Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No jo ,no.Dan ten většinou při zápasech stojí opřený o tyčku a dělá úsměvy do objektivů

Krásnejch záběrů a momentek máme z každého zápasu spoustu, ale bohužel jich je většina nepoužitelnejch. Ale až našetříme na lepší fototechniku tak to pak teprve budou epesní fotečky. A Dane pochvali od tebe si zvláště ceníme, uplně nás zahřála u srdička.

Kubo.....myslím,že špatně chápeš moji "profesi"

Tak jsem si Dane taky dal tu práci a porovnal jsem si na kolika fotkách kde hraješ hlavní roli se válíš nebo se zrovna chystáš upadnout a na kolika jsi na nohou. A musím uznat, že kdyby viděl fotky někdo kdo neviděl ten zápas tak by si mohl klidně myslet, že jsi půlku zápasu proležel.

Tak jsem to smáznul pozdě-chtěl jsem to upravit "že si myslím,že lepší než foto 46 je 48(chrobák na zádech) a mezitím už reagoval Radim......což mě mohlo napadnout,když je na stránkách POŘÁD.

No vypadá to Dane,že hraješ "mrtvýho brouka"

Podle te fotky, to vypada, že Dan zavzpomínal na legendarní Aerobik s Bárou a dal si pak cviků

Děkuji fotografům,že se mě tak detailně věnovali

Snad Dane nežárlíš na Radima?

Hele, už vím, proč jsme se my bořili a oni ne. To jsou ty naše čtvrteční potréninkový společný večeře

Raďa si to chce vybrat pred rozlučkou

Dane, mě na té fotce zaujalo něco jinýho, vzadu. Vypadá to, že tam Čakyn nervozitou okusuje konstrukci střídačky (zrovna má pauzu

Minule jsme se smáli Čakynovi,že je skoro na každé fotce a tentokrát to vypadá,že švestičky fotografům dodal Radim.Dal jsem si tu práci a spočítal fotky na kterých je Ráďa......z 53 fotek je to 20 hlavních rolí a zhruba 5 vedlejších +..-..to hovoří za vše.A ještě Radime k fotce č.20....to je mazurka?

nyní čtu, jak nejmenovany hokejsta nemohl nastoupil ke včerejšímu utkani extraligy, protože nohy namazané ,, hřejivkou,, mu chytly a ma popaleniny druhého stupně....Tomu se říka zapalení pro zapas

Trochu bych opravil komentář,Čakyn se nominoval sám,lavička s tím nemá nic společného.

zdravím vás přátelé a kamarádí fotografie vloženy a doufám že se podařily seřadit jak jdou za sebou, opraveny byly i předchozí s Myštěvsí. Myslím že se nemá cenu vracet k zápasu s Kratonohama, jedem dál a nebudem se ohlížet

Souhlasím s Čakynem a tím pádem i s Martinem a odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.Jinak jsi to Petře myslím vystihl v referátu opravdu přesně!Chtěl jsem,strašně jsem chtěl ale vůbec to nešlo,ale vůbec-do pr...e

Souhlasím s Martinem

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5
Pro Janoše, pokud budes chtit v sobotu vzit ženu, aby jste pak spolecne mohli zapit uz tak uspesny podzim, tak pokud najdete zpusob, jak se dopravit do syrovatky, tak vas pak muzu odvest domu. do syrky nejedu z hk, ale pít nebudu, takze Vas hodit pak muzu. V aute sem ti to zapomel rict, tak aby si to mohl popripade jiz ted naplanovat