Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 17.12.2009 8:54
A poučení pro mě - smazat anketu a další nedělat. Chtěli jsme třeba s Radimem řešit, jestli shánět nějaký soustředění. Vidím na příkladu Silvestra, že by byly v anketě tři hlasy pro, dva proti a ostatní by se na to vykašlali. Pak něco zařizujte... Lituju toho, že jsem do toho zatáhnul Fandu Pavlíka a ten sháněl kontakt na známý, kam by se dalo jet. Pokud to někdo řešit chce, tak ať to udělá. Já už ne.
Osobní profil petr_slonek | 17.12.2009 8:45
Co se týká anketky k Silvestru - jelikož se nesetkala s úspěchem a já si myslím, že touhle dobou si dělá většina lidí představu o tom, jak budou Silvestra trávit, navrhuju toto: pokud vím, tak pro hlasovali Šimkovi, Knížkovi, Balažovičovi a Černí (někdo hlasoval že nepřijde, Standa napsal do diskuse, že nejdou). Ostatní se za těch několik týdnů nerozmysleli... Takže vy čtyři, co jste byli pro - domluvte se, jestli o to opravdu stojíte, a pokud jo, tak se dohodněte a pozvěte si koho chcete. Příbuzné, známé, sousedy... To je jedno. Bavil jsem se o tom s Pepou a řekli jsme si třeba o skupince lidí, co chodí na naše fotbaly, jsou pro každou špatnost a bylo by dobře jim to nabídnout. Ale je potřeba jim říct co nejdřív, určitě to už taky doma řeší, kde budou. Jestli se bude čekat do třicátýho, jestli si to z hráčů někdo nerozmyslí, tak bude pozdě .
Osobní profil petr_slonek | 17.12.2009 8:29
Jo jo, všechno nejlepší ...
Co se týká soboty, vím, že je sháňka po lidech. Štve mě to, ale pořád mi je mizerně. Horečky se srovnaly, ale to hnusný kašlání přetrvává. A pořád řeším nějaký soukromý záležitosti , že se pohybuju někde venku, namísto toho, abych byl zalezlej v teple a léčil se... Jak to půjde, hned jedu. V sobotu a asi ani v pondělí ne, mezi svátky ale doma nevydržím
Osobní profil martinfikr | 17.12.2009 8:17
Hlavně zdraví, které budeš potřebovat, budeš - li se dnes pohybovat po upravených hradeckých chodnících popř. cestách!
Osobní profil IGNORant | 17.12.2009 8:09
Připojuji se ke gratulacím Dane-hlavně to zdravíčko
Osobní profil martinhruska | 17.12.2009 6:45
Pro Dana vše nejlepší k svátku!
Osobní profil standas | 16.12.2009 22:10
Trenére,. nemám pro tebe dobrou zprávu a zřejmě v sobotu přijdeš i o svého druhého oblíbence .Od pondělního mače mám černo-modro-fialový palec a mám problém se dostat do bot .Raději to nechám do dalšího pondělka u ledu.
Osobní profil cakyn20 | 16.12.2009 14:18
Čekám na správu od kluků z Kratonoh
Jinak učast potvrdil Veselý a Císař z Dobřenic, Luká Kofola a Já. Zeptejte se někdo ve Lhotě.
Neboj Rádime jaá to přežiju, třeba příjde Standa
Osobní profil IGNORant | 16.12.2009 8:22
Jestli se nezmátořím, přijdeš zřejmě trenére v sobotu o jednoho oblíbence ,ale určitě si najdeš nějakou náhražku než jsem vrátím zcela zdráv
Osobní profil tb.barker | 16.12.2009 8:22
Doufam, že přijde sms, jestli hřiste je zamluvene nebo se to rusi
Osobní profil martinfikr | 16.12.2009 8:15
Já se předem omlouvám coachu, věřím, že tě to bude trápit ještě v neděli, ale tuto sobotu opravdu nemohu.
Osobní profil cakyn20 | 15.12.2009 22:05
Kdo bude chtít v sobotu hrát napiše mi SMS podle toho zajistím hřiště. Pujde i par lidi z Kratonoh.
Osobní profil petr_slonek | 14.12.2009 23:26
Ale hlavně si v tom Gigáči nekupujte golfový náčiní. Mohli byste dopadnout takhle :
http://www.break.com/games/tiger-woods-wife-outrun.html
Osobní profil tb.barker | 14.12.2009 11:59
Přátelé, kdo by chtěl vyrazit na nákup na Giga sportu, mám slevovou poukázku na 20 % na nákup do konce roku. Pro mě tam nic nemají, takže kdo by chtěl, nechť se ozve, rád daruji
Osobní profil petr_slonek | 13.12.2009 22:12
Neboj, Lukáši, podle přihlášek se to zítra už konat bude ...
Jen tak si sem uložím info pro porovnání na zítřek - soutěž na www.banda.cz, návštěvnost na minulý týden: nejvíc Znojmo Knigts 870, Slavoj na devátém místě 472. Myslím že budeme mít víc, Dan psal na začátku týdne celkem 14.000, teď už je přes 14.500 . Nic to pro nás neznamená, museli bychom tipovat SMSkama, koli kbude mít nejnavštěvovanější za týden, já jsem jen zvědavej. A je škoda, že ta tipovačka nebyla během soutěže. To byly návštěvy při čekání na fotky .
Osobní profil jánoš | 13.12.2009 17:59
Lukáši,jestli mně zítra vezmeš,tak budu čekat v 17:30 na obvyklém místě.
Osobní profil tb.barker | 13.12.2009 16:10
a nekdo treba kvuli fotbalku valil az z prahy a 2 km pred nechanicema mi zavola Petr, ze nic. pritom i na net napisu, at se da vcas vedet
Osobní profil standas | 13.12.2009 14:16
Musím se přidat na stranu Radima a Petra a sprdnout trochu našeho trenéra .Mám to sice na umělku pár metrů ale čekal jsem tam ještě s dvěma klukama zbytečně.Ve 14hodin přiběhl synátor s telefonem že mi přišla esemeska od Petra ,že se akce nekoná.Trenére apeluji na tebe - musíš zlepšit komunikaci a informovanost v týmu . Kdo jiný než ty (sám velký náčelník)
Osobní profil IGNORant | 13.12.2009 8:53
Že by běžel se mnou? Tomu nevěřím Akorát jsem vzal psa a měl toho plný tlapky,taky není zvyklej .Budeme muset chodit častěji
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 18:50
My nikam nejeli. Já došel Radimovi říct že se nikam nejede, on mě za to vzal autem tu dálku od úřadu k našemu baráku . Já mu chvíli chrchlal v autě takovým způsobem, že se doteď bojí dotoho auta sednout . Já šel zalízt domů do tepla a Radim šel běhat, ne že jsme do Lhoty jeli. Že ty si zas myslíš, že jsme zamířili na Lhotecký hřiště do hospody ?

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz