Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Takže i já přeji všem našim "Marťasům" vše nejlepší.A stejně jako Lukáš se ptám......."který den je zítřek?" A čekám,že trenér k odpovědi přistoupí zodpovědně(jako ostatně ke všemu) a vysvětlí zdržení fotek....(že by tam tak vyváděl a cenzura mu trvala tak dlouho?......nebo se dělo něco za zavřenými dveřmi?....to se můžeme jenom dohadovat...... a čím déle to bude trvat-tím více bude dohadů)

Jak píše Dan,je to kvůli muzice(bylo to ještě rychlejší,ale to už se nedaly ty fotky stíhat prohlídnout vůbec).Nehledě na to,že se musí do 3minut písničky nacpat celý podzim(a že to bylo fotek

děkuji za přání a fotky ke mně žádné nedorazily, cenzura(čakyn) je asi dost přísná

Kterého zítra budou ty fotky?

Všechno nejlepší všem Martinům.

Rychlost je taková,jaká je muzika.....slušnej sestřih Radime.Co se týče fotbálku - dal jsem sobotu,i když to zase budu stíhat z práce jen tak tak.Ale Péťo nějaký vtipný referátek o pátku by mohl být.

Supr sestřih,akorát mě to přijde takové nějaké rychlé.

Ahoj,je mi stále mizerně a dneska jsem byl u doktora(v pátek kontrola).Tohle dílko vzniklo už minulý týden

Ten čtvrteční termín vyhodnotíme asi zítra večer, tak se vy, kteří jste se ještě nevyjádřili, nějak rozhodněte. Zatím, jak koukám, jsou přihlášení čtyři. Ale nebudu o tom rozhodovat, pokud chcete jít v takovým počtu (určitě se přidá někdo, kdo se tady nevyjádří), není to problém, klíč vám dám. Mně se to teda taky nehodí, přihazuju k sobotě.

Hezký dílo, Radime. Fakt čumím

Jo a jestli jsi myslel referát o pátku, tak ten psát nebudu. Videa, co jsou ke zhlédnutí, jsou nad jakýkoliv referáty

Referát z víkendovýho léčení

já jsem pro čtvrtek

oprava né jrdnu, ale jednoho

je čas si dát jrdnu na dobrou noc-koukám že tam není ikona, škoda

foto bude zejtra

Vím,že už je pozdě,ale něco pro příště. http://zdravi.idnes.cz/pravda-a-myty-o-alkoholu-lzice-sadla-vas-nezachrani-f84-/zdravi.asp

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
Teda doteď byl "rekordmanem" v antirychlosti předání fotek "básník"