Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tb.barker | 19.10.2009 13:34
Příjemné poledne. Předem děkuji všem za přání, je to milé.Musím říci, že tento referát sem očekaval s velkým napětím, protože po sobotním výkonu sem jasně kandidoval na titul Borec na konec. Obávám se, že jak psal Fíček, že diváky ze sedadel zvedalo něco jiného(já). Uši mi slouži dobře,takže pár věci sem si slízl s první ruky, ale nedivím se.Fanoušek očeka fotbal, ne cirkus a ne můj (ne)fotbalový um. Nevím, co to bylo, ale s fotbalem to nic společneho nemělo. Trapněji sem se snad ještě nikdy necítil. Nic méně považuji za duležité v referatu se zastat Čakyna, patička to byla pěkná, balon za sebou nezapomněl, fotbalovou myšlenku sem utl já.
Osobní profil petr_slonek | 19.10.2009 11:31
Tak si počtěte
Osobní profil cakyn20 | 18.10.2009 22:28
Přečetl jsem si to ješte jedou poposedl a (no tak dobře)
Osobní profil IGNORant | 18.10.2009 22:10
Čakyne ikdyž školy nemám- vím že je Lukáš z HK-nejdřív jsem mu přál k svátku a pak psal vám o Kratonohách-poposedni si Jinak se ti omlouvám ,že jsem nemohl během koncertního vystoupení sborového zpěvu mé druhorozené vzít ti telefon,ale předpokládám, že jsi chtěl obrozenému střelci popřát dobrou chuť k obědu
Osobní profil cakyn20 | 18.10.2009 21:50
Průser neprůser židle nežidle hlavně že máme body, ale souhlasím Fíkem že ho měl cvaknout a v makovici se mu Promin Máro
Osobní profil cakyn20 | 18.10.2009 21:47
Radime IGNORant-e Lukáš je z HK
Osobní profil IGNORant | 18.10.2009 21:36
A vypadá to, že místo tréninku budeme mít asi golfový turnaj -podle toho co jsem vyslechl diskuzi Jarkyho S Pavlem Košťálem(neoficiálně zvoleným předsedou klubu)o tom, že se někam trefit golfovým míčkem není vlastně žádný problém... (Podle posledních zpráv z kuloárů Jarky celou neděli tvrdě trénoval golfáky do míchačky )
Osobní profil IGNORant | 18.10.2009 21:30
Lukáši všechno nejlepší Včera večer jsem vymýšleli nějakou společenskou hru na zpestření,ale takový nápady jako máte v Kratonohách -to tady teda nemáme
Osobní profil PITRYS | 18.10.2009 21:10
Neřekl jsem,že jsi hrál špatně(to bych si totiž nikdy nedovolil),ale,že ti v prvním poločase uteklo pár centrů(což potvrdil i Péťa).Ale jinak jsem Marku rád,že jsi přežil "židlovanou" v KrAtonohách(usuzuji z času napsání příspěvku).Vás s Čakynem taky někam vypustit ....to smrdí prů....m.
Osobní profil martinfikr | 18.10.2009 21:04
Měl tě cvaknout pořádně, třeba by se ti rozsvítilo a žačal by jsi působit jako fotbalový průměr Syrovátky.
Osobní profil marekvesely | 18.10.2009 20:54
A to jsem tomu vokurkoj, co po mně tu židli hodil, asi 5min před tím, půjčil pětikilo do karet. Oni ho pak, během těch 5ti minut, o to pětikilo obrali, tak to chtěl vyřešit židlej. Člověk už aby se bál, vystrčit nos na ulici. V Syrovátce mě pan Šimek obviňuje, že jsem hrál špatně, tak se jedu uklidnit do Kratonoh a tam dostanu židlej.
Osobní profil čihury | 18.10.2009 20:45
Tak jsme Čakyne slyšely v Libčanech že včera jste v Kratonohach měli židlovou šou hlavně že to Mára přežil a Lukaši vše nejlepši k tvému svátku a hodně golů
Osobní profil KuLe | 18.10.2009 20:35
Ahoj, chceme popřát Lukášovi vše nejlepší k jeho dnešnímu svátku a zároveň všem pogratulovat za udržení prvního místa v tabulce. Jen tak dál pánové.
Osobní profil Topa | 18.10.2009 20:29
gratuluji k průběžnému prvnímu místu, soupeři zatím udrželi kontakt s námi a neztratili body, tabulka a výsledky doplněny
Osobní profil Topa | 18.10.2009 20:23
opravdu to byla tak strašná hořlavina? Pokud to bylo na vás silné zkusím příště silnější
Osobní profil IGNORant | 18.10.2009 19:13
Večer v klubovně už se náš přístup zlepšil a po vypití několika flašek a po té co jsme nakoukli i do flaše s hořlavinou od Topy to už byla vysloveně kvalita
Osobní profil martinfikr | 18.10.2009 15:05
Zřejmě ano Dane, ti trenéři včera nakonec ukázali jak se má hrát kopaná . Dynamika, myšlenka,dravost společně s fotbalovým umem,zvedalo v 80té minutě diváky ze sedadel!
Osobní profil PITRYS | 18.10.2009 14:52
Asi jsi mu Fíčku včera nalil moc panáků-večer byl drzej a vydrželo mu to až do dneška.A k těm trenérům......Láďa Šlechtu má určitě na pitevně málo práce.....a tohle by mohli být pro naši medicínu zajímavé případy-na tom by si mohl někdo udělat disertačku.
Osobní profil martinfikr | 18.10.2009 14:27
Jen mu dej Dando, už včera si vyskakoval( snoubenka ). K včerejšímu zápasu, opět se potvrdilo, že máme spousty početných fanoušků a i v nepříznivém počasí nás v hojném počtu přišli podpořit - DĚKUJEME!!!!!!!!!!!!!!!A, že to byl zápas blbec, to víme dnes všichni,ale i takové bohužel jsou a mi jsme v něm bodovali to je důležité!Pro kardiaky trenéry, v pátek si preventivně zajděte oba na prohlídku, aby se Vám v sobotu nekousla pumpa!
Osobní profil PITRYS | 18.10.2009 12:52
Už zase mě kontroluješ pravopis? Jedna pitomá čárka v ještě pitomějším slově? A když si otevřeš net (předpokládám,že máš jako vetšina národa SEZNAM) tak máš svátky hned před ksich.....obličejem.

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz