Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil IGNORant | 25.12.2009 18:30
Hele,bude zítra něco? Umělka nebo tak?
Osobní profil Topa | 25.12.2009 17:45
Přeji všem krásné a klidné svátky a hlavně hodně štěstí a zdraví v novém roce
Osobní profil petr_slonek | 24.12.2009 4:31
Přeju vám všem, ať svátky proběhnou podle vašich představ.

A pokud se chystáte posílat smršť SMSek, ať teď nebo za týden, prosím o jedno - moje číslo vynechte. Šťastné a veselé totiž nebudou ... A přání do nového roku nepotřebuju, horší než ten letošní totiž být nemůže .
Díky. I za Verču a naši Adélku . V sobotu to bude půl roku, co všechno ztratilo smysl ...
Osobní profil PITRYS | 23.12.2009 18:44
Šimkovi děkují trenérovi i jeho 1.oblíbenci za přání a taktéž přejí všem "Syrováťákům" a jejich rodinám krásné a bohaté vánoce(samozřejmě nové "kopny" pod jolku)!!!!!!
Osobní profil IGNORant | 23.12.2009 17:08
Taky se přidávám k oblíbenému trenérovi Slavoje Syrovátka a přeji všem šťastné a veselé. A malá otázečka -jelikož už se cítím o něco lépe-nebude na sobotu nějaká menší(větší)fotbalová akcička? Abych zvednul zadek od cukroví!
Osobní profil cakyn20 | 22.12.2009 22:35
Vážení kamarádi.
Přeji vám i vašim rodiná krásné a klidné vánoce, hodně štěstí a radosti z naší kráné hry(fotbau)
Mám vás rad.
Osobní profil petr_slonek | 21.12.2009 12:23
Dane, hřiště už zkrátit nemůžeme. Už teď je jen asi půlmetr nad minimum ... Dejte dnes řeč o tom Silvestru
Osobní profil tb.barker | 21.12.2009 9:25
Jak slovák volal na policii : http://www.youtube.com/watch?v=mpbpShX5QQ8 bacha, je to fakt nářez
Osobní profil PITRYS | 20.12.2009 10:33
Již jsem viděl...opravdu dobrý,ale bohužel základ je překopnout hřiště což se mně v životě stát nemůže(i když,při dobrým uragánu).Prohlížel jsem i další související videa.....a stojí to opravdu za to.
Osobní profil petr_slonek | 20.12.2009 1:02
Hele Dane, až dokážeš tohle, tak si piš deset pravopisnejch chyb v každým slově :
http://www.youtube.com/watch?v=A9uzH8SIRAE&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-2-HM
Osobní profil PITRYS | 18.12.2009 22:36
Jo Martine...nic si z toho nedělej - jednu chvíli mě to Péťa taky pořád opravoval....to ho přejde.
Osobní profil PITRYS | 18.12.2009 22:33
Všem kteří si vzpomněli..... děkuji.A jak koukám na příspěvky,tak ze Silvestra nic nebude. No nic....uvidíme s čím nás překvapí v telce.
Osobní profil martinhruska | 18.12.2009 15:45
Opravuji a omlouvám se(my,naplánovali,zůčastnili) psal jsem to ve spěchu.
Osobní profil čihury | 18.12.2009 14:41
Kluci ja sem do silvestra mimo zase sval jo a Dane dodatečně vše nejlepší k včerejšímu svátku
Osobní profil tb.barker | 18.12.2009 10:18
Podařilo se sehnat nejáký ty lidi na ten zítřek?? čas letí a opět ticho po pěšině.........
Osobní profil petr_slonek | 18.12.2009 0:27
Taky mě napadlo, že kdyby se Marek domluvil s Pavlem Pavlisem, že si zase dají taneček s panem Václavem K. , tak je hned o několik dalších účastníků víc
Osobní profil petr_slonek | 18.12.2009 0:23
Martine, nejdřív pokárání za pravopis. Fůůůj ... Hele, a kdy budeš vědět to, co jste si původně naplánovali? Vidíš - názor Radima je takovej, že v tomhle množství, co je teď přihlášené, se mu tam nechce. A tak bude čekat a čekat než se další rozmyslí... A třeba dva tři dny před Silvestrem se dozví, že ostatním vyšlo to "původně plánované". A bude mít problém s tím, co bude dělat. A když přijde na úřad někdo, kdo by si tam chtěl udělat Silvestra, tak já jim budu vysvětlovat, že musejí počkat, protože čekám, jestli některým z nás vyjde to "původně naplánované" nebo jestli přijdou. Hele, to přece nejde... Snad většina lidí už touhle dobou ví, jestli budou doma u televize, nebo se už domlouvají, že jdou do třeba ke známým nebo do hospody...
Celý to dělá dojem, že všichni mají nějakej "původní plán" jako vy, a pokud nevyjde, tak by přišli. Hele, ještě si VŠICHNI o tom doma během víkendu popovídejte a dejte vědět, ať se nějak dohodneme.

A Jánošíku, už přestaň jezdit na ty sobotní vánoční nákupy do Polska
Osobní profil jánoš | 17.12.2009 16:35
V sobotu ne a soustředění taky ne.
Osobní profil martinhruska | 17.12.2009 12:33
Vím,že jsem to mohl napsat,ale chybělo mi v té anketě "zatím nevím",protože mi ještě třeba čekáme na to zda nám vyjde to co jsme si původně naplánovaly.Kdyby ne tak bychom se moc rádi zůčastnily.
Osobní profil IGNORant | 17.12.2009 9:03
Jsem na tom podobně Péťo,hned bych na umělku vyrazil,ale v mém stavu to prostě sakra nejde .Cpu se česnekem a cibulí s medem(alternativní léčba),že se mnou i doma odmítají fungovat,ale zatím je to marný .Jinak ten silvestr-takhle to ztrácí smysl,takže budem asi řešit se ségrou nějaký náhradní program.A k soustředění-přece mě nenecháte jet s klukama z Dobřenic?

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery