Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cakyn20 | 12.12.2009 18:21
Radime mozna mas pravdu ale pokud jsou prihaseni jan 4 lidi tak je skoro jasny ze se nejede to mam furt premlouvat´ jinak jsi taky mohl rict ze jedete do lhoty jelbich
Osobní profil IGNORant | 12.12.2009 17:59
Kdybych dorazil do Nechanic a nekonalo se to ,tak bych tě Čakyne asi zabil .Když se můžeš zbůhdarma vykecávat přes mobil když se nudíš ,tak dej aspoň příště vědět těm co s tím počítají a chystají se třeba maličkou esemeskou .Já kvůli tomu letěl až z Rychnova a nebýt Péti,tak jsem i vyrazil od obecňáku. No tak jsem si byl aspoň zaběhnout ke Lhotě(když už jsem byl oblečenej) Taky k něčemu dobrý... Ale počas na to byl dneska ideální-škoda.
Osobní profil martinhruska | 12.12.2009 17:09
Pro Osice rozhodně jsem,na přípravu se rozhodně hodí tím myslím nejen fotbálek.
Osobní profil tb.barker | 12.12.2009 17:05
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 16:38
Už mě nebaví psát . Poslední věc: doplnil jsem ty pondělky v Nechanicích až do konce ledna. Jsou tam myslím už všechny termíny základní skupiny zápasů ve Stěžerách. A chtěl bych vědět, jestli se od šestýho ledna začne chodit do Osic. Středy od sedmi. Doplnil bych to do toho kalendáře taky.
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 16:34
Pepa mi řek ráno na hřišti, že nepojede, teď si vzpomínám, že mi to řekl Topa v pátek ráno do telefonu. A co zbytek? Marek, Hynda, kluci Pavlisovi, Pajda Musil, Jarky... Už by se taky mohl zaregistrovat Milan a Absík. A Beny pořídit novej počítač. Může to sem psát i foťák Kuba.
Pánové, zrovna kvůli vám se čeká, jestli se neozvete, že máte čas a chuť se proběhnout, protože jste ani nenapsali, že čas nemáte. Třeba se bude chtít Pavel utrhnout od učebnic, Jarky nebo Pavlisovci zkusit bolavou nohu... Co já vím.
Takže znovu: PIŠTE přihlášky do kalendáříku, nespoléhejte na to, že víme, že jste nemocní, v práci nebo třeba přes týden pryč. Když to teď sečtu, mohlo by být možná o deset přihlášek víc. Kdyby tady bylo včera večer 4x na dnešek jo, 16x ne, tak se může oznámit, že to padá. Takhle bylo 4x jo, 6x ne, 10x nic. Kdyby z těch deseti šest přišlo, dorazí do Nechanic deset lidí a dá se hrát...
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 16:11
Martine, právě části týmu nadávám, tak se mi sem nemotej se smajlíkama, že jsi smutnej, že vám doma stoupne spotřeba vody
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 16:10
Ještě něco k Nechanicím: jak napsal Standa - pondělky jsou natvrdo objednaný. Takže to je v tuhle chvíli hlavní termín, na něj se snažte si udělat čas - musíme ho zaplatit, i když nepůjdeme.
Ten čtvrtek a sobota tenhle týden bylo jaksi navíc. Čtvrtek se napsalo, že se ruší, problém nastal dneska: čtyři napsali že půjdou, šest že ne. Já jsem si to na poslední chvíli rozmyslel (spíš mě ukecal Renda Pleskot), jenže jsem se na poslední chvíli dozvěděl, že akce se nekoná! Čakyn viděl, že jsou přihlášení právě jen čtyři, tak to nezamluvil...
Můžeme debatovat o tom, jestli se chodí moc nebo ne. Já mu můžu vyčíst, že když to nezamluvil, mohl to dát vědět přihlášeným (nakonec jsem musel já to jít říct nastartovanýmu Radimovi, Lukášovi jsem se dovolal do Přímu, už byl v půlce cesty). Ale má pravdu v jednom: proč se zase vyjádřilo jen deset lidí, jestli půjde nebo ne? Do poslední chvíle se čeká, jestli by si náhodou někdo z těch ostatních nerozmyslel účast. Pak to odnášení ti přihlášení.
Osobní profil martinhruska | 12.12.2009 16:07
Osobní profil petr_slonek | 12.12.2009 15:43
Bylo mi jasný, že když napíšu v pátek odpoledne, že je potřeba v sobotu ráno jít něco udělat do kabin, že se to moc nesleze... Ale byla jako jako každoročně reakce na předpověď - jakmile má podle předpovědi přijít větší mráz, nejbližší víkend to zazimovat. Voda je vypnutá, takže je konec se sprchováním, odteďka se myjete doma .
Osobní profil IGNORant | 12.12.2009 12:54
Já jsem od pátku na netu nebyl(byl jsem v Rychnově),takže jsem o brigošce netušil .Jinak jsem to Petře včera hodil do schránky,protože byl už zamčený hlavní vchod.Jen doufám, že ta schránka ve dveřích patří p.Douděrovi,radši to v pondělí u něj prověř... .O půl druhé budu dnes s autem čekat u obecňáku,kdyby ještě někdo chtěl vyrazit do Nechanic.
Osobní profil martinhruska | 12.12.2009 7:24
Ja jsem v sobotu v praci.
Osobní profil standajuricek | 11.12.2009 22:20
Bohužel v sobotu nemohu.
Osobní profil PITRYS | 11.12.2009 21:58
Ta sobota je pro mě oznámená moc dlouho...mám už domluveno něco jiného,takže se omlouvám.
Osobní profil standas | 11.12.2009 21:35
Jinak co mě a mé rodiny se týče silvestra, na dopolední fotbálek přijedu určitě,možná vezmu i některé ze svých starších dětí .Co se týče večerní akce, tak té se určitě nezůčastníme, jiné plány
Osobní profil standas | 11.12.2009 21:12
Ty termíny na umělku jsou stanoveny na tvrdo.To je zamluveno až do března- samozřejmě se to dá kdykoli zrušit. V prosinci to vychází na 14,21,28 vše od 18,00 do 19,30, ale je tam nějaká možnost volnejch termínů mezi svátky.Myslím ale ,že Čakyn je v kontaktu s Kalouskem(správce),a ten má určitě více informací
Osobní profil petr_slonek | 11.12.2009 16:35
Vzhledem k tomu, jakou předpovědí počasí všichni straší, jdeme v sobotu dopoledne na půl desátou zazimovat kabiny. Povypínat lednice, vypustit vodu, uklidit (nevím jak to děláme, ale uklízet bychom mohli nonstop, jaký jsme bordeláři )... Něco je někde potřeba odrýt, aby se dalo případně nastříkat kluziště. Bylo by dobře, kdyby se nás pár sešlo. Když nás bude víc, můžeme být za hodinku pryč. Kdo přijde, dostane zmrzlou klobásu, k němu zmrzlej krajíc chleba ! Ti rychlejší mají nárok na pito (pivo už není), můžeme se i rozhlídnout, jestli někde není zapomenutá Tullamorka . I když si myslím, že Lukáš by ji dááávno vyčmuchal ...
Osobní profil petr_slonek | 11.12.2009 13:11
Přidal jsem do kalendáře pondělí čtrnáctýho do Nechanic, předpokládám, že ty pondělní večery jsou dohodnutý natrvalo. Jak dál, to nevím - Stando, co ty termíny dál? Jedenadvacátýho, osmadvacátýho, čtvrtýho ledna a dál... Doplňuju sem taky Sivestrovskej termín, tradičně od deseti. Bylo by taky dobře, abyste se doma poptali na Silvestra večer a vyjádřili se do ankety. Pokud vím, tak zájem mají Šimkovi, Knížkovi, Černí... Sakra kdo se to ještě přihlásil ? Balažovčovi? Nevím... Někdo napsal že ne, ostatní zatím nic. Chtělo by to, abyste si k tomu taky řekli svoje. A buďto ať se to zruší nebo se to nabídne dalším lidem. Není přece podmínka, aby na to mohli jít jen z fotbalu. Ale zatím pořád ještě máte možnost se rozhodnout.
Osobní profil PITRYS | 10.12.2009 20:38
Chodím Péťo,chodím.Ale když tak ti včas řeknu a dám ti na chvíli rukavice...přeci jenom mě to trvá dýl.A samozřejmě jsem to nemyslel nijak špatně s těma tréninkama,každý ať chodí jak chce a jak vydrží( a Čakyn nemá malý děti)....(anebo nám o nich ještě neřek)......(anebo o nich neřekl ještě někomu jinému)!!!
Osobní profil petr_slonek | 10.12.2009 14:14
Dane, doufám, že Ty před zápasem chodíš. Nemáme okolo hřiště reklamní panely
http://fotbal.sport.cz/fotbal/liga-mistru/160886-video-nervozni-lehmann-mocil-behem-zapasu

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz