Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ať se trošku pomějete, soudruzi

A navíc "vohozený" jako JŮ-TŮ !!!!! a JEŠTĚ JEDNOU FUJ!!!!

Kdyby to mělo alespoň rocková záda, ale takhle jsme jak kluci z Lunetiku v době své největší slávy fuj!!!!!

Lukáši neboj
Je to fakt k zasmání bavil jsem se

Teda Zbyšku doufám,že to viděl i trenér......zbytek napsal už Péť.a a Radim

Lukáši,ty máš jediný štěstí,že bude ten guláš

cha cha cha

a tuhle znáte:

A nebo oboje. Bylo by zajímavé sledovat jak pije mléko a zapijí to kofolou. My bychom mu jménem paparace z Hradce věnovali živočišné uhlí. (Ovšem nevím zda by mu to v tomto případě bylo něco platné.) Ale fotečky by to byli jistě zajímavé.

a co třeba karton kofoly? to bych pak s treneren vypil flašku na posezení, klidně dvě

Čakyne-pramen zdraví z posázaví

Radime to me chceš otrávit, asi budu žalovat Pavlovi

Máš pravdu kapitáne-jako vždycky.Já(jako zaměstnanec FN téměř lékař...)si myslím, že bychom ho v tom alkoholismu neměli podporovat

Zdar spoluhráči, jen se připomínám, jde mi to těžko z pusy, ale napsat to půjde.Nezapomeňte si ve čtvrtek 30 Kč, každý kdo se nějakým způsobem podílel na debaklu v Kratonohách,dlužíme coachovi Tullamore za prohru. Už dlouho předtím jsme nepoznali hořkost porážky, teď to bohužel přišlo a musíme plnit závazky i vůči coachovi!!!

Pánové ,nevím co chystáte ve čtvrtek za po-treninkový raut,ale aby jsme se pořádně nažhavily na

A abych nezapomnel,pokud budu o víkendu diskriminovan pro svuj věk(a podle Milana i výšku) a nebudu mít nárok na parek v rohlíku, který je pry pro děti, tak to skončí až ve Štrasburku

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
Při vzpomínce na včerejší gulášek navrhuju překřtít našeho Zbyška na Tadeáše, Felixe, Huberta nebo Karla, v krajním případě bychom mu mohli říkat Štěpánko nebo Miriam. Mohl by ho příště přinést znovu