A Hilário ma tez nejakou zasobu.
Jinak si Péťo zapomel, ze vcera nas kaučoval náš Choséé Armando De Lavega
Osobní profil cakyn20 | 07.03.2010 17:16
No no Dane
Osobní profil PITRYS | 07.03.2010 13:04
Jen jestli domorodec Hilário nepožil před zápasem moc tequily (alias tulamore dew). A ty rukavice budou spíš od těch doutňasů(má nějaký nový)než od chytání!!!
Osobní profil cakyn20 | 07.03.2010 12:42
dík PETŘ misto s sestavě máš jisté
Osobní profil cakyn20 | 07.03.2010 12:40
Promin Martine na jednoho jsem zapomel a omlouvám se , ale nevík kterému
Osobní profil petr_slonek | 07.03.2010 12:10
Náhodou - Čakyn ještě dost pochytal. Jenže my už nestíhali. To by musel mít rukou jak chobotnice, aby to všechno lapnul . Však jsou taky gólmanský rukavice propálený na dlaních. Né od toho, že by v nich kouřil doutníky, ale jak lapal
Osobní profil martinfikr | 07.03.2010 10:28
Oprava Coacha, prosím všechny TŘI golmany!!!
Osobní profil cakyn20 | 07.03.2010 10:04
Prosím oba naše golmany aby toto skore nechali bez povšimnuti.
VÁŠ PETR ĆECH
Osobní profil petr_slonek | 06.03.2010 23:37
Ještě jeden výsledek: Ždánice - Dobřenice 3:1. Kdo se trefil za Dobřenice, to nevím. Za Ždánice dali všechny góly kluci Pleskotovi. Renďa dal dva - je vidět, že mu tréninky Slavoje svědčí
Osobní profil petr_slonek | 06.03.2010 23:32
Stěžerská zimní liga:
Syrovátka - Spartak 8:17 ...
Po včerejším velkém fotbalu prostě chyběly síly. V kalendáříku jsou jen tři omlouvající se, takže jsme do poslední chvíle vyhlíželi, jestli ještě někdo nedorazí, ale nakonec nastoupilo v poli jen sedm statečných: Vin Musil, Bernardo Saidl, Lee Slonek, Britt Beneš, Harry Hruška, Chico Kober a Chris Juriček, z branky je jistil Čakyn (na toho už mi jméno nezbylo, jedině že by byl ten domorodec Hilário ). Tím podobnost s filmem (zítra je v TV ) končí. Proradná Calverova banda v dresech Spartaku tentokrát zvítězila .
Hned od začátku bylo vidět, kdo bude tahat za kratší konec. První poločas jsme prohráli asi o sedm - přitom jediný gól dal Čakyn z výkopu. Snažili jsme se moc kombinovat a málo jsme stříleli. Druhá půlka už byla proto jen o zahrání si. Náš základní cíl (nenechat našeho gólmana jako jediného střelce) byl splněn rychle, ale soupeři, kterých bylo aspoň dvojnásobek našeho počtu, si v pohodě náskok udržovali. Obrany přestávaly bránit, útočníci čím dál víc útočili, a když už soupeři vedli skoro o deset, rozhodčí zápas ukončil ...
Chtěli jsme se kouknou na bratrovražedný souboj White Brothers, ale jak jsme se dozvěděli, na poslední chvíli se SMSkou ozvali, že nepřijedou. Padnul názor (a my jsme ho neřekli), že chtějí podle výsledku našeho utkání vymyslet taktiku zbývajících zápasů. Kdyby jen věděli, jak nám je výsledek téhle ligy ukradený a že se uvažovalo i nad možností, že bychom kvůli včerejčímu fotbalu dnes vůbec nejeli. Někteří z nás strávili od pondělí na různých hřištích čtyři dny ze šesti - a to už je sakra moc ...
Ještě výrok utkání: "Už aby byl konec." Neřekl to nikdo, ale všichni z nás si to mysleli .
Osobní profil petr_slonek | 06.03.2010 16:51
Spáchal jsem referátek o včerejšku. Ti, co jedou do Stěžer, si ho přečtou až večer, jasný? Ne že zapomenete na sraz
Osobní profil tb.barker | 06.03.2010 13:51
Přatelaček to byla škola zas...nez sem se rozkoukal, tak sem zaridil 2 goly.a další face to face Ales chytil, jinak sem mohl mit hattrick
A Dane, pěkna prace
Osobní profil martinfikr | 06.03.2010 11:26
Homo a samozřejmě hetero je dnes na dením pořádku jak v mediích tak i v životě samém a co se týká zoofílie, když se to někomu zamlouvá tak budiš,ale mě kromě druhého již zmiňovaného tématu to nic neříká.Co se týká Máry máme založený vztah na důvěře a vzájemné toleranci takže Kozlik bude stejně až druhý .Na závěr k plesu, vzhledem k tomu,že jsou tu zachyceny fotomontážní záběry z raních hodin tak na svou obhajobu mohu řící jen toto: po 8 - 10 a půl litru zelený by jste taky byli rádi kdyby jste se měli o koho opřít při tak námáhavém rychlém tanci!
Osobní profil PITRYS | 06.03.2010 10:23
Ta zoofilie se nám nějak rozmáhá...Milan s kaňourem....Mára s kozlem.
Osobní profil PITRYS | 06.03.2010 10:22
Marně přemýšlím kdo je v našem týmu nejvyšší....Milan?....Radim?.....Ty?.....aha ty myslíš v hyearchii.Tak on se Jiřík nominoval.....to ale musel mít radost.....gratuluji ó nejvyšší.Tu nevěru Fík určitě netušil a teď jsi to Péťo napráskal,to bude mít dohru.
Osobní profil petr_slonek | 05.03.2010 23:38
Martine, tahkle to má vypadat, když máš jako útočník rozvrátit soupeřovu obranu :
http://www.youtube.com/watch?v=1ZVM08LWswg&feature=player_embedded

A tohle je taky hezkej článek z dnešního netu :
http://fotbal.sport.cz/fotbal/mistrovstvi-sveta-2010/165391-severokorejcum-se-ztratily-dre
Osobní profil petr_slonek | 05.03.2010 23:19
Jo a pochvala za pěkný fotky. Jsem zvědavej, jak Fík vysvětlí čas 2:05 a 2:30 . Měl řeči, že fotomontáž jde udělat ze všeho. No, počkáme na jeho vyjádření . Ví on vůbec, že mu je exkapitán právě teď nevěrnej na horách s Kozlem ?

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz