Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nemáte někdo číslo na doktora Janderu? Nebo Skalku? Nemůžu po včerejšku chodit

Já bych byl pro hokej pátek a neděle a v sobotu si jít zaběhat.A kdy budu doma?

Lukáši,to máš jednoduchý.Dej http://www.mapy.cz/#mm=TTcP@x=135907968@y=136181504@z=13 a vidíš to krásně-po cyklostezce 4198,akorát z Osiček se vrátíš zpátky do Syrovátky-na to nezapomeň!!!Jinak bys mohl skončit až v Plačicích...

nastíníš mi, kudy ten okruh vede?

K Radimově zprávě z 18.1. (velkej okruh za 35 minut): já včera zkusil supervelkej - od Dobřenic ještě směrem k nádraží, pak teprve domů. Dal jsem to za 42

To je informace spíš pro neúčastníky, ne

Pro účastníky včerejšího hokejového utkání, tak na středu je plánovaná tělocvična.Hokej může být dle dohody jak pravil nejvyšší klidně pátek a neděle, nebo jen sobota.Dohodne se to prý v tělocvičně.

Dobrá práce, zřejmě tvá oblíbenost bude nadále stoupat, bez tak to děláš jenom kvůli tomu

Sehnal jsem člověka do kasy na ples,aby jsme se tam nemuseli střídat....

Pájo, jenže Ty to děláš jen kvůli kráse. Musí to nejen hezky vypadat, ale musí se to projevit i ve skóre. Když to uděláš takhle, budeš určitě pochválenej

http://www.youtube.com/watch?v=9fu6RsVHvG0

Moc pěknej sestřih! A za tohle mi Jirka pořád nadává

Někdo natočil náš poslední zapas ve stěžerách a tady je vyběr toho nejlepšího

To sis udělal sám o mě, ne? Jen si vzpomeň, kolikrát ses snažil podivně mávat nohama kolem sebe, abys mi sebral míč

Kterej prasák má ze včerejška na svědomí mýho "koňára"-přiznejte se dobytci

Pro registrované: doplnil jsem do svého profilu ICQ a skype. Až se to naučím používat, můžeme používat další moderní způsob komunikace

Já jsem si udělal grog. Voda se sice vařila jak blázen, ale nalil jsem si tolik rumu, že jsem to mohl hned pít

Hlásím,že jsem ve zdraví dorazil a pomalu rozmrzám

Čtveřice Radim, Pepa, Fík a já jsme s nasazením vlastního života

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 6
K Mekáči se nepoběží, dokud Radim nenajde ty poukázky, co sliboval. Za sebe doufám, že je nenajde nikdy