Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pište ke čtvrtečnímu termínu, jestli přijdete nebo ne. Co nejdřív. Tím budeme mít jakž takž přehled o tom, že víte, že se to ve středu nekoná. Nebo aspoň do diskuse napište, kdo jste si to tady přečetl, ať nemusíme všechny obvolávat.

Fuj, takový věci sem ani nedávej

Superčerstvá informace: ve středu se nehraje!!! White Brothers oznámili do Stěžer, že ani tenhle termín jim nevyhovuje. Takže mažu přihlášky na středeční zápas. Nový termín zatím není, existuje malilinká možnost, že by to bylo v sobotu odpoledne (ve dvě, možná ve tři), takže byste čerty stihli. Pokud by jádro týmu opět neskončilo v hospodě na hřišti ve Lhotě

Takže nejbližší plán: čtvrtek v pět fotbálek na hřišti (plus dopíjení

Zdravíme všechny a naše rodina se taky dovolila přihlásit k Silvestru, pokud teda nevadí, že fotbal z naší familie hraje jen malý Vojta(a to za Roudnici).A vlastně Radim je taky rodina. Takže 3.hlas v anketě je náš.Katka st.

Přebírám od Radima první větu............a i druhou.

Mě osobně se nedařilo ani po zemi,ani vzduchem-tak se omluvám a snad si zvyknu

Jo a zapomeňte na to, že budou referáty. Všechny by byly ve stylu "hra se přelejvala z jedný strany na druhou"

Hele, doufám, že to proti těm White Brothers bude platit to o tom přelejvání hry od branky k brance

Kdo to ještě neví, tak včera jsme prohráli 10:11. O poločasu jsme vedli o dva góly, a namísto abychom si začali míč strkat po zemi, snažili jsme se mockrát o přihrávky vzduchem, který byly většinou na nic. Naopak - ten, co se snažil naběhnout, už neměl šanci se vrátit, aby bránil. Nevím, to je můj názor...
To nic, loni nám taky trvalo dva zápasy, než jsme si na tenhle fotbal zvykli

Tlačenka byla, Martine, tlačenka... Něco takovýho, co jste včera dělali na zahradě

Napište sem co se podávalo.

Hynda to třeba přehání,ale je možné že se nám z té jedenáctky pomalu stává kvasnicová dvanáctka

Anketu o borce minulýho kola vyhrál Radim. O prsa před Radimem, na skvělém třetím místě skončil Radim

Vzpomněl jsem si na rozlučku - z jednoho nápadu, který tam padnul, vyplynula nová anketka. Já vím, že je to ještě daleko, ale pokud by to mělo dopadnout, měli byste to probrat doma a pomalu o tom uvažovat

Mimochodem, nevím, kdo včera přinesl večeři. Vy, kdo jste nepřišli, můžete za to, že jsme s Radimem a Renkem Pleskotem jeli domů totálně přežraní

Koukám, že jsem jednou napsal, ať dáváte tady na stránky vědět, kdo přijdete na fotbálky a kdo ne. Skupinka lidí to dělá pořád, aniž by se jim muselo říkat (Dan, Standa Saidl, Fík, Hrušák, Lukáš, Radim... Sorry, jestli jsem někoho zapomněl).
Ostatním to vydrželo jednou, už to zas ubývá... Tak kolik nás zítra bude? Pište, pište, ať víme, jak se to sleze. Metelesku blesku, Hujerové

už to vypadá okey, bude nás dost

Copak,já si zítra sednu eventuelně na kolo a pojedu domů(stejně pro mě slepecký fotbal není

Tak si to tady sledujte, jestli má cenu jít. Já mám kvůli těm zařizováním pryč, mám dovolenou. Takže ani u počítače nebudu.

no taky sem na to koukal, ale oni dva sou i na sobotu,takže nevím

Zítra jdou jen dva? Já mám zítra složitej den, nevím, jestli to všechno stihnu. Hlavně jestli bude nálada, celý den budu řešit problémy, týkající se Verči

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 6
Ještě bych chtěl připomenout ten společný silvestr-kdo by měl zájem.Včera jsem to u stromečku už řešili-abychom mohli zamluvit obecňák(případně hřiště..?..?) než nás předběhne Pepa s rodinou