Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
tb.barker | 06.11.2009 12:27
když si vzpomenu, tak Vám vezmu fotky z vojny
když si vzpomenu, tak Vám vezmu fotky z vojny
KuLe | 06.11.2009 12:25
Ahoj, také se připojujeme s gratulací a těšíme se na večer.
Ahoj, také se připojujeme s gratulací a těšíme se na večer.
tb.barker | 06.11.2009 12:13
Radime gratulujeme, škoda no mohl být sud a kofola, moc nechybělo, ale řízky taky dobrý. a sem rád, že i Péťa si na to vzpoměl, jak si to říkal
Radime gratulujeme, škoda no mohl být sud a kofola, moc nechybělo, ale řízky taky dobrý. a sem rád, že i Péťa si na to vzpoměl, jak si to říkal
IGNORant | 06.11.2009 11:07
Už nehlasuju!!!
Už nehlasuju!!!
petr_slonek | 06.11.2009 10:49
Jo jo, já jo ! Dělejte chlapi, máme na těch pětadvacet hlasů něco přes hodinu !
Jo jo, já jo ! Dělejte chlapi, máme na těch pětadvacet hlasů něco přes hodinu !
tb.barker | 06.11.2009 10:47
bych se vsadil, že sem to slyšel a dokonce i to, že pokud budeš mít jak 300 hlasů, tak bude i sud(beer a pro mě plato Kofoly ..... už si vzpomínáš?
bych se vsadil, že sem to slyšel a dokonce i to, že pokud budeš mít jak 300 hlasů, tak bude i sud(beer a pro mě plato Kofoly ..... už si vzpomínáš?
tb.barker | 06.11.2009 9:28
Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50Kč.
Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej:
To se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat!
Pepa na to: mám super nápad... uvidíš!
Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby... domluveno uděláno.
Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kou*it ... hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je ... bez placení..
Situace se opakuje ... ve druhé hospodě ve třetí hospodě...atd.,atd.
Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!!
Na to Pepa: a co mám říkat já?..
U třetí hospody jsem ztratil ten zasra*** kabanos!!!
Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50Kč.
Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej:
To se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat!
Pepa na to: mám super nápad... uvidíš!
Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby... domluveno uděláno.
Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kou*it ... hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je ... bez placení..
Situace se opakuje ... ve druhé hospodě ve třetí hospodě...atd.,atd.
Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!!
Na to Pepa: a co mám říkat já?..
U třetí hospody jsem ztratil ten zasra*** kabanos!!!
martinfikr | 06.11.2009 9:25
Nebo ugrilujeme krávu od prasátek už to není tak daleko né?Neříkej, že vám po areálu Radime nějaké neběhají?
Nebo ugrilujeme krávu od prasátek už to není tak daleko né?Neříkej, že vám po areálu Radime nějaké neběhají?
IGNORant | 06.11.2009 9:15
Lukáši,to jsi zaslechl něco asi na úplně jiném tréninku,úplně jiného kubu s úplně jiným hráčem .Jinak určitě něco dovalím,třeba ta plněná sekaná minule byla výborná .Uvidíme,jelikož to nevařím já
Lukáši,to jsi zaslechl něco asi na úplně jiném tréninku,úplně jiného kubu s úplně jiným hráčem .Jinak určitě něco dovalím,třeba ta plněná sekaná minule byla výborná .Uvidíme,jelikož to nevařím já
petr_slonek | 06.11.2009 9:12
270 !
270 !
tb.barker | 06.11.2009 9:08
Radim říkal něco o řízkách s bramborovým salatem, nebo chlebem
Radim říkal něco o řízkách s bramborovým salatem, nebo chlebem
petr_slonek | 06.11.2009 7:57
Pro našeho Čihuriho :
najeď myší na tenhle odkaz: http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/borec_13kola_okres_20091102.html
až ho smáčkneš, otevře se Ti stránka Hradeckýho deníku a napravo je anketa. Udělej puntík před Radimovým jménem a smáčkni "hlasovat" .
A rozkecej to všem příbuzným. Tím padne poslední šance Bydžováků, aby to zvrátili, i když koukám, že v noci ztrátu snížili .
Pro našeho Čihuriho :
najeď myší na tenhle odkaz: http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/borec_13kola_okres_20091102.html
až ho smáčkneš, otevře se Ti stránka Hradeckýho deníku a napravo je anketa. Udělej puntík před Radimovým jménem a smáčkni "hlasovat" .
A rozkecej to všem příbuzným. Tím padne poslední šance Bydžováků, aby to zvrátili, i když koukám, že v noci ztrátu snížili .
jánoš | 06.11.2009 4:33
254:177,doufám,že dáme 300,čau jdu na šichtu
254:177,doufám,že dáme 300,čau jdu na šichtu
Tullamore.Dew | 05.11.2009 23:06
252 ale už jdu spát a zítra mně zastupuješ
252 ale už jdu spát a zítra mně zastupuješ
standas | 05.11.2009 21:57
250 Radime copak bude dobrého?
250 Radime copak bude dobrého?
martinfikr | 05.11.2009 21:54
dnes jsem 111 přihlášený?Že by na tom něco bylo?
dnes jsem 111 přihlášený?Že by na tom něco bylo?
martinfikr | 05.11.2009 21:53
249 tak už to tam bouhněte někdo ať má kulatý
249 tak už to tam bouhněte někdo ať má kulatý
jánoš | 05.11.2009 21:43
248:144
248:144
petr_slonek | 05.11.2009 15:40
Hlasuju ostošest ! A je to skoro o sto šest ! Teda jen o sto tři ...
Hlasuju ostošest ! A je to skoro o sto šest ! Teda jen o sto tři ...
Kategorie: fotbal
Návštěv: 209307
Dnes: 0
Online: 4
Jojo, gratulace . Lukáši, pořád mám pocit, že se neřeklo tři sta, ale dvě stě sedmdesát pět .
Hledáme tak čtyři dobrovolníky, kteří zůstanou až večer do konce, a téměř střízliví. Ta bedna je tak pěkná, že bude dobře ji dát pryč z očí . Nebo: najde se dobrovolník, který tady přespí ?