Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak si počtěte

Přečetl jsem si to ješte jedou poposedl a (no tak dobře)

Čakyne ikdyž školy nemám- vím že je Lukáš z HK-nejdřív jsem mu přál k svátku a pak psal vám o Kratonohách-poposedni si

Průser neprůser židle nežidle hlavně že máme body, ale souhlasím Fíkem že ho měl cvaknout a v makovici se mu

Radime IGNORant-e Lukáš je z HK

A vypadá to, že místo tréninku budeme mít asi golfový turnaj

Lukáši všechno nejlepší

Neřekl jsem,že jsi hrál špatně(to bych si totiž nikdy nedovolil),ale,že ti v prvním poločase uteklo pár centrů(což potvrdil i Péťa).Ale jinak jsem Marku rád,že jsi přežil "židlovanou" v KrAtonohách(usuzuji z času napsání příspěvku).Vás s Čakynem taky někam vypustit ....to smrdí prů....m.

Měl tě cvaknout pořádně, třeba by se ti rozsvítilo a žačal by jsi působit jako fotbalový průměr Syrovátky.

A to jsem tomu vokurkoj, co po mně tu židli hodil, asi 5min před tím, půjčil pětikilo do karet. Oni ho pak, během těch 5ti minut, o to pětikilo obrali, tak to chtěl vyřešit židlej. Člověk už aby se bál, vystrčit nos na ulici. V Syrovátce mě pan Šimek obviňuje, že jsem hrál špatně, tak se jedu uklidnit do Kratonoh a tam dostanu židlej.

Tak jsme Čakyne slyšely v Libčanech že včera jste v Kratonohach měli židlovou šou hlavně že to Mára přežil a Lukaši vše nejlepši k tvému svátku a hodně golů

Ahoj, chceme popřát Lukášovi vše nejlepší k jeho dnešnímu svátku a zároveň všem pogratulovat za udržení prvního místa v tabulce. Jen tak dál pánové.

gratuluji k průběžnému prvnímu místu, soupeři zatím udrželi kontakt s námi a neztratili body, tabulka a výsledky doplněny

opravdu to byla tak strašná hořlavina? Pokud to bylo na vás silné zkusím příště silnější

Večer v klubovně už se náš přístup zlepšil

Zřejmě ano Dane, ti trenéři včera nakonec ukázali jak se má hrát kopaná

Asi jsi mu Fíčku včera nalil moc panáků-večer byl drzej a vydrželo mu to až do dneška.A k těm trenérům......Láďa Šlechtu má určitě na pitevně málo práce.....a tohle by mohli být pro naši medicínu zajímavé případy-na tom by si mohl někdo udělat disertačku.

Jen mu dej Dando, už včera si vyskakoval( snoubenka ). K včerejšímu zápasu, opět se potvrdilo, že máme spousty početných fanoušků a i v nepříznivém počasí nás v hojném počtu přišli podpořit - DĚKUJEME!!!!!!!!!!!!!!!A, že to byl zápas blbec, to víme dnes všichni,ale i takové bohužel jsou a mi jsme v něm bodovali to je důležité!Pro kardiaky trenéry, v pátek si preventivně zajděte oba na prohlídku, aby se Vám v sobotu nekousla pumpa!

Už zase mě kontroluješ pravopis? Jedna pitomá čárka v ještě pitomějším slově?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 5
Příjemné poledne. Předem děkuji všem za přání, je to milé.Musím říci, že tento referát sem očekaval s velkým napětím, protože po sobotním výkonu sem jasně kandidoval na titul Borec na konec. Obávám se, že jak psal Fíček, že diváky ze sedadel zvedalo něco jiného(já). Uši mi slouži dobře,takže pár věci sem si slízl s první ruky, ale nedivím se.Fanoušek očeka fotbal, ne cirkus a ne můj (ne)fotbalový um. Nevím, co to bylo, ale s fotbalem to nic společneho nemělo. Trapněji sem se snad ještě nikdy necítil. Nic méně považuji za duležité v referatu se zastat Čakyna, patička to byla pěkná, balon za sebou nezapomněl, fotbalovou myšlenku sem utl já.