Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Lukáši vše nej k svátku.
KOFOLA JE DOBRÁ ale

Kluci je pravda že na 100% TO NEBYLO ALE BODY SOU BODY A MAKALI STE ZATO VÁM DĚKUJI A TO POSEZENÍ TAKHLE BY TO PO KAŽDÉM ZAPASE DOMA MĚLO BÝT ODPOLEDNE JEDU DO LIBČAN SE PODÍVAT NA OHNIŠTANY Ať ŽIJE NAŠE MODROBÍLÁ VLNA

Dane, s KrÁtonohama se klidně pokousej jak chceš a můžeš si na to půjčit i oddílového psa, ustájen by měl být u kapitána. My ale za týden hrajeme s KrAtonohama! Žádné dlouhé "a"!!! Taky ti neřikám, že jsi z OsÍc. JASNÝ!? Doufám, že máš aspoň pravdu s tím Lukášem, nemám tady kalendář, abych si to zkontroloval. Takže, Lukáši, také ti přeji vše nej!

Tuším,že dnes někdo slaví svátek.......takže Lukáši- všechno nejlepší.A pořádně to oslav kofolou.

Kucí,já se snažil makat min. na 120%,ale určitě to nebylo od všech na stopro!!!A nepomohl tomu ani terén-ale jak píše Martin,hlavně že to bylo za 3body a historie se neptá

Kluci myslím si to samé...na 100% to dnes nebylo,ale jak se říká "každý den není posvícení" a důležitý jsou body. A ty máme. A kdo dnes zůstal déle,tak si myslím,že jsme to zapili slušně. Takže teď se hlavně kousnout s Krátonohama a kouč bude spokojen.....a i my všichni!!!!!!!

Máš Topo 100% pravdu,prali jsme spiš sami se sebou,ale hlavně,že jsou 3 body.

ahoj, pánové jsem rád že jsem se mohl zúčastnit dnešního zápasu v kterém jste získali další cenné body. Akorát podaný výkon podle mého názorunebyl 100%, jakoby se vám dnes nechtělo hrát

MÁM PRO VÁS DALŠÍ BASNIČKU:
Syrka hodně fandů má,
ale není jediná.
Plíží se jak hadi,
my je máme rádi.
A když Syrka vykročí
s každým týmem zatočí.
S míčem s tim si pohrajou
a jako vždycky vyhrajou.
Syrce fandí i děti,
každý jí chce vyděti.
Jsou rádi,že si zakopou
a zadek ten jim nakopou!!

Ok, vše odpuštěno.

Ok mas ho

Na pole néééé!!!Co jste si navařil, to si taky snězte!!!

Ja ti dam turka na pole stebou

Zdravím vás "berani". Děkuji za gratulace, moc jste mě všichni potěšili!!! Zvláště pak děkuji mému drahému šéfovi za to, že ač není práskač, neodolal a pustil tuto delikátní informaci do éteru této diskuze

zdravím všechny nejdříve na úvod na úvodní stranu byl přidán text k reklamě, za druhé asi nebudu moci vás podpořit v sobotu na lajně jelikož mám na starosti děti a když bude špatné počasí tak se přijedem podívat na chvíli na tribunu

Jako kapitán mám jít příkladem atak bych se přidal také ke gratulaci. Aby nezůstalo jen u gratulace, tak Ti dovoluji Lenko, samozřejmě po sobotním zápase, že si můžeš vybrat jednu z mých oveček ( beranů ), které mám ve stádu.Můžeš s ním nafotit třeba akty ve sprše, to už nechám na tobě, za podmínky tedy jestli s tím bude souhlasit manžel Kuba.

Děkuji bývalému kapitánovi za děkovačku...asi je jediný kdo si toho všiml.A když jsme u těch "gulí"......po včerejší Péťově "trefě" si ještě dneska nejsem jistý jestli jsem pořád chlap!!!! K Čakynově diskografii....souhlasím s Radimem o tom "slušném" člověku,ale určitě tam také bylo co vybrat.

Taky se přidávám se svou troškou a vše nejlepší a mnoho ostrých a zajímavých snímků

Narozeniny, jo

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 3
Jo pochvala za básničku