Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mimochodem tenhle "náš" Horyna střílel jinou včelkou!

Čtvrtým nosičem bude předpokládám sám autor smrtící střely...

Já jsem Fíku reagoval na oblíbené přísloví "silný a blbý".Proto abych předešel rádoby šprímařům,kterých je v našem teamu spousta a určitě by reagovali- jsem podal toto vysvětlení.A výherce roztomilého kňourka(velikosti menší skříně)se bude na cestě domů aspoň hřát kančím kožíškem,až ho ponese z plesu na zádech

Pro pana Veselého:
jako nejmadší z tohoto tria se zhostím úlohy nosiče obou zadních kopítek!

Radim + Fík + Milan = 3. On má bizon jenom 3 nohy? To jsem nevěděl a z přírodovědy jsem měl jedničku, jako Pavlik a Horyna. A podivej se na ten klip od Petra, tam vezou bizona gazem a on si pak sám odběhne. Nemohl by si ten plesovej bizon dojít taky sám na sál?

No IQ si snad měřit kvůli tomu nebudeme, asi bych byl sklamaný a toho štětinatého kocourka tam nějak na to pódium dostaneme.Jsem spíše zvědav kdo se sním po ránu potáhne domů.Ve sněhu to snad pojede samo?

Vaše starosti bych chtěl vážně mít...

Samozřejmě jsem pochopil

Jo, Marku, máš pravdu, Vojtek si je podobnej

http://www.youtube.com/watch?v=JxB-Uw_S-lk

Připomnělo mi to jeden hudební klip od skupiny Kabát, proto se musím zeptat:"Kdo ho znásilnil?"

Tak přátelé zeleného údolí-musím vám oznámit ,že divočák do tomboly už to má za sebou...

Jelikož pracovní povinosti mě nedovolí se zůčastnit, tak s předstihem Všem přeji příjemnou zabavu, doufam, že Dan s Radimem pořídí nějáký ten obrazový material

Už jsem se lekl,že je to na začátku Kratonoh(beru ze směru od nás),ale Jiříka jsem v tom nepoznal a to jsem se hodně snažil.

Nabořil to pěkně

http://www.stream.cz/video/153/69903-ozraly/?word_id=212797

Doufám, že takto nikdo z Vás nebude cestovat z plesu domů

To s tím posunem fotbalu na neděli byl myslím dobrý nápad

Kvůli Danovi a jeho nejapné poznámce o tom, kdy končí ples

A ještě jedna zpráva: na zápas, plánovaný ve Stěžerách v sobotu po plesu, mi po mém brblání našel Máca Tuček náhradní termín. Není to nic moc, ale pořád mnohem lepší než původní možnost

Takže Slavoj - Buffalo Medvěd se má hrát v neděli 14.2. od 13,00. Holt bude potřeba sníst nedělní oběd o něco dřív

Co se týká věcí do tomboly - kdo ještě něco máte nebo se to chystáte přinést, bylo by dobře, kdybyste to vzali ve středu. Kvůli tomu, že by bylo vhodný udělat nějakej seznam věcí, aby si v pátek každej mohl přečíst, co může vyhrát.
Jo a ještě co se týká úklidu: v sále se přes týden netopí, tak si vemte svetr navíc

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 6
Vzhledem k tomu,že se ho chystám vyhrát(abych si mohl do Caorle udělat paštičku) - doufám,že Pavlisovi mají za autem kouli.