Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já jsem vám to neřek, že mám dnes narozeniny? To nechápu jak se to mohlo stát?

Kubo,ty tajnůstkáři,kdypak jsi nám to chtěl prozradit-tak všechno NEJ

všechno nejlepší!!

Kuba má narozeniny, my máme přání jediný, hodně štěstí,zdraví a v sobotu se těšíme

POZOR, POZOR
PRÁSKAT SE NEMÁ, ALE HLÁSIT SE TO MUSÍ
KUBA MÁ MAROZENINY TAK VŠE NEJ

Jelikož dneska asi nedorazím (o mým vážným pokašlávání informuju v přihláškách

domací výroba, domácí obsazení

Hezká práce, Nikolo

Mám jedinou maličkou připomínku - příště najdi nějakou jinou písničku. Tohle už je hrozný, jak je oposlouchaná za ty roky

Nikčo super-moc hezký

Jestli si chcete někdo doma připíchnout fotku našeho odílovýho zapisovatele na nástěnku (upřesnění pro některé: jen připíchnout, ne rozpíchat ve stylu WooDoo

Musíš zalistovat kalendářem akcí, Martine

Čus bando,už je jistý nějaký termín na ples a kde bude?

Viděl jsem na Stěžerských stránkách další pokus o najití termínu, kdy odehrát ten odloženej zápas. Je napsanej na sobotu 23. ledna od 18,00...
Vzhledem k tomu, že v neděli odpoledne hrajeme taky, tak nic moc. Ale nakonec se může stát, že na sobotní zápas bude víc lidí než na nedělní - do pěti tam je ženský turnaj

Dnešní zpráva pro ty, co jste ho znali, pískal nám docela často...
Ve věku 52 let navždy po tragické události opustil rodinu, přátele, známé a rozhodčí kopané Ladislav Vondráček ze Starých Nechanic, dlouholetý sudí Okresního fotbalového svazu Hradec Králové i Královéhradeckého kraje. Bude nám všem na zeleném trávníku i mimo něj chybět. Poslední rozloučení se koná v pátek 4. prosince ve 12.15 hodin ve smuteční obřadní síni v Hradci Králové Kuklenách.

Mezitím co to datluju,tak koukám,že pribudnul další hlas.....kdopak to asi je?

Tak k tomu videu....jak píše Péťa-FUJ....kolikrát si ale člověk ani neuvědomuje jak k tomu může mít blízko - vlastně to měl taky být normální odkop.S tou středou jsem rád,protože to bych ještě nerozchodil...takže ani ve čtvrtek nejdu - ta sobota je reálnější.A taky bych byl rád kdyby se k tomu silvestru vyjádřili další.

Umělka paráda

Informace pro ty co mají zájem o umělku v Nechanicích.Tento týden je sice první prosincový, ale začíná se až od příštího pondělí ( 7.12.)

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 3
Kubo taky vše nejlepší a hodně zdravíčka