Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Přeji všem krásné a klidné svátky a hlavně hodně štěstí a zdraví v novém roce

Přeju vám všem, ať svátky proběhnou podle vašich představ.
A pokud se chystáte posílat smršť SMSek, ať teď nebo za týden, prosím o jedno - moje číslo vynechte. Šťastné a veselé totiž nebudou

Díky. I za Verču

Šimkovi děkují trenérovi i jeho 1.oblíbenci za přání a taktéž přejí všem "Syrováťákům" a jejich rodinám krásné a bohaté vánoce(samozřejmě nové "kopny" pod jolku)!!!!!!

Taky se přidávám k oblíbenému trenérovi Slavoje Syrovátka

Vážení kamarádi.
Přeji vám i vašim rodiná krásné a klidné vánoce, hodně štěstí a radosti z naší kráné hry(fotbau)
Mám vás rad.

Dane, hřiště už zkrátit nemůžeme. Už teď je jen asi půlmetr nad minimum

Jak slovák volal na policii : http://www.youtube.com/watch?v=mpbpShX5QQ8 bacha, je to fakt nářez

Již jsem viděl...opravdu dobrý,ale bohužel základ je překopnout hřiště což se mně v životě stát nemůže(i když,při dobrým uragánu).Prohlížel jsem i další související videa.....a stojí to opravdu za to.

Hele Dane, až dokážeš tohle, tak si piš deset pravopisnejch chyb v každým slově

http://www.youtube.com/watch?v=A9uzH8SIRAE&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-2-HM

Jo Martine...nic si z toho nedělej - jednu chvíli mě to Péťa taky pořád opravoval....to ho přejde.

Všem kteří si vzpomněli..... děkuji.A jak koukám na příspěvky,tak ze Silvestra nic nebude. No nic....uvidíme s čím nás překvapí v telce.

Opravuji a omlouvám se(my,naplánovali,zůčastnili) psal jsem to ve spěchu.

Kluci ja sem do silvestra mimo zase sval jo a Dane dodatečně vše nejlepší k včerejšímu svátku

Podařilo se sehnat nejáký ty lidi na ten zítřek?? čas letí a opět ticho po pěšině.........

Taky mě napadlo, že kdyby se Marek domluvil s Pavlem Pavlisem, že si zase dají taneček s panem Václavem K.

Martine, nejdřív pokárání za pravopis. Fůůůj

Celý to dělá dojem, že všichni mají nějakej "původní plán" jako vy, a pokud nevyjde, tak by přišli. Hele, ještě si VŠICHNI o tom doma během víkendu popovídejte a dejte vědět, ať se nějak dohodneme.
A Jánošíku, už přestaň jezdit na ty sobotní vánoční nákupy do Polska

V sobotu ne a soustředění taky ne.

Vím,že jsem to mohl napsat,ale chybělo mi v té anketě "zatím nevím",protože mi ještě třeba čekáme na to zda nám vyjde to co jsme si původně naplánovaly.Kdyby ne tak bychom se moc rádi zůčastnily.

Jsem na tom podobně Péťo,hned bych na umělku vyrazil,ale v mém stavu to prostě sakra nejde

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5
Hele,bude zítra něco? Umělka nebo tak?