Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Fíku,kamaráde, můžeš mluvit ?

Dodatečně samozřejmě nebudu vydávat zpětně pokladní doklady, protože v této republice by to bylo nelegální!

Prémie nebudou Radime!Chystám se totiž na vánoce někam za teplem za peníze, které jsem nezveřejnil a které nejsou nijak prokazatelné neboť na ně nejsou žádné doklady

To nám ta částka na kontě pěkně přiskočila

Vezmi si do komory větrák,abys měl podmínky jako u nás na hřišti

je pravda, ze sem v utery prisel jak na motyli. hold se porad ucim, ale nebojte, zitra prijdu jiz plne vybaven vcetne cepice s cislem 23

Lukáši, abys věděl, jak se máš na trénink oblíknout

http://www.urbanice.cz/teplomer.html

No Lukáši nevim....Čakyn sice pořád něco mele o zdravé výživě a jakou drží dietu,ale ten talíř vypadá i na něj moc zdravě. Nevidím nikde žádný odlesk TUKU !!!!!

Jak si může Lukáš, zvyklej na minus sto šedesát, stěžovat na to, že včera trošku profukovalo

Lukáši,já myslím že na něj musíš spíš přes "žrádlo"

Konkurence Radime

Dík

Marečku nechytej mě za slovíčka

No čt si asi seženu taky nějáky kamaše, fčera mi tam chvilkama pěkně profukovalo

Není zač, trenére! Já, jako bývalý kapitan, musím konstatovat, že nám jdeš příkladem. Některé momenty, které jsi dnes na tréninku předváděl, jsou na základní sestavu. Co některé, skoro všechny. Většinou si dělám srandu, ale teď to myslím vážně. Snad bych jenom poupravil, tréninky nejsou naše, ale tvoje. Nebo snad trénujeme my tebe?

dik za přístup k vašim tréninkům, je to super

Opět zdravím všechny slavojáky a děkuji za milé pozvání

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 3
Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš