Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tímto vás všechny srdečně zdravím a děkuji správci klubových stránek za kladné vyřízení mé registrační žádosti.

U fota č.30 to vypadá ,že vymýšlím při rohu nějakou kulišárnu, ale opak je pravdou

Už jsem si Čakyne poposed

Hlavně Fíčku nezapomeň vytisknout docházku a úklid

K fotu č.17......každopádně na to s Joskou vejráte jako když tu věc vidíte poprvé!!!!!........maximálně podruhé!!!

Radime ty pako to jsem psal já z Topova odkazu ach jo

to maš kliku

Jinak nic

Pokladnu v nejbližší době přepracuji z podoby papírové do podoby elektronické, úkol již předem splněn!

Kubo kubo já přeci vím že je to tenisák nebo ne!

Pane Voltr za Slavij děkujeme za gratulaci a věřte že se jen tak nevzdáme a vaší nadaci se budeme snažit snažit propagovat i jinde a ne jen ve sportu.
Ještě jednou dík a příjďte se podívat v sobotu na Slavoj od 16.00

foto 17ct je pěkné

Tentokráte bychom rádi vyzdvihli foto č. 17 kde duos trenéros rozpačitě hledí na tu podivnou kulatou věc před nimi a dumají k čemu se to asi tak používá.

Konečně jsem měl čas mrknout na stránky.....jako vždy nádherný,vtipně napsaný referát....díky Péťo - konečně jsem si mohl představit tu situaci se třemi hráči..... v tvém podání to zní nádherně DRAMATICKY!!!!! A teď KUBA.....to jsem netušil,že to vezmeš tak doslova....marně jsem se hledal na fotkách a když,tak jsem se ztrácel v dáli v mlžném oparu....ale jinak samozřejmě pěkný fotky

Tak koukám na fotky a jsou to super záběry a těch příspěvků co přibývá je vidět že slavoj táhne a to je fajn už se těším zítra na trénink pod lízátko tak na slavojjjjjjjjjjjjjj

Dobrý den. Tak předně vééélikááá gratulace k super úspěchu!!!! První příčka Slavoji sluší, tak se tam koukejte zabydlet

No však taky myslím tou brzdou Čakyna

pro pana Fikra zaktualizovat pokladnu

Radime nejsem žádná brzda

čakyn

fotky jsou zde čakyn zabral

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 6
Přidávám se k Čakynovi a zdravím pana Voltra z Help for life