Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kdybych dorazil do Nechanic a nekonalo se to ,tak bych tě Čakyne asi zabil

Pro Osice rozhodně jsem,na přípravu se rozhodně hodí tím myslím nejen fotbálek.

Už mě nebaví psát

Pepa mi řek ráno na hřišti, že nepojede, teď si vzpomínám, že mi to řekl Topa v pátek ráno do telefonu. A co zbytek? Marek, Hynda, kluci Pavlisovi, Pajda Musil, Jarky... Už by se taky mohl zaregistrovat Milan a Absík. A Beny pořídit novej počítač. Může to sem psát i foťák Kuba.
Pánové, zrovna kvůli vám se čeká, jestli se neozvete, že máte čas a chuť se proběhnout, protože jste ani nenapsali, že čas nemáte. Třeba se bude chtít Pavel utrhnout od učebnic, Jarky nebo Pavlisovci zkusit bolavou nohu... Co já vím.
Takže znovu: PIŠTE přihlášky do kalendáříku, nespoléhejte na to, že víme, že jste nemocní, v práci nebo třeba přes týden pryč. Když to teď sečtu, mohlo by být možná o deset přihlášek víc. Kdyby tady bylo včera večer 4x na dnešek jo, 16x ne, tak se může oznámit, že to padá. Takhle bylo 4x jo, 6x ne, 10x nic. Kdyby z těch deseti šest přišlo, dorazí do Nechanic deset lidí a dá se hrát...

Martine, právě části týmu nadávám, tak se mi sem nemotej se smajlíkama, že jsi smutnej, že vám doma stoupne spotřeba vody

Ještě něco k Nechanicím: jak napsal Standa - pondělky jsou natvrdo objednaný. Takže to je v tuhle chvíli hlavní termín, na něj se snažte si udělat čas - musíme ho zaplatit, i když nepůjdeme.
Ten čtvrtek a sobota tenhle týden bylo jaksi navíc. Čtvrtek se napsalo, že se ruší, problém nastal dneska: čtyři napsali že půjdou, šest že ne. Já jsem si to na poslední chvíli rozmyslel (spíš mě ukecal Renda Pleskot), jenže jsem se na poslední chvíli dozvěděl, že akce se nekoná! Čakyn viděl, že jsou přihlášení právě jen čtyři, tak to nezamluvil...
Můžeme debatovat o tom, jestli se chodí moc nebo ne. Já mu můžu vyčíst, že když to nezamluvil, mohl to dát vědět přihlášeným (nakonec jsem musel já to jít říct nastartovanýmu Radimovi, Lukášovi jsem se dovolal do Přímu, už byl v půlce cesty). Ale má pravdu v jednom: proč se zase vyjádřilo jen deset lidí, jestli půjde nebo ne? Do poslední chvíle se čeká, jestli by si náhodou někdo z těch ostatních nerozmyslel účast. Pak to odnášení ti přihlášení.

Bylo mi jasný, že když napíšu v pátek odpoledne, že je potřeba v sobotu ráno jít něco udělat do kabin, že se to moc nesleze... Ale byla jako jako každoročně reakce na předpověď - jakmile má podle předpovědi přijít větší mráz, nejbližší víkend to zazimovat. Voda je vypnutá, takže je konec se sprchováním, odteďka se myjete doma

Já jsem od pátku na netu nebyl(byl jsem v Rychnově),takže jsem o brigošce netušil

Ja jsem v sobotu v praci.

Bohužel v sobotu nemohu.

Ta sobota je pro mě oznámená moc dlouho...mám už domluveno něco jiného,takže se omlouvám.

Jinak co mě a mé rodiny se týče silvestra, na dopolední fotbálek přijedu určitě,možná vezmu i některé ze svých starších dětí

Ty termíny na umělku jsou stanoveny na tvrdo.To je zamluveno až do března- samozřejmě se to dá kdykoli zrušit. V prosinci to vychází na 14,21,28 vše od 18,00 do 19,30, ale je tam nějaká možnost volnejch termínů mezi svátky.Myslím ale ,že Čakyn je v kontaktu s Kalouskem(správce),a ten má určitě více informací

Vzhledem k tomu, jakou předpovědí počasí všichni straší, jdeme v sobotu dopoledne na půl desátou zazimovat kabiny. Povypínat lednice, vypustit vodu, uklidit (nevím jak to děláme, ale uklízet bychom mohli nonstop, jaký jsme bordeláři

Přidal jsem do kalendáře pondělí čtrnáctýho do Nechanic, předpokládám, že ty pondělní večery jsou dohodnutý natrvalo. Jak dál, to nevím - Stando, co ty termíny dál? Jedenadvacátýho, osmadvacátýho, čtvrtýho ledna a dál... Doplňuju sem taky Sivestrovskej termín, tradičně od deseti. Bylo by taky dobře, abyste se doma poptali na Silvestra večer a vyjádřili se do ankety. Pokud vím, tak zájem mají Šimkovi, Knížkovi, Černí... Sakra kdo se to ještě přihlásil

Chodím Péťo,chodím.Ale když tak ti včas řeknu a dám ti na chvíli rukavice...přeci jenom mě to trvá dýl.A samozřejmě jsem to nemyslel nijak špatně s těma tréninkama,každý ať chodí jak chce a jak vydrží( a Čakyn nemá malý děti)....(anebo nám o nich ještě neřek)......(anebo o nich neřekl ještě někomu jinému)!!!

Dane, doufám, že Ty před zápasem chodíš. Nemáme okolo hřiště reklamní panely

http://fotbal.sport.cz/fotbal/liga-mistru/160886-video-nervozni-lehmann-mocil-behem-zapasu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 7
Radime mozna mas pravdu ale pokud jsou prihaseni jan 4 lidi tak je skoro jasny ze se nejede to mam furt premlouvat´ jinak jsi taky mohl rict ze jedete do lhoty jelbich