Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A ještě k plesu- všem kteří se aktivně podíleli na této monstrakci a přispěli svou pomocí MOC díky

Náhodou, dresy už jsou už u pračky

Jinak ke včerejšímu zápasu (abych uvedl na pravou míru) jsem si na balon nešlápl,ale čekal jsem že se u čáry doklouznu na písečku jako vždycky,bohužel se to nějak nesklouzlo a otočil jsem si kotníček

Nelez mi sem, když referuju o dnešku

Jo, ještě referátek z dnešního utkání...
Syrovátka - Buffalo Medvěd 4:4. Ti, kteří dnes nebyli, by mohli říct "dobrej bod", ale ono to tak není. Zatímco nás bylo tolik, že jsme zabrali obě lavičky

Nedokázali jsme si často pořádně přihrát, střelby i pohybu bylo proti jiným zápasům málo, Radim si šlápnul na míč a bolí ho kotník, já mám po zásahu míčem doteď ucho jak Mach, když jede po zábradlí zazvonit na Šebestovou

Prostě zápas nanic. Ještěže dal Fík že čtyř gólů sám tři. Jeho poslední gól těsně před koncem znamenal vedení, ale soupeři dokázali vyrovnat na konečnou remízu.

a když poběžím vedle tebe?

Už to tam máš, rejpale

Lukáši, s Tebou běhat nepůjdu. Zase bys mi zdrhnul jako minule

A Topo, nech si kecy

Tak jsem snad na nic nezapomněl a odpověděl jsem na všechno. A můžu jít koukat na Sáblíkovou

Prosím administrátory aby tam vložili zítřejší akci-děkuji(lenoši..

Kotník bolí-sviňa,ale zítra to mé "kanady" poslané přímo z Vancouveru

ja hokej ne-e, ale kdyby nekdo sel behat, tak to bych se zucastnil.

Jo jde to.

Když jsem včera hlasoval,tak mi ta třetí možnost chyběla-to byla trefa-zkusím to změnit.

zase musí mít pan Slonek svoje, že ano byo mi řečeno že mají být jen dvě možnosti

Zítra od 18h hokej,juchů

Jánošíku, přestaň se už vymlouvat na to, že sis při zametání přivodil pracovní úraz

Doufám, že šťastnýmu výherci oznámíte, jak má pohoštění připravit, když sem na stránky chodí jen minimálně

Jinak při úklidu sálu padnul ještě jeden nápad

Pro vlastní potřebu jsem si přidal ještě jednu možnou odpověď. Abych neurazil

zdravím na přání jsem založil anketu

Takže ve 14 hodin se jde uklízet!!!!!

Napište v kolik by mohl být ten úklid sálu-viděl bych to na 14hodinu.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5
Sablíková má zlato, já budu strýček sem se dozvěděl, to ten tyden začína