Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 03.01.2010 9:22
Lukáši, po tom triku se musíme podívat v klubovně, jestli něco zbylo. Možná má Fík nebo Čakyn lepší přehled, ale já nevím. Ale velikost M? To jsem myslím nosil do školky, když jsme museli chodit po obědě spát
Osobní profil petr_slonek | 03.01.2010 9:16
Tak nejdřív: všechno nejlepší v novém roce. Pavlovi - Tullamorovi (ten nám popřál nejen tady za sebe, ale měl jsem i péefko Golf Clubu HK, zabalené v obálce Fakultky ).Pavel nám prostě popřál za všechny, za koho mohl .
A samozřejmě totéž i Lence a Kubovi .
Osobní profil tb.barker | 02.01.2010 18:02
Chci se zeptat, mame jeste tricka slavoje? Potreboval bych jedno velikosti M. ZN. spěchá A pro naseho fanouska Láďu, pívo se ti už chladí, v pondelí to nekomu zodpovednemu predam, at ti doručí zaslouzenenou výhru !
Osobní profil KuLe | 31.12.2009 22:05
Dobrý večer Slavojáčci, rádi bychom Vám do nového roku popřáli hodně zdraví, radosti, splněných přání a vyhraných fotbalových utkání. Buďte takoví jací jste, jste fajn. Hezký rok 2010 přeje Kuba a Lenka.
Osobní profil PITRYS | 30.12.2009 20:03
Beru na vědomí a zatížím teda pro jistotu kufr basičkou.
Osobní profil petr_slonek | 30.12.2009 17:20
Takže, pánové, aktuální info:
zítra sraz nejpozději v 10 hodin v Syrovátce na hřišti. Okoukneme, jestli najdeme místo, kde se dá hrát. Je vyjednáno, že pokud to nepůjde, sedne se do aut a pojedeme do Nechanic na umělku - pánovi prý stačí dát vědět patnáct minut dopředu.
Takže - kdo je zvyklý hrát v různých botách na umělce a na hřišti, vemte si obojí. A pokud možno buďte dochvilní, nejpozději v deset přijďte. Pokud se odjede a někdo přijde později, má problém...
Osobní profil Tullamore.Dew | 29.12.2009 21:43
Zdravíčko pánové a dámy. Vzhledem k tomu, že už letos nebudu mít přístup na vaše stránky, tak Vám chci popřát do nového roku hodně zdraví, parádní sezónu (alespoň jako podzim letos) ale hlavně radost z toho co děláte (myslím tím fotbal, i když nejenom z toho... ). Váš věrný fanoušek Pavel K.
Osobní profil PITRYS | 29.12.2009 11:58
To,že je basička v pohodě je sice pěkný,ale nepochopil jsem Péťo jestli ta "pohodářská" basička tam je,nebo jestli ji mám vzít.
Osobní profil petr_slonek | 28.12.2009 22:58
Co takhle jako doplňkovej sport cyklistiku ?
http://tn.nova.cz/vase-zpravy/prilis-krasna-cyklistka.html
Osobní profil martinhruska | 28.12.2009 20:51
No zrovna valet se v bahně Petře moje přání není.
Osobní profil petr_slonek | 28.12.2009 16:05
Jo a nachystej foťák, jak jsem pochopil, paparazzi jsou pryč - Kuba napsal, že nebude. A Čakyn určitě nařídil chudákovi Lence, aby šla do práce, když je pracovní den
Osobní profil petr_slonek | 28.12.2009 16:03
Dane, basička bude v pohodě. My pěší z ní něco odebereme, pro přespolní tam ještě nějaký to pito zůstalo . Akorát Lukáš s Čakynem si musí přivézt led do Tullamorky . Podle předpovědi se totiž asi splní Martinovo "přání" o blátě
Osobní profil PITRYS | 28.12.2009 15:21
Radime přeci jenom se radši ptám,protože já nemůžu(zase pohotovost)tak to tak nějak beru,že třeba nemůžou všichni,anebo spousta lidí přijede autem.
Osobní profil tb.barker | 28.12.2009 12:54
nazdarek. tak byl bych radci, kdybych se neplacal na silvestra v bahne, ja si vezmu Kofolu na zahřátí.
Osobní profil IGNORant | 28.12.2009 8:33
Dane,že se můžeš na tu basičku vůbec ptát A kořalička tam ještě nějaká bude ne? Aspoň Topův molotovův koktejl určitě
Osobní profil martinhruska | 27.12.2009 21:38
Máš Petře pravdu to mě nenapadlo,ale už přituhlo tak snad to bude dobrý.
Osobní profil PITRYS | 27.12.2009 21:27
Copak o tu svačinku....tu bych i zařídil,akorát si nejsem jist,že by vzhledem k času kdy se hraje o ni byl zájem(těsně před obědem).Pokud by byl zájem o basičku - tak napište.
Osobní profil petr_slonek | 27.12.2009 19:21
Martine, ono by bylo hezký jet někam na umělku, můžeme se v pondělí zeptat. Ale obvykle se jde na Silvestra s lahvinkou ... Jestli bereš auto, sežeň přívěs pro ostatní ! Co kdyby Fanda Pavlíků přinesl něco za ty narozky, co měl před měsícem, nebo kdyby Dan připravil silvestrovskou svačinku za svůj nedávný svátek
Osobní profil IGNORant | 26.12.2009 9:56
Po nulovém ohlasu jsem asi správně pochopil že dnes nic ,tak se uvidíme v pondělí
Osobní profil martinhruska | 25.12.2009 18:53
Taktéž všem přeji klidné svátky a chtěl bych se zeptat ohledně Silvestra,protože jestli by mělo být počasý takové jaké je tak se tam budem pěkně v tom bahně plácat nebylo by lepší si třeba zamluvit Nechanice?I když záleží na tom v jakém počtu se sejdeme.

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery