Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vítej KuLe

Jak tak na to koukam, tak by se mělo dát vedět paní Šimkové, ať doma nachystá studené obklady na mužovu hlavu, dnešek pro něj bude asi velice náročný

Zdravím všechny, jsem moc rád že není admin podplatitelny a chci mu tímto poděkovat že vyhověl mé žádosti o registraci. Snad abych se představil: jmenuju se Kuba a jsem ten člověk s foťákem na krku. Ta pani co fotí se mnou je moje žena a jmenuje se Lenka. Proto také nick KuLe. Oba fandime vašemu fotbalu a moc rádi jsme využili nabídku fotit vaše zápasy. Přejeme vám ať vám to kope a těšime se na další spolupráci.

buď v klidu Petře nic takového neproběhlo přístup povolen jsem neúplatnej, no možná jako postranní rozhodčí

Právě jsem foto 55 hodil do stroje a udelal zěj plakát A0 pak ho dáme do kabin.
Samozřejmě nad Danovo místo.

Úplně slyším Topu, jak nám bude vyprávět: "volal Dan, že mi koupí pivo, když tomu fotografovi Jakubovi přístupový práva nikdy nedám. Vzápětí volal Čakyn, že mi naleje Tullamorku, když mu přístup dám. Hned volal Dan a zvýšil nabídku na dvě piva, když ne. Čakyn zvýšil na Tullamorku plus klobásu. Dan opět zvýšil..."

Jáchci bejt adminem. Já bych si vydělal

To ještě Dane nevíš, že si fotograf dal žádost na zaregistrování

Čakyne.......co jsem ti udělal,že ti stojí za to dělat tolik fotomontáží......máš šikovný paparazi,ale už je na fotbal neber.

Sakra hlasování

Hledej dál

Ijá(zatím 4 )

Dane nesahej mi na moje fotografi protože jsem našel další uvědčující foto 63 to není náhoda

Hlasuju ze všech PC jak můžu

Dělejte něco, Hrušák dal tři góly, ten Hanuš z Nepolis jen dva. Tak s ním snad ten souboj o borce kola Martin neprohraje, ne

http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/borec_9kola_okres_20091005.html

To Radimovo info platí. A doplňuju, že po guláši je druhá tréninková jednotka. Halogen totiž už svítí

Kdoví, Radime, kolik na těch fotkách Čakynovi je. Ale myslím, že v tom odkazu je zakódovanej rok, kdy je focená. Takže ta druhá je vyfocená v roce tisíc devět set, jo

Tak je vidět,že tentokrát jsem fotky neupravoval já....tohle by nepřešlo. Akorát nevím kdo si tuhle kompromitující fotku objednal-Čakyne ty k. . . o ,ty svoje bulvární fotografy už neber(kdoví jestli nejde o fotomontáž).A přemýšlím, jestli na všechny kdo se k fotu č.55 nějakým(jakýmkoli)způsobem vyjádřili nepodám žalobu.

Roberto Carlos, Ronaldo, Dan Šimek si pokyn trenera Čáky udžet míč co nejdýl ve vzduchu vyložili po svém

Lukáši to nemá chybu, ale možný by se hodil Rozemberg

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 4
Radime, jestli jsi pořádně četl Jakubův příspěvek, tak se nezdraví "vítej KuLe", ale "vítejte KuLe". Sice je to trochu kostrbaté, ale je to češtinářsky správně
Vítej mezi námi, Kubo