Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

http://ofshk.cz/kategorie-clanku/6-soute-ofs/230-aktualni-vysledky-ofs-hradec-z-10-10-2009

Naši tabulku si dám jako tapetu na plochu.

Jirko ty se divíš,že jsi se nemohl připojit? Vtom stavu toho moc dělat už nešlo......natož připojit!!!!!!!

Radime taky jsem ji měl otevřenou snad 10 minut-kouká se na to hezky(to nám ale Převýšov zařídil pěknou neděli). Jo a JAKUBE díky.....budu mít klidný týden(tréninkový).Akorát nevím jak myslíš toho smajlíka-co brečí.....to vypadá jako lítost,že žádná fotka není.

Máte pravdu fakt je to pohled super.
Jdem do toho dal? Budem makat?
Na SLAVOJ

Pro kubu vcera jsem se nemohl pres mobil pripijit samoyrejme jsme to oslavili diky oboum za fota

Ještě furt na tu tabulku zírám a stále nevěřím...Díky všem!!!

Gratulujeme k prvnímu místu v tabulce. To je hned znát ten náročný tréninkový režim s guláškem a roládkou.

Odměna za odvedenou praci se dostavila.Paráda

Tak jsme konečně na trůně,teď musíme makat ať jsme tam co nejdýl!AŤ ŽIJE SLAVOJ.

Ty vole my jsme první!!!!

skvělá zpráva Převýšov prohrál a jsme na prvním místě jedeeeeem

No, byl opradu super zapas, kteremu nic nechybelo. napeti az do konce, infarktove situace pred branou,ale 3 body sou doma. To ty chmelove patoky potečou proudem, a zaslouzene!!!!!!

Převýšov hrál dneska s Lovčicema, ale vysledky tam ještě nejsou, jinak gratuluju je to super Slavoj - jedeeeeeem

Slavóóóóóóóóój.Jěště bych vyzdvihl výkon našich fanoušků,byli prostě úžasní!!!

Myslel jsem,že budu první,ale jak koukám tak jsem to nestihl.......tři body jsou domáááááááááááááá.....Slavóóóóóój.Kluci - výborná práce!!! Ještě bych poprosil naše nové fotografy,aby pro jistotu vyretušovali jakýkoli můj "styk" s míčem......předem děkuji!

Hoši děkujem!!! Bylo to napínavé, ale krásné utkání. Další tři body jsou doma a teď je čas to pořádně oslavit.

Pro pedagogy a češtináře budete!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209572
Dnes: 0
Online: 2
Specialni kolekce slavoje: http://img9.imgup.eu/kopacky.jpg