Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tb.barker | 08.01.2010 8:19
Taneční vystoupení v podaní Čakyna a tanečnice Pavli http://sendables.jibjab.com/view/hkFz6VyDsUPdk459 původ videa není znám
Osobní profil petr_slonek | 07.01.2010 22:06
Teď jsem našel na fotbalkh a na černilovských stránkách, že Černilov A trénuje od jara trenér Miroslav Černý. Co myslíte, je to shoda jmen nebo jsou Dobřenice bez trenéra?
Jo a jak jste občas psali, že už možná přijde na fotbálek Likouš: nevím, jestli už byl, ale podle fotek byl na Silvestrovským fotbálku v Dobřenicích. Jen sem to nestíhá.
Hele, Dane, jak jsme na tom vlastně s těma Tvýma on-line fotkama my ? Čekáme, podívej, co lidí zas denně chodí na stránky a čeká na ně !
Osobní profil petr_slonek | 07.01.2010 21:54
Ále,Dane, nic zvláštního ... Lukáš vletěl do tělocvičny jako velká voda, během pár minut nás rozvěšel na stěny jako bitkař Kočí soupeře na mantinely (nerozlišoval spoluhráče ani soupeře ). Jarky se dokonce houpal na kruhách . Až narazil - teď nevím: na Fíka nebo na Čakyna ?
Osobní profil tb.barker | 07.01.2010 17:56
Takže samozřejmě, že se neperu a ber to jako velkou MYSTIFIKACI!! Abychom zas neresili bublinu o ničem jako v létě. Pouze pri BĚŽNÉM sobouji o balon zavadil loket o muj chrup a zpusobil tento maly kaz na usmevu. K stomatologovi jsem jiz objednan a vše bude ok !
Osobní profil PITRYS | 07.01.2010 16:40
Ale,ale......copak bylo za srandu včera....o copak jsme někteří přišli.....Zbyšku ty se pereš? Prosím o detaily!
Osobní profil petr_slonek | 07.01.2010 0:37
Všichni si jdou do tělocvičny zahrát fotbal, jen ten, co vypadá na největšího slušňáka z týmu, se tam jde poprat. A pak se diví, že má přeraženej zub ... Asi si opravíme naše mínění o Tobě
Osobní profil tb.barker | 06.01.2010 21:25
jdu si pucoval zuby a koukam,chybi mě špička špičáku...to je gol teda a zrovna zubare se bojím
Osobní profil petr_slonek | 05.01.2010 18:05
Dneska jsem narazil na tohle. A když jsem slyšel ten první vtip, tak jsem si vzpomněl na Rendu Černýho, jak lovil na rozlučku kance
http://www.youtube.com/watch?v=bBeH1CH8hzA&feature=related
Osobní profil petr_slonek | 05.01.2010 17:57
Hele gólmani, přestaňte si dělat srandu, nebo povolám ze zálohy Frantu Brožka. Abych z vás neudělal nezaměstnané !
Osobní profil PITRYS | 05.01.2010 17:06
Radši vem do Stěžer nějaký velký dres...XXXXL...vypadá to,že do brány bude muset Čakyn.
Osobní profil PITRYS | 05.01.2010 17:04
Alespoň si chvilku dáchneš Radime.V sobotu Péťas nebudu(jak jsem označil v kalendáři),ta noha vypadá na dlouho(měsíc?)
Osobní profil IGNORant | 05.01.2010 13:29
Tak kamarádi,je to špatenka . V koleně bylo 45ml sajrajtu,dostal jsem antibiotika a ortézu a ležím.Minimálně týden klid na lůžku a ledovat .Když ta sezóna začíná takhle na pytel,tak snad bude pak už průběh v klidu
Osobní profil tb.barker | 05.01.2010 7:51
po včerejším pokusu udělat kolenem diru do ledu musím zitra vynechat a v sobotu uvidim
Osobní profil IGNORant | 04.01.2010 20:24
Omlouvám se,že ač napsán,jsem nedorazil,ale situace se během dne tak dramaticky zhoršila,že jsem odpoledne opravdu těžko došel z auta domů.Napuchlinu leduju a budu se snažit vydržet přes noc .Ale zítra se mi snad uleví,až ten hnus odsajou-bohužel nevim na jak dlouho mě Mudr.Počepcov nechá s nohou v klidu-dám vědět.Začíná ten nový rok opravdu pěkně -blbej led na umělce(tahají mě třísla a koleno v hajzlu No držte se...
Osobní profil petr_slonek | 04.01.2010 20:11
OK. Já myslím, že jsme s nimi byli vždycky spokojení, tak nevidím důvod, proč to odříkávat. Máš pochvalu, že jsi nezapomněl . I když jsem část toho, co píšeš, věděl jako obvykle o chvilku dřív . Za to můžeš přijít ve středu do tělocvičny (asi nás moc nebude) a v sobotu do Stěžer (pro jistotu, Jánoše totiž prej bolí rameno)
Osobní profil PITRYS | 04.01.2010 17:55
Péťo ptal jsem se Ivety na ten ples.Takže něco málo pravdy na tom je....údajně jim odešel jeden člen,ale přesto hrají dál a s tím plesem počítají - pokud je neodřeknem my.Bude to i levnější....místo šesti prý čtyři.Takže máme dát vědět.
Osobní profil tb.barker | 04.01.2010 13:53
Tak my nezbide neš podat žádost na marketingové oddělení, aby dopnil reklamní trička. tričko poputuje na dálniční policii, tak by se to mohlo i docela vyplatit, hm?
Osobní profil IGNORant | 04.01.2010 11:31
Pro Lukáše-co jsem se na konci sezóny sháněl po menším tričku než je XXL,měl jsem smůlu-nebylo.Bude se prý dělat teprve dotisk menších čísel,takže asi vydržet... (ale taková to velikost?!? )
Osobní profil petr_slonek | 04.01.2010 10:32
Podle nejčerstvější informace je nechanická umělka namrzlá, takže se na ní hrát nedá. Takže jsme se domluvili na možnosti, že by se šlo na naše hřiště. Pod lízátko . Máte s tím někdo problém?

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery