Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Díky Lukáši, do teď jsem nechápal některé Danovi zákroky, ale po shlédnutí tohoto videa už vím, že se jen nechává inspirovat svými idoly a občas se jim prostě snaží vyrovnat.

TV Slavoj uvadí Dan a přátele v akci 2: http://www.youtube.com/watch?v=lw6UiN-9VEA

Nezlobím se Radime, ale jestli tajně doufáš, že se tímto krokem vyvlíkneš z toho přetěžkého úkolu složit hymnu pro Slavoj tak se pleteš.

Musím doplnit zprávu našeho kapitána Fíka

Kubo to jsi trefil,že Čakyn co neví to nepoví.....protože tohle samozřejmě prásknul on!!!!Ale jinak to od Rádi je správný,alespoň to okouknem.Myslím,že do noty padneš žánrem hlavně asi tak Fíkovi a Radimovi.

Lukáši-tvůj příspěvek patří do sekce : Oslavné básně

Kubo,nemáš se za co stydět-naopak-už hned volba vašeho hudebního žánru je vynikající!!! Co se týká trenéra a mé oblíbenosti u něj

zdar zaregistrovali se další lidé. Nějaká Katuška Černá píše vzkaz pro čakyna "tak i ja gratuluji k vyhre a cakyne nezapomen co si mi vcera vecer slibil.... ´jasny!!!!to SPLNIS!!!!" tak jsem zvědavej jestli trenér splní.

ráďa ráďa rádiček, trenérův to mazlíček

Radime ty bonzáku... Teď už vím proč jsi trenéruv oblíbenec. Ten taky co neví tak nepoví.

Kuba se vám nepochlubil,ale máme mezi námi dalšího znalce kvalitní muziky(nechci bonzovat ale oznámit se to musí...).Kromě focení má s Lenkou dalšího koníčka-posílám odkaz na stránky jejich kapely,kde řeže do bicích(takže to může při zápase vzít eventuelně do rukou a zaskočit za dětské bubeníky

Byli jsme s Petrem ve Stěžerách a Ohnišťany vyhrály 2:1. Nejdřív byli Stěžery o 10,protože neměly lidi a chytly i penaltu,dokonce vedli 1:0,ale nakonec Ohnišťany srovnaly a pak po vyloučení hráli zase o deseti oni.Nakonec Šoltys z trestňáku dal na 2:1

kluci děkujem za vyhru sice to bylo pro ćakyna na kolaps ale zvádli te to body jsou doma a pak to posezení bylo super a díky našim paparaci že snámi vydrželi posedět

Není to špatný Jánošíku, ale fašistycký? Vymyslíme naši ČESKOU, Ignorante, rozkaz zněl jasně!!!

Tak to není věrný fanda, když nezná pokřik " já si zase spletl výsledek"?

zlatý slavíci s NDR

Pro D.J. Ignoranta, už to na pátek smažím!!!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
založena nová sekce oslavné básně každý zde může předvést svůj um, stačí je vložit do diskuze nebomi je poslat na mail a já je vložím. Radime zde by jsi mohl najít slova pro hymnu.