Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tb.barker | 27.02.2010 21:16
v pondeli umelka, tak prosim do kalendarku doplnit
Osobní profil IGNORant | 26.02.2010 20:44
Dane díky...
Osobní profil PITRYS | 26.02.2010 20:12
Nojo,já na ty fotky zapomněl.....sice mizerná kvalita,ale co chtít po mobilu při takovým osvětlení(spíš neosvětlení).Péťa si to ale pamatuje dobře.....kapitán s bývalým kápem si pěkně rozumněli až to vypadalo jako dlouhodobější vztah(to nemohlo vzniknout na plese).Jdu na tom pracovat....musím zvolit hlavně vhodnou muziku(pro některý rejpaly)!!!!!
Osobní profil petr_slonek | 26.02.2010 19:11
Hele, Jánoši, aby sis při zápasu neublížil, seženeme Marka, ať Ti na to udělá něco jako sádru, akorát z betonu
Příští tejden máš první zkoušku, jako u krejčího !
Jak si dáš divočáka, kterýho vyhrál Milan na plesu, ale hlasuj, my Ti to nakrájíme .
Tým fotografů pro jarní zápasy rozšířit nepotřebujeme, Kuba s Lenkou to zvládnou. Tak lskavě zintenzivni léčbu - ber půllitr do druhý ruky
Osobní profil petr_slonek | 26.02.2010 18:57
Překlad Fíkova textu: Paparazzi zkušení, musí do včeho strkat rychle svůj aparát . Pochopil jsem ten text správně? To vypadá, že Dana chválíš ! Hele, myslím, že máš jedinou možnost - uplatit Dana, aby to "omylem" smazal nebo mu ten mobil ukrást .
Osobní profil jánoš | 26.02.2010 14:06
Já s utrženou šlachou budu na hřišti houby platnej,i když
je to jen prst na ruce a moc se mi to nelepší.Doktor říkal ať si na dávám pozor.
Osobní profil martinfikr | 26.02.2010 7:38
Paparazzi z......, musí do všeho strkat r....!
Osobní profil martinfikr | 26.02.2010 7:36
Výborná to zpráva.K plesu : bude - li mé malé já, zachyceno na nějakých dokumentech neodpovídajících realitě, vše pochopitelně zapřu. Moderní dokumentovací technika umí dnes zázraky a mimochodem může tady hrát roli také fotomontáž!
Osobní profil petr_slonek | 26.02.2010 2:29
Fíku, už je to zařízené.
Co se týká probuzení se ze zimního spaní, týká se to i dalších, že jo, Vesy . Myslím, že až uvidíš fotku z plesu, jak Dan zachytil, jak si exkapitán s kapitánem visí při ploužáku vzájemně v náručí, budeš tvrdit, že si to opravdu nepamatuješ
Osobní profil martinfikr | 25.02.2010 18:28
Vzhledem k tomu, že je to na dobrou věc Álo, tak se klidně stav dnes u mě, nebo večer na kopci. Tam ti s radostí potřebný balík předám
Osobní profil petr_slonek | 25.02.2010 16:12
Právě jsem do kalendáříku doplnil příští pátek. Od 17,45 se bude hrát přátelák proti Boharyni, na umělce v Chudonicích!
Dane a Jánošíku - je potřeba, abyste se už vzbudili ze zimního spánku . A Beny, prohlídni si fotky, ať omylem nevlezeš k soupeřům . Ale Ty už to máš vlastně natrénovaný .
Počítejte s náročným víkendem - hned další den je zápas ve Stěžerách.
Osobní profil cakyn20 | 25.02.2010 15:14
Pro Radima (smok
Osobní profil selaldias | 25.02.2010 11:12
Petře, kdy se můžu stavit pro přestupní lístky a peníze. Chtěl bych, vzhledem k situaci ve Lhotě, ten můj přestup rychle vyřídit.
Osobní profil IGNORant | 25.02.2010 9:29
To víš že jsem,ikdyž se po pravdě opravdu moc nechtělo a nečekal jsem,že nás bude vůbec aspoň 6 A to víš,když není couch tak můžu nahrávat i někomu jinému a hned to vypadá jinak Tímto přesto zdravím do Kratonoh a doufám,že se dál budu vyhřívat v blahobytu tvé přízně
Osobní profil tb.barker | 25.02.2010 8:48
Tak Radime, doufam, že si rad, ze se ty Osice nezrušily. Takový debakl ,,zkušenější,, hráči dlouho nezapomenou. I když teda trvám na tom, že když byl Topa u počítadla, tak nám něják nepřičital goly Ale na to, ze souper mel jednoho na stridani, my nikoho ( krom mě tedy, kdy mě Milan zadupal do parket ), bylo to dobré
Osobní profil jarky | 24.02.2010 17:24
Péto neboj že budou hrát ve Lhotě.To si Petera jenom buduje hlavní postavení na Novým HK.Všechno to jsou je vlastní hrači.
Osobní profil IGNORant | 24.02.2010 17:17
Dneska bych ty Osice zrušil,protože tam budem blbnout v pár lidech...a radši bych tím pádem šetřil síly na noční zápasy
Osobní profil petr_slonek | 24.02.2010 16:25
Čerstvá zpráva z http://www.fotbalkh.cz:

Přestupová bomba v přeboru

S pětibodovou ztrátou na předposlední Českou Skalici přezimovala Lhota pod Libčany, naopak sedm bodů na vedoucí Trutnov ztrácí Nový Hradec Králové, který jako jediný připravil lídra tabulky FK Trutnov o dva body.

Zástupci obou týmů před vrcholící zimní přípravou připravili všem příznivcům krajského fotbalu šok. Devět hráčů v čele s brankářem Peterou (pozn.: ještě nedávno místopředsedou FC Nový HK) přestoupilo do Lhoty pod Libčany. Jedná se o hráče podzimní základní sestavy: Janče, Hakena, Drapače, Mráze a Seiferta, dále pak Urbana, Elfmarka a Hejzlara.

Ta Lhota musí mít peněz. Nekupuje hráče, ale celý mužstva
Osobní profil tb.barker | 24.02.2010 13:00
Víte jak bezpečně vybrat peníze z bankomatu? http://img4.imgup.eu/ATT2787942.jpg
Osobní profil martinhruska | 24.02.2010 12:33
Dnes to bude bezesná noc od 22:00 Sáblíková potom v 1:00 Kanada:Rusko a ve 4:00 naši borci.Je to nabitý!

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery