Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
tb.barker | 04.12.2009 19:26
já sem hlasuju, aby Dan vařil a nebo smažil
já sem hlasuju, aby Dan vařil a nebo smažil
petr_slonek | 04.12.2009 18:01
Ty to nějak zvládneš, my Ti veříme . Budou krásně vychlazený, jak je povezeš na kole ! A co uvaříš nebo upečeš ?
Ty to nějak zvládneš, my Ti veříme . Budou krásně vychlazený, jak je povezeš na kole ! A co uvaříš nebo upečeš ?
petr_slonek | 04.12.2009 17:58
Tak Fanda je v Brně a vrací se až zítra někdy odpoledne ... Takže Dane, všechno nejlepší . Hele, kdyby sis nechával kopačky v kabinách, tak máš v tašce místo a lahváče uvezeš .
Tak Fanda je v Brně a vrací se až zítra někdy odpoledne ... Takže Dane, všechno nejlepší . Hele, kdyby sis nechával kopačky v kabinách, tak máš v tašce místo a lahváče uvezeš .
PITRYS | 04.12.2009 17:42
Tak teda,když jste to odhalili,tak bych vzal zítra basičku,ale nevím jak ji dopravit-Pája mě bere auto do práce.
Tak teda,když jste to odhalili,tak bych vzal zítra basičku,ale nevím jak ji dopravit-Pája mě bere auto do práce.
martinhruska | 04.12.2009 17:34
Taktéž se připojuji všem oslavencům k gratulaci.
Taktéž se připojuji všem oslavencům k gratulaci.
čihury | 04.12.2009 15:32
Radime s 2 trenérama jinak co máte svátek a narozeniny vše nejleoší
Radime s 2 trenérama jinak co máte svátek a narozeniny vše nejleoší
IGNORant | 04.12.2009 14:25
Taky přeji všem dalším vše nejlepší(ale co se týče mě,zítra klidně nic nenoste ).Jinak včera i přes to,že na to pod tím světlem blbě vidím a přes fakt ,že jsem hrál s trenérem to mělo myslím kvalitu .A dnes mi ani po tom kvasničáku nic nebylo
Taky přeji všem dalším vše nejlepší(ale co se týče mě,zítra klidně nic nenoste ).Jinak včera i přes to,že na to pod tím světlem blbě vidím a přes fakt ,že jsem hrál s trenérem to mělo myslím kvalitu .A dnes mi ani po tom kvasničáku nic nebylo
tb.barker | 04.12.2009 11:23
Táák, taky všechno nejlepší a zítra se tešímeeee
Táák, taky všechno nejlepší a zítra se tešímeeee
petr_slonek | 04.12.2009 10:51
A sakra... Fando, Dane - všechno nejlepší !!!
A sakra... Fando, Dane - všechno nejlepší !!!
KuLe | 04.12.2009 10:37
Velice si vážím důvěry kterou do mě vkládáte ale já v sobotu nemůžu. Ale aby jste mě nepomluvili tak až příště pojedu na trénink tak vám ty studené jemné parky a ňáké to teplé pivo přivezu.
Velice si vážím důvěry kterou do mě vkládáte ale já v sobotu nemůžu. Ale aby jste mě nepomluvili tak až příště pojedu na trénink tak vám ty studené jemné parky a ňáké to teplé pivo přivezu.
tb.barker | 04.12.2009 9:35
Kuba se ještě nevyjadřil, tak abychom si něco jen tak nemalovali. Jinak mě basičku neprodaj
Kuba se ještě nevyjadřil, tak abychom si něco jen tak nemalovali. Jinak mě basičku neprodaj
petr_slonek | 04.12.2009 9:35
Tak, právě jsem zkontroloval databázi hráčů . Fando Pavlíků, všechno nejlepší k narozeninám, co jsi měl ve středu ! A pro jistotu, kdyby Fanda zítra neměl čas: Dane, všechno nejlepší k svátku, co máš za čtrnáct dní ! Dělejte, přidejte se i vy ostatní, nebo není zítra co pít
Tak, právě jsem zkontroloval databázi hráčů . Fando Pavlíků, všechno nejlepší k narozeninám, co jsi měl ve středu ! A pro jistotu, kdyby Fanda zítra neměl čas: Dane, všechno nejlepší k svátku, co máš za čtrnáct dní ! Dělejte, přidejte se i vy ostatní, nebo není zítra co pít
petr_slonek | 04.12.2009 9:32
Pár posledních piv? Já měl pocit, že tam je aspoň třetina sudu! No je vidět, že jsem laik .
No já bych měl takovej nápad ... Co kdyby někdo přinesl basičku ? Ale nemůžeme nechat všechno na Kubovi, že jo. Koho bychom tak vyprovokovali ...
Pár posledních piv? Já měl pocit, že tam je aspoň třetina sudu! No je vidět, že jsem laik .
No já bych měl takovej nápad ... Co kdyby někdo přinesl basičku ? Ale nemůžeme nechat všechno na Kubovi, že jo. Koho bychom tak vyprovokovali ...
IGNORant | 04.12.2009 6:17
No Tullamorku budete pít asi všici ,protože se pár otrlých jedinců včera mrklo na ten kvasnicový sud a ty poslední piva co z toho lezli ...Když už ani Fíkovi moc nechutnalo-a ten není zhejčkalej Nehledě na to,že tam skoro nic nezůstalo . PS:Klíče ti Péťo dnes hodím-zítra nebudu.
No Tullamorku budete pít asi všici ,protože se pár otrlých jedinců včera mrklo na ten kvasnicový sud a ty poslední piva co z toho lezli ...Když už ani Fíkovi moc nechutnalo-a ten není zhejčkalej Nehledě na to,že tam skoro nic nezůstalo . PS:Klíče ti Péťo dnes hodím-zítra nebudu.
petr_slonek | 03.12.2009 22:30
Děkujeme práskačovi Čakynovi za nápovědu ... Kubo, všechno nejlepší! Jen abych Ti vysvětlil Lukášovu gratulaci a jeho větu "v sobotu se těšíme " : Lukáš má rád slabý párky (ne klobásy) a pije Tullamorku
Děkujeme práskačovi Čakynovi za nápovědu ... Kubo, všechno nejlepší! Jen abych Ti vysvětlil Lukášovu gratulaci a jeho větu "v sobotu se těšíme " : Lukáš má rád slabý párky (ne klobásy) a pije Tullamorku
PITRYS | 03.12.2009 18:58
Jo a Kubo .....všechno nejlepší!
Jo a Kubo .....všechno nejlepší!
PITRYS | 03.12.2009 16:46
Ty vole.....tam bych chtěl dělat - u vás ale musí být sranda.
Ty vole.....tam bych chtěl dělat - u vás ale musí být sranda.
tb.barker | 03.12.2009 15:02
Zákazník: ...ten internet zase nefunguje, píše to nějaký blbiny....
Operátor: No a co máte na monitoru??"
Zákazník: Plyšovýho pejska!
Operátor: Myslím dole, co tam máte napsáno?
Zákazník: mmm… jo… Sony!!!
Operátor: Kam je zapojený ten kabel?
Zákazník: Jak to myslíte?
Operátor: Když půjdete po tom kabelu, kam dojdete?
Zákazník: Asi k vám na ústřednu do Brna
Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky?
Zákazník (cca 80let): Jak to myslíte?
Operátor: Na koho je ta linka psaná.
Zákazník: Jako kdo tu je?
Operátor: Hmm, dejme tomu.
Zákazník: Já a můj pes.
Operátor: Ale já bych potřeboval jméno.
Zákazník: Ťapina.
Zákazník: Já seberu ten modem a omlátím vám ho o hlavu!
Operátor: Myslíte tím přímo mne?
Zákazník: Ne. Vy jste jedinej trochu ochotnej. Vás jenom švihnu kabelem
Zákazník: Já jsem technik!
Operátor: Já vím. Takových techniků sem hodně volá…
Zákazník: ...ten internet zase nefunguje, píše to nějaký blbiny....
Operátor: No a co máte na monitoru??"
Zákazník: Plyšovýho pejska!
Operátor: Myslím dole, co tam máte napsáno?
Zákazník: mmm… jo… Sony!!!
Operátor: Kam je zapojený ten kabel?
Zákazník: Jak to myslíte?
Operátor: Když půjdete po tom kabelu, kam dojdete?
Zákazník: Asi k vám na ústřednu do Brna
Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky?
Zákazník (cca 80let): Jak to myslíte?
Operátor: Na koho je ta linka psaná.
Zákazník: Jako kdo tu je?
Operátor: Hmm, dejme tomu.
Zákazník: Já a můj pes.
Operátor: Ale já bych potřeboval jméno.
Zákazník: Ťapina.
Zákazník: Já seberu ten modem a omlátím vám ho o hlavu!
Operátor: Myslíte tím přímo mne?
Zákazník: Ne. Vy jste jedinej trochu ochotnej. Vás jenom švihnu kabelem
Zákazník: Já jsem technik!
Operátor: Já vím. Takových techniků sem hodně volá…
tb.barker | 03.12.2009 15:01
Pár perel z naší branže :
Operátor: „Kde máte vaši e-mailovou schránku?
Zákazník: „V Chomutově!“
Zákazník: Máte nějaký speciální tarif pro tchýně?
Operátor: Ne, ale taky bych ho uvítala
Operátor: A ten internet a digitální televizi chcete zřídit na tu linku z které voláte?
Zákazník: Jistě.
Operátor: A máte v té telefonní budce, z které voláte, televizní přijímač a počítač?
Operátor: A pak zmáčknete hvězdičku...
Zákazník: Tady žádná hvězdička není!!!
Operátor: Dole na klávesnici vedle nuly.
Zákazník: Jo vy myslíte tu sněhovou vločku?
Operátor osloví zákazníka jménem (jmenuje se Sígr): Dobře, pane Sígře...
Zákazník: Ják Sígře, vole, snad Sígre, ne?!
Pár perel z naší branže :
Operátor: „Kde máte vaši e-mailovou schránku?
Zákazník: „V Chomutově!“
Zákazník: Máte nějaký speciální tarif pro tchýně?
Operátor: Ne, ale taky bych ho uvítala
Operátor: A ten internet a digitální televizi chcete zřídit na tu linku z které voláte?
Zákazník: Jistě.
Operátor: A máte v té telefonní budce, z které voláte, televizní přijímač a počítač?
Operátor: A pak zmáčknete hvězdičku...
Zákazník: Tady žádná hvězdička není!!!
Operátor: Dole na klávesnici vedle nuly.
Zákazník: Jo vy myslíte tu sněhovou vločku?
Operátor osloví zákazníka jménem (jmenuje se Sígr): Dobře, pane Sígře...
Zákazník: Ják Sígře, vole, snad Sígre, ne?!
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 9
Já Danovy kuchařský schopnosti neznám, ale radši hlasuju pro to, aby něco uvařila nebo usmažila Pavla ...