Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak rikam, v lete budu rad, kdyz nebudu zas 100metru za poslednim.....tak ted musim na 200%. ale je videt, ze sem dneska zapusobil

No,Lukáši,nedělej si plané naděje

ja dokonce chvilku byl o pul metru prvni

Lukáši, tos přehnal

Tak pravil kouč. A když to řek on, tak je to svatý

DNES JE PROSTĚ HALA.
A DOST DEBAT PÁNOVÉ

a o hokeji zas až ve čt

Dneska se na stránkách Stěžer objevily poslední výsledky skupin - skončili jsme druzí a budeme hrát o 1.-5.místo. Aspoň informativně další zápasy (všechno soboty): 13.2. od 16,00 proti Buffalo Medvěd, 20.2. od 18,00 proti White Brothers A, 6.3. od 18,00 proti Spartak HK, 20.3. od 18,00 s White Brothers B.
Snažím se dohodnout s Medvědy na jinej termín - odpoledne po plesu jsme těžko schopní se sejít. A čekám, že se ozvou i WB A, protože den po našem vzájemným zápasu pořádají svůj celodenní turnaj. Až budu vědět víc, vložím zápasy do kalendáříku akcí, teď si myslím, že pevný termíny mají jen poslední dvě utkání.

Ó jéje

Pro češtináře zřejmě - rozvitou.

Mluvíme stále o středě :
- původně plánovaná akce tělocvična
- poté v pondělí změněno ÚČASTNÍKY HOKEJE NA STŘEDEČNÍ ZÁPAS - Hokejový
- pak po rozhovoru z trenérem:
- zpět změna na tělocvičnu
- první má zpráva, informace pro nefotbalové a hrající hokej.Měl jsem raději použít větu rozvinutou.

Tak abyste v tom neměli hokej, tak je zítra fotbálek

Mám v tom taky pěkný hokej

Pánové,máte v tom nějaký HOKEJ!!!!!!

Taky nechápu. Fíku, nejdřív ráno napíšeš, že může být hokej v pátek a v neděli, nebo jen v sobotu. A že se to domluví v tělocvičně. Tak to podle diskuse pochopil i Radim, kterej včera byl. A teď napíšeš, že je ve středu hokej.

takže ve středu není tedy tělocvična?Chapu to spravně? Prvotní sdělení bylo že je tělocvična a hokej na víkend

Účastníci včerejšího hokeje se dohodli na hokej i ve středu, proto jsem to psal, že je změna.

tady máš přímo doktora Janderu http://www.youtube.com/watch?v=ZxJDRwP7Qu8

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5
Skupinka běžců, kteří se dnes sešli na výběh po okolí (tentokrát v zádech s Pepou a jeho meďourem
Ptal jsem se, co je potřeba udělat. Prý to bude po tomhle víkendu v rámci možností uklizený, takže zbývá semtam poklidit, porovnat židle... A hlavně udělat obdobu výzdob, kterou děláme každoročně. Takže pověsit vlajku, síť, do ní zamotat dresy, kopačky atd. A převézt věci do tomboly.
Osická tělocvična se ve středu ruší - někteří jedinci chtějí návštěvu hospody překvapivě využít k tomu, že si dají pivo