Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ale slovo blít a podobné tvary tam je.SLOVNÍ TVARY: blít ~ blij ~ blije ~ blijeme ~ bliješ ~ blijete ~ bliji ~ blijme ~ blijte ~ blil ~ blila ~ blili ~ blilo ~ blily ~ blita ~ bliti ~ blito ~ blitu ~ blity

No vydiš já zas 2 roky po matuře.Máš Radime pravdu,vyjmenované slovo to není,ale marně by jsi ho hledal i v pravidlech českého pravopisu.

Hledal jsem slovo "blytek" ve vyjmenovaných slovech a ikdyž jsem už nějaký pátek ze školy....

Děkuji kamarádi za hlasy,jsme tým a táhnem všichni za jeden provaz.A věřím,že zítra nepojedem z Boharině s prázdnou.Jinak Lukáši,některé ty patoky jsou vynikající,ale kofola je taky můj favorit kam se na ni hrabe ten americkej blytek cola.

Tak tedy i já....Martine jsi borec.Ale ráno mě zatrnulo-jednu chvíli to bylo asi jen o pět,tak jsem volal Pavlíně do práce ať taky cvaká každou hoďku,ale nakonec ztratili dech-je to asi o třicet.

Taky se připojuji ke gratulantům Martinovi-borci kola.Však jsem málem ztrhnul PC

Hoši jestli máte zájem,chuť a kuchaře,tak na rozlučce může být kančí guláš,5kg masa už mám doma.Rozmyslete se rychle jinak to prodám.

Martine, jseš dobrej. Vlastně ne dobrej, nejlepší

A Lukáši, napsal jsi dlooouhej píspěvek, ale tu zmínku o patocích jsem nepřehlídnul

Samozřejmě zítra poblahopřát, jestli budeme v bohárně bodovat!!!

Výš co nám můžeš.................................!

A hlasování skončilo.
Tak Martine dovol mě jako prvnímu ti poblahopřát k borci kola a kamarádům za hlasování.
Tak to má bejt.
A pro všechny večerka ve 21.00 bez sexu a zejtra přejedem Bohárnu.
A potom

No k těm treninkum. Podle toho, co napsal Péťa, tak nechapu, z čeho sem doma unavený. že by mě z guláše bolely lýtka a nohy celkově?

Holt dobrá motivace je základ úspěchu. Koukám Petře, že to na těch trénincích nemáte vůbec jednoduché.

Poslal jsem hlas a odjíždím do HK. Martin vede o deset, tak se to snažte uhrát, jako to uhrajeme v Boharyni

Kubo, to je naše tajemství, proč se chodí na tréninky dvakrát týdně a trvají (třeba včerejší) od pěti do devíti. A proto jsou naše tréninky tak hojně navštěvované (včera myslím patnáct lidí). Hlavním důvodem je žranice

No Kubo,za chvíli budeme asi potřebovat další mladé fotbalisty atletických postav a fotogenických obličejů)prostě všechno co nemáme my)

Ten bod B se Fíku jmenuje sklep?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Právě jsem si dal 4 bramboráčky s guláškem a diskuze je na téma blití???No pánové, blít bude po zápase, ale vyčerpáním, tak húrá na ně!!!!!!!!!!!!!