Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

taky to tam klikám jak to jde, jo čakyne s tou kofolou ti to sekne

Radime boleji mě prsty ob myši jak prřád hlasuju, ale neudějej to pro oblíbence že.

Chci reagovat na foto 75, máme mezi sebou akvakelu na suchu

pro nedočkavé mediální hvězdy jsou fotky vloženy

Radši si pošli hlas, už prohráváš

Pokud tím myslíš, že k jídlu budou ty dva, co v neděli štěkali uvázaní na hřišti, tak upozorňuju, že poplatek za psa z důvodu jeho sežrání Obecní úřad nevrací

Petře,divím se,že stále věříš tomu ,že to menší budou kančíci

Akorát si říkám, jestli to s tím kančím masem nepřeháníme. V sobotu kančí guláš, teď pečený maso... Od víkendu si každej z nás může říkat Obelix

Nechce se mi počítat

Možná proto,že nedal Topa ještě ty fotky tu je stále ta návštěvnost

Dělejte, do Rasošek dotáhli internet, tak ho všichni zkoušejí

A jestli nám Topa bude zadržovat fotky ze soboty, tak uvidí

U pana Topi

kdepak máme fotky

Děkuji..

Koukám to zas bude pracovni den , hlasovat hlasovat tak jdem do toho neboj.

Radime hymna bude super

167 návštěv, to sem tu dlouho neviděl

Čest borci,s tím termínem plesu souhlasím,když to bude takhle dopředu není problém.Slova hymny vypadaj dobře až uslyšíme i hudbu,tak věřím,že to bude jěště lepší.Nezapomeňte hlasovat já si toho všimnul teprve teď a začínám ty hlasy tam hrnout.

Nominovali moji "skromnou maličkost" do borce kola(smoke0), tak koukejte hrnout hlasy,nebo na tom divočákovi v pátek nepřijedu

Kluci k hymně myslím na Radima docela dobry uvidíme s hudbou by to mohlo být lepší ten termín na ples je dobrý ale asi bych bral pátek sobota a neděle na regene lizaci těla Radime bednu mám zamluvenou v pátek na 13 00 hod ji přivezu jak ve čtvrtek de se na hřiště napište

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5